25

8.6K 832 1K
                                    

MERHABA BİZ GELDİKKK

noldu anlamadim hep yazasim geliyo buna ders calismamak icin bahanem de olabilir tabii🙁🙁

asagidaki sarkiyi onerene cok tesekkur ediyoeum CUNKU tam anlamiyla ficin sarkisi oldu😔💔 onu dinlemeden yazamiyoeum gibi bir sey💔

umarim bolumu begenirsinizz!!! ben sevdim😔

iyi okumalar!!💘

🐯🍓⭐🐰

love everything you do
when you call me fucking dumb for the stupid shit i do
i wanna ride my bike with you
f

ully undressed, no training wheels left for you

i'll pull them off for you


-melanie martinez, training wheels

🍓⭐

"Hangisini giymeliyim?"

Elimdeki iki tane şeffaf askıyla yatakta oturup telefonumdan oyun oynayan -bence oyun oynamayıp başka şeyler yapıyordu ama kanıtlayamıyordum- Taehyung'a doğru döndüm. Kaşları çatık ekrana sabit bir şekilde bakarken bana bakması için boğazımı temizledim, irkilerek kafasını kaldırdı ve bana baktı.

"He? İkisini mi giyeceksin? Çok güzel."

Aceleyle konuşup tekrar parmaklarını telefon ekranında gezdirmeye başladığında kaşlarım çatıldı.

"İkisinin de gömlek olduğunun farkında mısın? Üst üste mi giyeyim, ne yapayım?"

Beni umursamadığında oflayarak aynanın karşısına geçtim ve kendime baktım. Çıplak üst bedenimdeki minik izler gözüme takıldı, bunlardan o kadar rahatsız olmuyordum, evet, belki hala 'olmasalar iyi olur' modundaydım ama o izlerin Taehyung'a ait oluşu beni gülümsetiyordu sadece. Kısacası, yine Taehyung'un bir parçasını sevmiştim.

Kendime bakarken aklıma gelen şarkıyı mırıldanmaya başladım, sağ elimdeki askıyı bedenimin önüne getirip siyah gömleğin üzerimdeki duruşuna baktım. Altımdaki siyah kot pantolonla kötü durmuyordu ama biraz... Fazla siyahtı. Yüzümü buruşturarak diğer askıyı önümde tuttum ve mavi, beyaz çizgili gömleğe baktım. Bu daha çok hoşuma gitmişti. Uzun zamandır boyatmadığım için kahverengiye dönen saçlarıma baktım, aslında... Taehyung istediği için boyatmamıştım. Konuşurken farkında olmadan benim doğal saç rengimi ve bende nasıl durduğunu merak ettiğini söylüyordu ve görmesini istemiştim.

"Jeongguk, bu kim?" Arka tarafımdan gelen sesiyle aynada kendimi incelemeyi bırakıp siyah gömleği dolaba astım, mavi, beyaz çizgili olanı da askısından çıkarıp askıyı dolaba astım ve gömleği üzerime geçirdim. Üzerimdeki duruşunu düzeltirken yatağa doğru ilerleyip Taehyung'un kimi gösterdiğine baktım.

"Bir idol. Tanımıyor musun?"

Yüzünü buruşturarak fotoğraflarına bakmaya devam etti. "Ne idolü bu? Dans mı ediyor?"

Sesindeki garip tona gülümsedim, bunun beni kıslandığında olduğunu biliyordum ve bu hali hoşuma gidiyordu. Dudaklarını büzüp onunla ilgilenmem için bir sürü şey yapıyordu ve o anlarda tam bir bebek gibi oluyordu.

louder than bombs | taekook ✓Where stories live. Discover now