23

8.9K 891 684
                                    

merhaba!!

nasılsınız? umarım iyisinizdir ^-^

bu fic için bazı şeyler çok fazla hevesimi kaçırdı ama... bilemiyorum, belki bu bölümden sonra bir şeyler düzelir. tek umudum bu😔😔😔 (bölümün sonundan not: DÜZELDİ YWMİN EDİYOEUM JEONGGUKKK SENİ YEMEK İSTİYORUM😣😔😢😭😟)

geç kaldığımız için üzgünüm :( minnos yorumlarınızı okumak istedigimden hemen bitirmeye calıstım😣

kapak nasıl olmus wğdöaldnakd gece sacma bir sekilde yeni programlar ararken bir sey buldum ve denedim benim cok hosuma gitti sğdöaflmscd

iyi okumalar💞

⭐🍓

"Su şişemi uzatabilir misin?"

Sakin bir sesle konuştuğumda Taehyung önce bana baktı, daha sonra ise sol tarafında duran şişeme uzanarak ona doğru uzanmış elimin arasına bıraktı. Gözlerini tekrar okuduğu kitaba çevirmesini beklesem de bunu yapmadı ve ben de yapmamasını umursamadan şişenin mavi kapağını açıp dudaklarıma götürdüm. Şişeyi ondan istemeden hemen önce hızlıca yiyip bitirdiğim çikolatanın tadı hala ağzımdayken ılık su boğazımdan aşağı kaydıkça o tat da gidiyor gibiydi, bundan pek hoşlanmasam da ağzımdaki o garip his için de su içmem gerekiyordu, biliyordum.

Beş yudumdan sonra şişeyi dudaklarımdan çekip tekrardan kapağını kapattım ve sağ tarafımda boş olan yere koydum. Önümde açık olan ders kitaplarıma bakmaya başladım, son sınavım bugündü, Taehyung'un sınavları dün bitmişti. Ben ders çalışırken o da kitap okuyordu bu yüzden. Ona eve gitmesini söylesem de beni dinlememiş, benimle kalacağını söylemişti. Bu biraz hoşuma gittiği için de kabul etmiştim.

"Ne kadar kaldı?"

Fısıltısıyla gözlerimi ona çevirip dudaklarımı büzdüm. "Biraz daha var aslında. Sıkıldın mı?"

Kafasını iki yana sallayıp gülümsedi. "Sıkılmadım. Yorgun görünüyorsun. Gecd uyumadın mı?"

Derin bir nefes alıp yüzümü ellerime, dirseklerimi de masaya yasladım ve çok az aralanmış olan gözlerimden ona bakmaya başladım. Mavi saçlarının diplerinden kahverengi saçlar çıkmaya başlamıştı, benim saçlarımın uçlarındaki mavi boyalar da akmıştı, bir daha boyamamıştım. Taehyung da maviden sonra saçının kendi renginde olmasını istediğini söylemişti, daha sonra da bundan vazgeçip siyah yapacağını söylemişti. Kahverengide  vazgeçmesinin sebebini ise Yoongi hyungla olan mesajlaşmalarını gördüğümde anlamıştım. Ben sevmem diye yapmaktan vazgeçmişti. Onu böyle kısıtlamak hoşuma gitmiyordu.

"Üzerindeki mont yakışmış." dedim sakince. Gece uyumadığımı söylediğim her seferde kızıyordu, belki de oyun oynadığım için uyumamama kızıyordu ama bu sefer gerçekten de ders çalışmak için uyumamıştım. Yine de kızacağını bildiğim için söylemedim.

Kendi üstüne bakıp gözlerini kırpıştırdı birkaç kez, sonra da şaşkınca bana baktı. "Gerçekten mi?"

İçimde anlamsız bir duygu hissettim, sıkıntı gibiydi, sanki biri akciğerlerimin minik boşluklarını suyla dolduruyormuş gibi bir histi, bu ne kadar mümkün olamayacak olsa da. Dudaklarımı birbirine bastırarak mutlı gözüken gözlerine baktım. Sabahtan beri göremediğim yıldızları şimdi tekrardan oradalardı.

louder than bombs | taekook ✓Where stories live. Discover now