He raped me

8.5K 403 3
                                    

Hned další ráno, musela Mia odjet brzo, protože jí táta někam bral. Takže jsem byla zase vzhůru dřív než kluci. Když jsem jsem dělala kafe, někdo omotal ruce kolem mého pasu a dal mi pusu na tvář. Zachitchotala jsem se a otočila jsem se čelem k mému vetřelci.

"Ahoj" řekl Harry a vysadil mě na linku. 

"Ahoj" odpověděla jsem mu a omotala si nohy kolem jeho pasu. "Co tak brzo vzhůru?" zeptala jsem se a prohrábla mu vlasy.

"Kluci tu taky budou zachvíli... Musíme jet nahrávat" usmál se.

"Aha... tak denska mám příležitost to říct Jeredovi" povzdychla jsem se.

"Emmo, jestli sis to rozmyslela, a nechceš být semnou..." rychle jsem ho políbila, abych ho umlčela. Když jsem se odtáhla opřele jsem se čelem o jeho.

"Chci být stebou" zašeptala jsem. Harrymu se na rtech vykouzlil úsměv a objevili se mu ďolíčky.  "A myslím, že bych ti měla říct pravdu... pravdu o mě a Mikovi"

"Když si už připravená" přikývl Harry.

"Je to tak, že..."

"Dobré ráno hrdličky" vletěl do kuchyně Zayn. "Je mi líto ségra, ale musím ti ho odvést"

"Fajn" řekla jsem. Seskočila jsem a Harry mě políbil. Než se odtáhl pošeptal mi do ucha, že mu to řeknu později. Přikývla jsem a nechala ho jít. Zase jsem byla v celém domě sama. Dovařila jsem kafe a nalila si do hrnku. Vzala jsem si ho do obyváku a sedla si k televizi. Zabalila jsem si nohy do deky a pustila si telku. Dávali tam pohádky. Ty jsem měla nejradši. 

Ale někdo mě najednou vyrušil, když zazvonil zvonek.

"Panebože, kdo to je?" zamumlala jsem pro sebe a zvedla se. Upravila jsem si triko od pyžama a šla otevřít. Na prahu na mě čekal člověk na, kterého jsem ještě nebyla připravená. 

"Jerede"řekla jsem spíš pro sebe. Prohlídla jsem si ho... na sobě měl černý džíny, tmavě modré triko a ruce měl zastrčené v kapsách.

"Ahoj" chtěl mě políbit, ale já jsem otočila hlavu, takže jsem dostala pusu jenom na tvář. "Neozvala ses mi" 

"Jerede musíme si promluvit..." zašeptala jsem. Jered se na mě nechápavě koukl. Potom jsem ho pustila dovnitř a oba jsem si sedli do kuchyně. "Chceš kafe?" zeptala jsem se.

"Stačí voda" přikývla jsem a vytáhla skleničku. Vytáhla jsem minerálku a nalila mu. Položila jsem sklenici před něho na stůl a sedla si naproti jemu. Jered se napil a potom se na mě koukl. "Co se stalo?"  chytla jsem ho za ruce, které měl položené na stole.

"Přišlo to strašně rychle.." začala jsem "Prvně stěhování, potom kluci a nakonec ty a náš vztah" najednou jsem měla sucho v krku "Jere já-já ti nemžu lhát" sklopila jsem pohled na naše ruce. "Mám tě strašně ráda, ale je tu jeden kluk, kterýho neskutečně miluju" Jered rychle stáhl ruce ze stolu.

"To nemyslíš vážně..." řekl a jeho hlas se třásl.  Koukl jsem se na něho a viděla jak se mu lesknout oči.

"Promiň" zašeptala jsem. Zvedla jsem se a došla k pultu. Byla jsem k němu otočená zády, nemohla jsem se mu kouknout do očí. Setřela jsem si hřbetem ruky slzu, která mi tekla po tváři. Slyšela jsem odsunutí židle a potom Jered stál zamnou. Položil mi ruu na rameno a tak mě donutil se otočit. Koukla jsem se na něho a všimla jsem, že jeho výraz je plný bolesti.

"Vždycky tě budu, ale milovat..." zašeptal a chytl mé tváře do ruky. "Vždycky" potom mi dal pusu na čelo. "Asi bych měl jít" přikývla jsem. Když Jered odešel a já slyšela jak bouchli dveře, svezla jsem se dolů na zem a začala brečet.

V takovém stavu mě našli kluci. Úplně na stejném místě. Harry ke mě připěchal a klekl si ke mě. Objal mě a já mu mohla zabořit hlavu do jeho trika. Byla jsem pořád v pyžamu, měla jsem rozcuchané vlasy, takže jsem musela vypadat hrozně.

"Co se stalo?" zeptal se a hladil mě po zádech. 

"Harry..." škytla jsem jen. Harry mě opatrně vzal do náruče a zvedl nás. Odnesl mě nahoru a místo, aby mě uložil k sobě do postele, ,mě položil do jeho postele. Zachumlala jsem se do polštáře, protože voněl jako on. Když jsem se trochu uklidnila, koukla jsem se na Harryho, který seděl na postely a držel mě za ruce. "Řekla jsem mu to a já ti musím říct, co bylo mezi mnou a Mikem"

"Dobře" přikývl Harry. 

"Když jsem bydlela ještě s mámou a chodila na střední... chodil semnou do třídy Mike. A já se do něho zamilovala, stejně jako on do mě, takže jsme byli spolu. Všechno bylo do jednoho večera úžasné. A jednoho večera, na párty naší spolužačky, se Mike změnil. S hodného kluka byl... hajzl" cítila jsem zase sucho v krku. Harry mi stikl ruce, aby věděl, že je semnou. Koukla jsem se mu do očí a pokračovala "Do té doby jsem s ním nespala a on se naštval a..."

"A co Emmo?" zašeptal.

"Znásilnil mě" řekla jsem. Harry se na mě díval bez výrazu. Celý zbledl. Potom se postavil a zamířil ke dveřím. "Kam jdeš?" vyhrkla jsem a vylezla z postela a šla za ním. Harry se na mě na schodech otočil.

"Jdu ho zabít" řekl.

"Koho jdeš zabít?" vykoukl z obyváku Zayn. Harry se na něho koukl a potom na mě.

"Jdu zabít toho zmetka, který znáilnil tvojí sestru" a než jsem se nadála byl pryč. Zayn se na mě koukl.

"Proto si přijela" řekl si spíš pro sebe.

"Zayne běž ho zastavit než udělá nějakou kravinu" řekla jsem. Zayn se jakoby probral z nějakého tranzu a rozběhl se za Harrym.

Secrets (Harry Styles)Where stories live. Discover now