Mike

11.3K 522 20
                                    

"Co-co tu děláš?" pomalu jsem se otočila a spatřila jeho slizký úsměv.

"Už jsem ti říkal jak se jmenuje moje sestřenice?" zeptal se. Pomalu jsem zakroutila hlavou. "Kendall byla tak hodná a dovolila mi přijet na prázdniny" Mike se začal přibližovat. Vzala jsem do ruky nůž a namířila jsem ho na něho.

"Nepřibližuj se" řekla jsem s rostřeseným hlasem. Mike se zasmál.

"Ale no tak Honey... Neublížila bys mi" 

"Začnu křičet" řekla jsem.

"Myslím, že Harry je zaměstnaný Kendall" řekl a došel ke mě. Vytrhl mi nůž z ruky a hodil ho na zem. Chytl mě za zápěstí, tak silně až jsem vyjekla. "Co kdybychom si to zopakovali?" zašeptal mi u ucha. Snažila jsem se mu vykroutit.

"Co se tu děje?" objevil se ve dveřích Harry. Mike mě rychle pustil. Nikdy jsem Harryho neviděla raději. "Jsi v pohodě Emmo?" koukl se na mě. Přikývla jsem. "Miku nechceš jít za Kendall?" 

"Jen si povídáme" řekl Mike a na mě se usmál.

"Vypadni za Kendall!" zvýšil Harry hlas. Mike zvedl na obranu ruce a prošel kolem Harryho do obyváku. Harryho pohled spadl na nůž na zemi.

"Co se tu stalo?" zeptal se a koukl se na mě. Zvedla jsem nůž a položila ho na linku. Když se Harry nedočkal odpovědi došel ke mě. "Dodělej si tu svačinu a běž nahoru dobře? Nepustím ho za tebou" koukla jsem se na něho a zadívala se do jeho smaragdových očí.

"Děkuju" špitla jsem. Rychle jsem dodělala toust a odešla nahoru. Musela jsem projít obyvákem, ale celou cestu jsem měla sklopený pohled. Na schodech jsem uslyšela Harry.

"Kam jdeš Miku?" zeptal se a já jsem slyšela v jeho hlase ostrost.

"Na záchod" odpověďěl Mike. Rychle jsem vyběhla nahoru a zamkla se v pokoji. Sedla jsem si na postel. Na svačinu mě přešla chuť tak jsem talíř s toustem položila na stole. Celou dobu jsem pozorovala dveře.

Když už jsem měla jistotu, že Kendall s Mikem odešla, odemkla jsem dveře a šla dolů. Kluci už byli doma. Když jsem došla do obyváku, Harry na mě hodil pohled. Vyhla jsem se očnímu kontaktu a koukla se na Zayna. Usmála jsem se.

"Jak jste se měli kluci?" 

"Fajn" Zayn se na mě usmál a poplácal na místo mezi ním a Harrym. Sedla jsem si a při omylném dotyku mé a Harryho paží mnou projela eletrická elektřina. Rychle jsem se zvedla. Kluci se na mě nechápavě koukli.

"Ehm jsem unavená... Asi si půjdu lehnout. Dobrou" dala jsem Zaynovi pusu a vydala jsem se nahoru. Než jsem zalezla do pokoje, uslyšela jsem Harryho.

"Co se mezi tebou a Mikem stalo?" zeptal se. Nadechla jsem se a otočila se.

"To ti nemůžu říct..." zašeptala jsem "Ale děkuji ti, že jsi tam přišel" rychle jsem zmizela v pokoji. Převlíkla jsem se do pyžama a ulehla do postele. Zavřela jsem oči a hned usla. Dnes se mi nezdála noční můra... zdálo se mi o Harrym.

Probudila jsem se a z šatníku vzala čistý spodní prádlo. Došla jsem do koupelny a zavřela dveře. Vytáhla jsem ručník, sundala jsem si oblečení a vlezla do sprchy. Pustil jsem na sebe vodu  a všechno jsem ze sebe smyla. Když jsem si vzpomněla na Mika přejel mi mráz po zádech. Vylezla jsem, usušila se a oblíkla si spodní prádlo. Vyšla jsem z koupelny a z šatníki jsem se vzala riflovou sukni a svetr nad pupík.

Vydala jsem se dolů. Kluci ještě nebyli vzhůru. Z kuchyně jsem si vzala jablko a sedla jsem si ke stolu. Rozhodla jsem se, že zaběhat si půjdu až zítra. První se vzbudil Harry.

"Dobré ráno" řekl a vytáhl si džus a sedl si ke stolu ke mě. Usmála jsem se s kývla na něho. "Jak si se vyspala?"

"Dobře" řekla jsem a vzpomněla si na sen o Harrym. Harry se usmál, ale potom si odkašlal.

"Znáš Mike?" zeptal se. Sklopila jsem pohled k jabku a přikývla.

"Ale snažím se na něho zapomenout" zvedla jsem a jabko vvhodila. Když jsem chtěla odejít, Harry se mě ještě zeptal.

"Proč?" koukla jsem se na něho.

"Prosím nenuť mě o tom mluvit, prosím" řekla jsem a můj hlas se už třepal. Radši jsem rychle odešla vedle do obyváku. Pustila jsem televizi. 

"Emmo, ať ti udělal cokoliv, musíš nám to říct" stoupl si před televizi. "Mě to musíš říct" zašeptal.

"Proč se o mě zajímáš? Máš Kendall a tak to zůstane" koukla jsem se na něho. Harry si povzdychl a klekl si ke mě. Vzal mě za ruce.

"Nevím, vlastně proč mě to zajímá. ale nechci aby ti znovu ublížil... Ikdyž nevím jak" pohladil mě po tváři. Koukl se na mé rty, ale nic neudělal. Prohrábl si vlasy a znovu si stoupl. "Emmo jestli mi to neřekneš ty, tak se zeptám Mika" řekl a stímto odešel. Ještě dlouho jsem se za ním koukala.

Pohled Harry:

Odešel jsem nahoru do pokoje. Přemýšlel jsem o Emmě a o Mikovi. Co jí udělal, že se tak bojí? Když jsem včera přišel do kuchyně a viděl jak jí drží za zápěstí, chtěl jsem ho na místě zabít. Potom jsem spatřil ten nůž, a věděl jsem, že se něcho děje.

V pokoji jsem zkontroloval mobil a zjistil, že tam mám SMS od Kendall.

K: Ahoj zlato... Dneska ty a já? Mike může být s tou Zaynovou sestrou 

Tak to ne. Nenechám ho s ní. 

H: Promiň dnes nemůžu

Radši jsem si vypl mobil, protože jsem věděl, že mě bude bombardovat SMS a volat mi. Usylšel jsem jak Emma prošla do svého pokoje. Nechal jsem jí být na  pokoji a čekal až se kluci vzbudí.

Secrets (Harry Styles)Where stories live. Discover now