"You are bitch!"

6.4K 328 1
                                    

Když jsem se vrátila, všichni už spali. Ke všemu tu zůstal i Harry. A teď jsem vstávala docela pozdě. Hned jak jsem vylezla z postele jsem si dala rychlou sprchu. Když jsem vylezla oblíkla jsem si legíny a tílko. Vlasy, které byli ještě kudrnaté za včerejšího večera jsem si nechala rozpuštěné.

Odešla jsem dolů. kde jsem našla kluky v obyváku. Byli tady všichni včetně Harryho. Dívali se na hokej.

"Dobré ránko." řekla jsem. Všichni jenom něco zabručeli a pozorovali dál. Potichu jsem se zasmála a odešla do kuchyně. Dala jsem si vodu na čaj a zkontrolovala ledničku. Vypadalo to, že dnes si objednáme pizzu, jestli se klukům nebude chtít do obchodu

udělala jsem si čaj a vrátila se za klukama. Nikde už nebylo místo tak jsem si sedla na zem. "Posloucháte mě?" zeptala jsem se. Ani jeden nevzhlídl. Zkusila jsem to jinak. "Jsem těhotná." pronesla jsem smrtelně vážně. Všichni včetně Harryho se na mě koukli.

"Cože!?" vykřikl Zayn.

"Kdo to je?! Zabiju ho!" ozval se Niall. Každej mluvil přes sebe, takže jsem jim nerozumněla. Rozesmála jsem se až mi tekli slzy.

"Co je na tom směšného?" zeptal se nechápavě Zayn. Přestala jsem se smát a utřela si slzy.

"Možná to, že těhotná nejsem." vysvětlila jsem. "Jenom jste mě ignorovali a já se vás na něco musím zeptat."

"Vážně skvělá sranda." řekl Louis. Vyplázla jsem na něho jazyk.

V lednici nemáme žádné jídlo, takže jsou tři návrhy. Za 1. pojedeme do Nandos za 2. objednáme si pizzu a za 3. pojedete nakoupit a mi něco s Liamem uděláme."

"Líbí se mi návrh 1." řekl Niall. Všichni kromě Harryho přikývli.

"Tak fajn pojedeme do Nandos. Jedeš taky Harry?" koukla jsem se na něho. Všichni jsem se na něho koukli.

"Už něco mám." odvrátil ode mně pohled.

"Něco nebo někoho?" nemohla jsem to zastavit a zeptala se. Teď se na nás dívali střídavě. Harry, já. Zase Harry a zase já.

"Ty si taky byla včera s někám jiným a říkám ti něco?" opáčil. Zasmála jsem se. Byl to smích blázna.

"Možná ti nedochází, kdo se s kým rozešel!" stoupla jsem si. Harry udělal to stejné.

"Nerozešel bych se stebou, kdyby si se nechovala jako děvka a nevyspala se s někým jiným!" zakřičel. Zůstala jsem se na něho koukat. Věděla jsem, že jsem mu ublížila. Ale že už jsem pro něho děvka? V místnosti bylo ticho, které přerušil Zayn.

"Harry!" okřikl ho.

"Ne Zayne to je dobrý." zašeptala jsem. "Aspoň vím, co si o mě myslí." dřív než si mohli všimnout, že mi tečou slzy jsem utekla nahoru. Rychle jsem zamkla dveře a skočila na postel. Zabořila hlavu do polštáře, aby vzlyky utichli.

Hned potom jsem si stoupla. Došla jsem k albu, kde jsem měla fotky s Harrym, které jsem začala vytahovat a trhat. Házela jsem je do koše. Nechtěla jsem je. Nechtěla jsem nic, co mi připomínalo Harryho.

Předtím jsem měla srdce zlomené. Teď ho mám zmačkané, podupané a všechno, co bolí. Slyšela jsem jak bouchli dveře. Koukla jsem se z okna a viděla, jak Harry jde ke svému autu. Zajímalo by mě, co se tam ještě stalo. Někdo zaťukal na dveře. Utřela jsem si slzy a otevřela.

"Jsi vpořádku?" místo mého bratra tam stal Niall. Můj milý Ir.

"Jo." přikývla jsem. "Už vím, co si o mě myslí." pokrčila jsem rameny.

"On to tak nemyslel." zašeptal Niall a opřel se o futra dveří.

"A já se zase nechtěla vyspat s tím klukem." řekla jsem a dala jsem si vlasy do culíku. "Měl by si jít. Chci se převlíknout." Niall přikývl a odešel. Odešla jsem do šatny, kde jsem si vzala džíny. Oblíkla jsem si a na tílko si přetáhla svetr. Odešla jsem dolů a obula si kozačky.

"Ještě nejsou." objevil se vedle mě Louis.

"Jo já vím." přikývla jsem. Sedla jsem si na botník a prohlížely si špičku bot. Cítila jsem Louise, jak si sedl vedle mě.

"Hele možná si myslíš, že tě taky budu nenávidět, když jsem Harryho nejlepší kamarád." začal. "Ale pravda je taková, že všichni můžou někoho podvést." odtrhla jsem pohled od svých bot a koukla se na něho. "Před dvěma rokama, jsem podvedl El. Přesně tři měsíce, jsme spolu nebyli. Ale potom se to vše spravilo. Byli jsme to zase my dva."

"A ty myslíš, že to bude i u nás?" zeptala jsem se. Louis přikývl.

"Ani nevíš, jak jsme tady na něho křičeli, za to co ti řekl." zasmál se. "Všichni tě máme rádi jako svoji sestru Emmo." dodal.

"I já vás mám ráda." usmála jsem se.

"Pojď sem." roztáhl ruce a já ho objala. "Hele, co kdybychom jim ujeli?" zašeptal mi do ucha.

"Dobrý nápad." zasmála jsem se. Potichu jsme se vyblížili z domu a rozběhli se k jeho autu. Nasedli jsme a co nejrychleji jeli do Nandos.

Secrets (Harry Styles)On viuen les histories. Descobreix ara