You look like an angel

10.6K 441 0
                                    

Ráno jsem se probudila a byla jsem nervozní. Kluci mě berou na nějakou charitativní akci alias ples. Harryho jsem pozbytek včerejčka neviděla a byla jsem za to ráda. Čím víc, jsem s Jeredem vše se mění. Ale na Harryho nedokážu zapomenout. Vylezla jsem z postele a udělala jsem si culík. Přes pyžamo jsem si přehodila župan.

Došla jsem dolů, a byla jsem překvapená, že Zayn je už vzhůru. "Dobré ráno" usmála jsem se a dala mu pusu na neoholenou tvář. "Měl by ses oholit, nebo se Perrie nebudeš líbit" Zayn na mě vyplázl jazyk a pokračoval v dělání snídaně.

Sedla jsem si ke stolu a počkala než předemně Zayn postavil šálek kávy a míchaná vajíčka. Poděkovala jsem mu a pustila se s chutí do toho. Když jsem dojedla uklidila jsem moje i Zaynovo nádobí.

"Vážně s váma, večer musím?" zeptala jsem se. 

"Jo" odpověděl Zayn s úsměvem.

"Nemám co na sebe" začala jsem se vymlouvat.

"Proto jedeme nakupovat" mrkl na mě "Tak se mazej převlíknout" Zasmála jsem se a vyběhla nahoru do pokoje. Převlíkla jsem se do džínů a tílka přes který jsem si natáhla ještě jedno triko. Obula jsem si tenisky a seběhla dolů. Nasedli jsme do Zaynova auta a rozjeli se do obchoďáku.

"Zayne seš si jistej, že to jsou ty pravý šaty?" zeptala jsem se ho znovu.

"Jo Em... jsou obyčejné, ale to je tvůj styl" měl pravdu. Přikývla jsem a zašla do kabinky si je sundat. Potom jsem mu je podala a on je šel zaplatit. Potom jsme se vydali pro oběd, abychom nemuseli vařit. Když jsme zamířili domů poslouchali jsme rádio. Hrála novinka od Demie Lovato a Ollyho Murse- Up. Začala jem zpívat. 

Doma, když Zayn nebyl ještě slyvný jsme takhle blbli pořád. Když jsem si všimla, že se na mě Zayn kouká zasmála jsem se.

"Co se koukáš?" zeptala jsem se.

"Nevěděl jsem, že umíš tak zpívat" ikdyž to byl můj bratr začervenala jsem se. Radši jsem se koukla z okýnka. Když Zayn zastavil vzala jsem jídlo a on moje šaty. Odnesl mi je do pokoje, zatímco já jsem jídlo položila do kuchyně.

"Už jsem si říkal, kde jste. Mám hlad" ozval se Niall a už vytahoval jeho porci jídla. Zasmála jsem se a podala mu vidličku a nůž. Ostatní porce jsem prostřela na stole a přidala k nim příbor. Sedla jsem si vedle Nialla.

"Jsou všichni doma?" zeptala jsem se a dala si do pusy jednu hranolku. Niall přikývl. Zachvíli jsem se ujistila. Kluci si sedli kolem stolu. Harry si sedl daleko ode mně a jako jediný mě nepozdravil. Fajn, když se nechce bavit tak nemusím.

"Kdy dojde Jered?... Je fakt fajn" zeptal se Liam. Pokrčila jsem se rameny.

"A to se bál, že se vám nebude líbit" zasmála jsem se.

"Mě se teda nelíbil" ozval se Harry. Všichni jsme se na něho koukli. Hodil pohled: No a co? a jedl dál. Odsunula jsem svůj talíř, protože mě nějak přešla chuť.

"Můžeš mi říct, co ti je? Já taky neříkám, že se mi Kandell nelíbí" řekla jsem. Harry se na mě koukl a na tváři měl úšklebek.

"Já s Kandell chodím aspoň dýl... nezačal jsem s ní chodit po třech dnech. Ale ty...chováš se jako..."

"Jako co?" zeptala jsem se.

"Radši nic" řekl. Odsunula jsem se od stolu a vydala jsem se. Když jsem došla do pokoje, nechala jsem si záležet na bouchnutí dveří.

"Slyšela jsem, co se děje mezi tebou a Harrym" řekla Perrie, která mi zrovna dělala vlasy. Sama už byla nachystaná. Svoje vlasy měla v drdolu a šaty měla černé bez ramínek. 

"Je to vůl" odpověděla jsem a dívala se jak mi padají nakulmované pramínky vlasů na rameno. Účes by zachvíli měl být, a já jsem ráda, protože mě už bolí zadek jak jenom sedím. 

"A taka jsem slyšela o Jeredovi... Máš ho ráda?" ta otázsk mě překvapila. 

"Jo mám" odpověděla jsem a v té větě nebyla ani kapka lží. Perrie se na mě do zrdcadla usmála.

"Tak ještě chytneme zezadu pár vlaů a je to" řekl. Koukla jsem se pořádně do zrdcadla.Účes byl dokonalý. Vlasy jsem měla přehozené přes rameno, vzadu byli chyceny sponou a jeden pramínek ofiny mi padal do obličeje. 

"Děkuju" otočila jsem se na Perrie a usmála jsem se. Potom jsem se už sama namalovala a dostala se do šatů. Nazula jsem si lodičky. "Tak můžeme jít" řekla jsem. Perrie přikývla a vzala mě za ruku a společně jsme se vydali dolů. Kluci už čekala. Všichni ve smoginku. Harry zase něco ťukal do mobilu, takže si nevšiml, že jsem došla. Kluci šli pomalu do auta, tak jsem tu zůstala jenom já. Když vzhlídl, obdivně se na mě koukal.

"Vypadáš jako anděl" zašeptal.

"Tímto si nespravíš, co si řekl, Harolde" řekla jsem a prošla kolem něho. Když jsem byla daloko od něho musela jsem si pořádně oddychnout. Každé jeho slovo, pro mě něco znamená, ikdyž mám Jereda.

Nasedla jsem do auta, kde byl Zayn a Perrie. Nechtěla jsem jet v jednou autě s Harrym, tak jsem doufala, že to tak nevyjde. Ale proč já nemám štěstí? Harry si sedl vedle mě a dal si záležet, aby se mě dotkl.

"Proč jede s náma?" zeptala jsem se naštvaně Zayna.

"Protože nikde jinde není místo. Kluci jedou ještě pro holky" povzdychla jsem si a položila hlavu na opěradlo. Nemohlo mi uniknout jak se Harry uchechtl. Chceš si hrát Styles? Fajn hra začíná...

Secrets (Harry Styles)Kde žijí příběhy. Začni objevovat