Party

7.6K 338 8
                                    

Seděla jsem v obyváku a popíjela horkou čokoládu. Kolem sebe jsem měla svoji milovanou rodinu. O události v obchodě, jsem se už nezmínili. A já za to byla ráda. Holky si na zemi kreslily a máma vedle dávala cukroví na talíř. Najednou se domem rozezněl zvonek.

"To budou holky" zvedla jsem se "Budeme nahoře" s tím to jsem odešla do haly a otevřela jsem dveře. Nestačila jsem se rozkoukat a holky mě už mačkali v objetí. Zasmála jsem se. "Car, Bonnie" vydechla jsem. (Velice originální jména, ale nechce se mi nic vymýšlet :D) "Tak moc jste mi chyběli"

"Ty nám taky" řekli obě naráz.

"Jdeme nahoru" řekla jsem a všechny tři jsme šli nahoru. Vešli jsem do mého pokoje a já zavřela dveře. Holky si lehli na břicho na postely a já jsem si k nim přisunula židly.

"Tak povídej" řekla najednou Car a já jsem se na ní nechápavě koukla. Převrátila očima a zašklebila se na mě "Ty a Harry" vysvětlila. Usmála jsem se. "Je tak úžasnej jak se píše?" zeptala se.

"Je ještě lepší" přikývla "Udělá pro mě vše, co mi na očích vidí" řekla jsem a prohrábla jsem si vlasy. "Ale nejdůležitější, že se milujeme navzájem" pousmála jsem se.

"To je romantický" usmála se Bonnie a Car přikývla. Potom se nervozně koukla na Car.

"Co se děje?" zeptala jsem se.

"Jen... proč si nám neřekla, co ti Mike udělal?" zeptala se Bonnie "Věděli jsem, že se něco stalo, ale něco tak hnusnýho?" Sklopila jsem pohled a zadívala jsem se na svoje nohy, který jsem měla natažené  před sebou.

"To už je jedno" koukla jsem se na holky a usmála jsem se. "Chtěla bych vám představit Harryho. Všechny kluky" dodala jsem. "Ukázat vám, kde teď bydlím"

"Tím. Chceš. Říct. Že. Nás. Zveš. K. Sobě?" zeptala jsem nadšeně Car a vyskočila na postel. oblečení

"Jo" zasmála jsem se. A potom jsem se všechny tři smáli zážitkům, které jsem už zažili.

Sešla jsem dolů do obyváku, kde už byl jenom táta a Zayn. Bylo skoro 8. "Půjdu se vykoupat a mohli bychom si tam potom pustit, nějaký film"

"Ne, ne" zakroutil Zayn hlavou a stoupl si. Nechápavě jsem se na něho koukla. "Brian pořádá party a chce nás po tak dlouhé době vidět" zašklebil se na mě.

"Brian?" zeptala jsem se nadšeně. Brian byl náš kamarád. Chodil se Zaynem do třídy. "Asi bych se měla jít převlíknout" vyhrkla jsem a vyběhla nahoru. Oblíkla jsem si legíny a na to šaty s květinami (komentáře) Obula jsem si boty na klínku a do uší jsem si dala naušnice. Došla jsem do koupelny, kterou jsem měli společnou. Rozčesala jsem si vlasy a nechala se ji rozpuštěné.

Nanesla jsem na sebe trochu make-upu a potom jsem odešla dolů, kde na mě už čekal Zayn. Oblíkla jsem si rudý kabát a vzala si tašku, do které jsem hodila mobil a pro jistotu peněženku s řidičákem a klíče.

"Můžeme jít?" zeptala jsem se Zayna, který si ještě upravoval vlasy v zrdcadle. Přikývl. Koukla jsem se na tátu, který se opíral o rám dveří, ruce měl založené na hrudi a pozoroval nás. Došla jsem k němu a kvůli podpadkům jsem byla stejně vysoká jako on.

"Děje se něco?" když jsem viděla jeho starostlivý výraz.

"Jen doufám, že si ti tentokrát nic nestane" řekl. Pousmála jsem se.

"Budu tam mít Zayna. A taky Briana" usmála jsem se, když jsem si na něho vzpomněla. "Víš, že mě bere jako mladší sestru" přopomněla jsem "Pomatuješ jak se popral se Zaynem, jenom kvůli tomu, že mi vzal panenku?" táta se zasmál a i Zayn se uchechtl.

"Potom jsme se celej den nebavila a ty ses nás snažila udobřit" dodal Zayn. Přikývla jsem.

"Budu v pořádku" usmála jsem se znovu na tátu a objala ho.

"Mám tě rád princezno" zašeptal mi do ucha.

"Já tebe taky"

Zayn zastavil před Brianovim domem, kde už popíjelo pár lidí. Vystoupili jsem a se Zaynem jsem šli vedle sebe. Po cestě si plácl s klukama ze třídy, které jsem znala i já a kteří mě objali. Věděla jsem, že ví, co mi Mike udělal. Toto bylo malé místo a všichni se tu znali. Viděla jsem pár holek, které se na mě závistivě koukali. Některé mi, ale s úsměvem mávali.

"Jdu pro piti" zašeptal mi do ucha Zayn a nechal mě uprostřed pokoje. Kolem mě bylo spoustu lidí. Některé jsem znala, ale někteří snad nechodili ani do naší školy. Rozepla jsem si kabár a sundala si ho. Přehodila jsem si ho přes ruku a rozhlížela se.

"Em?" uslyšela jsem za sebou. Ten hlas bych poznala kdekoliv. Usmála jsem se a otočila se.

"Briane" vypískla jsem jako malá holka a skočila mu do náruče. Brian to naštěstí čekala a lehce omotal ruce okolo mých boků a zatočil semnou. Když mě položil na zem všimla jsem si jeho vlasů. "Jsi ostříhaný"

"Jsem" usmál se na mě. "Ale jinak jsem stejnej ne?" zasmál se. O krok jsem ustoupila dělala, že si ho prohlížím.

"Asi jo" zasmála jsem se. Brian se na mě zašklebil.

"Kde máš Zayna?" zeptal se.

"Briane?" uslyšeli jsem, právě toho o kterém padla řeč. Brian se otočil. Přicházel k nám Zayn s dvěma kelímky něčeho. Rychle mi je podal a plácl si na pozdrav s Brianem. Potom si vzal svůj kelímek a já ochutnala nápoj. Pivo.

"Neměla bych pít" řekla jsem "Kdo nás potom odveze domů" připomněla jsem.

"No to je pravda" uvědomil si Zayn a už mi vzal kelímek z ruky. S Brianem jsem se zasmáli.

"Hej počkejte... Em dej mi tvůj kabát a tašku. Zanesu ti to ke mě do pokoje tam to bude v bezpěčí" přikývla jsem a věci mu dala. Odběhl a zachvilku byl zpět.

"Tak jdeme to rozjet ne?" zeptala jsem se a táhla kluky, aby si semnou zatančily.

Secrets (Harry Styles)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum