Everything should be okay

10.8K 465 22
                                    

"Jo tak to už je jiná" Harry si prohrábl vlasy. "Omluv mě" velkým obloukem mě obešel a odešel z domu. Dívala jsem se z okna jak nasedá do auta a odjíždí. Slyšela jsem jak mi nahoře zvoní mobil. Vyběhla jsem do pokoje a koukla se na mobil. Na displeji se ukazovalo jméno JERED. Věděla jsem, že to příjde. Příjmula jsem to a nadechla jsem se.

"Emmo?" ozval se.

"Hmm?" 

"Je mi líto, co jsem včera udělal. Jestli jsi kvůli tomu naštvaná tak promiň, ale já musel... Já... Miluju tě Emmo. Je to zvláštná zamiloval jsem se tak rychle" vstřebávala jsem všechno, co mi řekl. Pěknej kluk mi, řekl že mě miluje, ale já nic necítím. Ale věděla jsem, že Jereda mám ráda.

"Nejsem naštvaná Jere. Jen mě to překvapilo... Co by si řekl, kdybychom dneska zašli na večeři? Ale už budu čekat ve městě" 

"Vážně?" Jeredův hlas zněl šťastně. "Tak jo bezva... V 7? Pošlu ti adresu restaurace a potkáme se tam"

"Dobře" usmála jsem se, ikdyž to nemohl vidět.

"Tak zatím Emmo"

"Ahoj" tipla jsem to a hodila mobil na postel. 

"Em?" ozval se zezdola Zayn, který zrovna přišel. Vyšla jsem z pokoje a nakoukla přes zábradlí.

"Hmm?" broukla jsem.

"Dovezli jsme jídlo" zvedl sáčky a já i tady cítila lahodnou vůni. Sešla jsem dolů a usadila jsem se v kuchyni. Kluci si pomalu taky sedli a vytáhli jídlo. Čína mňam. Doufala jsem, že nezaptají na Harryho, ale štěstí mi nepřálo.

"Kde je vlastně Harry?" zeptal se Louis. Pokrčila jsem rameny a sklopila pohled na mojí porci. Najednou už jsem na tu čínu neměla hlad, ale musela jsem ještě něco sníst, aby to na mě nepoznali. Potom jsem nádobí umyla. Pomohla jsem kluků, to tu uklidit a potom jsem se vrátila do pokoje. Měla jsem ještě 5 hodin, než půjdu s Jeredem na rande.Rozhodla jsem se, že se pojedu kouknout do města a potom, půjdu hned za Jeredem.

Došla jsem do šatny a vzala jsem si červené šaty s velkou mašlí na hrudi. K tomu jsem si vytáhla podprsenku bez ramínek, černé baleríny a balou černou kabelku. Vrátila jsem se do pokoje a převlíkla se. Nazula jsem si baleríny a šla do koupelny. Namalovala jsem si oční linky a dala si řasenku. Přejela jsem si pusu leskem a vlasy jsme si spletla do francouzkého copu, který jsem si dala na bok.

Když jsem byla se svým dílem spokojená, odešla jsem dolů. Kluci byli zase v herně tak jsem zamířila tam.

"Zayna, jdu ven" řekla jsem a chtěla zmizet dřív než se začne vyptávat, ale pozdě.

"Ským?" stoupl mi do cesty. Potom si mě prohlídl. "Vypadáš... nádherně" řekl užasle. Potom, ale pokračoval "To nemění, ale nic na tom, ským jdeš?" nadzvedl obočí.

"Jmenuje se Jered" přiznala jsem. Slyšela jsem bouchnout vchodové dveře. Né teď né, prosím. Uviděla jsem za Zaynem Harryho. Se Zaynem jsme se posunuli, aby mohl Harry projít. Když kolem mě procházel cítila jsem na sobě jeho pohled.

"Pokračuj" pobídl mě zezadu Niall "Kdo to je?"

"Potkala jsem ho, když jsem si šla zaběhat... Jdeme na večeři, ale předtím se chci jít kouknout ještě do obchodů."

"Zayne snad jí nepustíš úplně s cizím klukem?!" ozval se Harry. Otočila jsem se na něho.

"Harry nejsem její otec" řekl Zayn. Překvapeně jsem se na něho koukla. "Běž, ale buď opatrná" 

"Budu" slíbila jsem. Vlepila jsem mu pusu na tvář a vydala se ke dveřím.

"Počkej" zavolal zamnou Harry. Slyšela jsem jeho kroky. Otočila jsem se. "Kdyby si něco potřebovala zavolej" přikývla jsem. Otevřela jsem dveře a vyklouzla ven.

Pohled Harryho:

Díval jsem se jak odchází. Vnímal jsem ten pocit, jak mi je najednou hůř.Chtěl jsem být sám. Proto jsem odešel nahoru do svého pokoje. Lehl jsem si na postel a ruce jsem si dal pod hlavu. Nechápal jsem, co se to semnou děje. Od té chvíle, kdy jsem poprvé viděl Emmu na fotce, když nám Zayn oznamoval, že přijede jsem se cítil jinak.

Cítil jsem se jinak, když byla v mé blízkosti. Když se mě náhodou dotkla. I při pohledu do její očí. V kapse mi zabzučel mobil. Vytáhl jsem ho a koukl se na displej. KENDALL. Rozklikl jsem jí a přečetl jí polohlasem.

Ahoj brouku... Můžu přijet? XOXO

Hodil jsem ho vedle sebe na postel. Nechtěl jsem myslet, jak se ten kluk dotýjá Emmy.Když jsem jí viděl v těch šatech moje srdce přestalo na minutu bít. Bože, co se to semnou děje?

Pohled Emmy:

Byl už čas jít na určenou adresu. Když jsem tam došla Jered už tam stál. Když jsem se k němu přiblížila zezadu a stoupla si na špičky, abych mu zakryla oči zasmál se.

"Emmo" sundala jsem z jeho očí ruce, aby se mohl otočit. Když si mě prohlížel, měl pusu dokořán.

"Vypadáš...."

"Já vím... šaty mi moc nesluší" usmála jsem se. Jered zakroutil hlavou.

"To není pravda. Jsi ta nejkrásněší holka, kterou jsem kdy viděl" cítila jsem horkost na mých tvářích. Nechala jsem Jereda, aby mě vzal za ruku a odvedl do restaurace.

Jered mě vezl domů. Večer jsem si užila. Myslím, že jsme si ho užili oba dva Když Jered zastavil na naší ulici otočila jsem se na něho, stejně jako on na mě.

"Dnešek jsem si užil Emmo" 

"Já taky" přikývla jsem. 

"Když tě zase políbím, naštveš se?" zeptal se s úsměvem. Zasmála jsem se.

"Ne" odpověděla jsem. Jered se usmál ještě víc a naklonil se ke mě. Jemně přiložil rty na ty mé. Hned ze začátku jsem začala spolupracovat. Když jsme se odtáhla, usmála jsem se na něho.

"Dobrou" pohladila jsem ho po tváři a vystoupila. Dívala jsem se dokuď nezajel za roh ulice. Potom jsem se vydala domů. Když jsem vešla, všude byla tma tak jsem myslela, že všichni spí. Proto jsem se vydala potichu nahoru. Když jsem procházela chodbou do pokoje, slyšela jsem dívčí smích.

"Kendall buď potichu, nebo je vzbudíme" uslyšela jsem Harryho. Cítila jsem něco horkého téct po tváři. Omylem jsem stoupla na vrzající parket a tak na sebe upozornila. "Počkej" řekl Harry. Slyšela jem jak se zvedl z postele. Rychle jsem přeběhla do pokoje a zavřela. Projistotu jsem i zamkla. Převlíkla jsem se do pyžama a ulehla do postele. Cítila jsem se zlomeně. Nechápala jsem proč. Harry s ní chodí a jak se zdá já mám Jereda. Všechno by mělo být perfektní. Ale proč teda není?

Secrets (Harry Styles)Where stories live. Discover now