"Please don't leave me..."

6.3K 338 6
                                    

Probudila jsem se v nějakém pokoji. Strašně mě bolela a hlava a až po chvíli jsem si uvědomila, že jsem pořád u Briana. Sedla jsem si a deku sjela z mého těla. Vyděšeně jak se na sebe koukla. Byla jsem jenom ve spodním prádle. A když jsem se koukla vedle na postel, zjistila jsem další nepříjemné překvapení.

Ležel tam nějaký kluk, který jak se zdálo na sobě taky nic neměl. Snažila jsem si vzpomenou, co se v nicu stalo, ale nic se mi nevybavilo. Omotala jsem kolem sebe deku a vylezla z postele. Potichu jsem posbírala svoje oblečení, které bylo všude po zemi a vyšla z pokoje.

Přes chodbu jsem přeběhla na zácho, kde jsem se zamkla. Sedla jsem si na vanu a schovala jsem si hlavu do dlaní. Nemohla jsem uvěřit, že jsem podvadla Harryho. Že jsem někomu dovolila se mě dotknout, po tom co se mi stalo.

Myslela jsem, že první bude Harry. A najednou mi došlu, že tu někde musí být Zayn. Rychle jsem se převlékl a vyběhla z koupelny. Seběhla jsem dolů a zamířila do obyvák. Uviděla jsem ho tam ležet mezi flaškami, vedle Briana. Došla jsem k němu a klekla si. Zatřásla s ním.

"Zayne prober se!" řekla jsem naléhavě a bylo mi jedno, že mi po tváři teče slza. Zayn otevřel s námahou oči. Ale když mě viděl ubrečenou, ožil a posadil se. Zhroutila jsem se mu do náruče.

"Co se stalo?" zeptal se vyděšeně. To už se probral i Brian. Jestli mu bylo blbě tak to dobře zakryl. Sedl si vedle mě a vzal mě za ruku. "Emm..."

"Podvedla jsem ho..." skočila jsem mu do řeči. "Nevím, co se včera stalo. Probrala jsem se s nějakým klukem v postely jen ve spodním prádle." zašeptala jsem se a koukla se Zaynovi do očí. "Co jsem to udělala?" vzlykla jsem a schovala se do Zaynova trika, které smrdělo alkoholem. Ale to mi bylo v tom okamžiku jedno. Zayn mě hladil po vlasech a Brian mi palcem jezdil po zápěstí. "Bude mě nenávidět..." špitla jsem.

Dojeli jsem domů. Celá cesta proběhla v tichu a já se dívala z okna.Když Zayn přijížděl na naší ulici všimla jsem si známého auta před naším domem. Vyděšeně jsem se koukla na Zayna.

"Co tu dělá?" zeptala jsem se potichu, když Zayn parkoval.

"To vážně nevím, Emm" Koukl se na mě a chytl mě za ruku "Budu tam s tebou" přikývla jsem a vystoupila. Pomalu jsem šla k domu. Nespěchala jsem. Zayn mi otevřel dveře a já vešla dovnitř. Uslyšlela jsem hlasy z obyváku. Vyzula jsem si boty a vydala jsem se tam.

A potom jsem ho uviděla. Vypadal jako vždy. Dokonale. V očích měl tu lásku, která patří jenom mě. Když mě uviděl tak se zvedl a já místo toho, abych se k němu rozběhla a skočila kolem krku, jako bych to udělala předtím jsem stála přimrazeně na místě.

"Emmo" usmál se a došel ke mě. Omotal ruce kolem mého pasu. A já jsem mu zachumlala hlavu do jeho trika. Vdechovala jsem jeho vůni. A znovu jsem ucítila slzy. Věděla jsem, že Harry a ani nikdo, kremě Zayna moje chování nechápe.

"Co se děje?" odtáhl se ode mně Harry. Musel poznat, že jsem mu udělala mokrý flek na triku. Zvedl mi palcem hlavu a zadíval se mi do očí, které byli podle mě plné strachu a vinny. Vyhledala jsem Zayna, který se na mě díval. Věděla jsem, že si to dává za vinnu, protože se opil a nedával na mě pozor. Nechtěla jsem, aby mu to dával někdo za vinu. Nechtěla jsem, aby si myslel, že mi zkazil život.  A proto jsem na tváři vykouzlila úsměv.

"Ne jen jsem šťastná, že jsi tu" řekla jsem. "Co tu vlastně děláš?" zeptala jsem se a pohladila ho po tváři. Rvalo mi srdce, že mu lžu, ale nechtěla jsem o něho přijít.

"Vánoce jsou až za 2 dny, takže jsem si řekl, že tě ještě něvštívím" políbil mě na nos.

"Aha" vydechla jsem. Koukla jsem se na ostatní za Harrym. "Nevadilo by, kdybychom šli nahoru?" zeptala jsem se.

"Ne" usmála se máma. "Jen běžte" přikývla jsem a vzala Harryho za ruku. Odvedla jsem ho nahoru do svého pokoje. Harry si lehl na mou postel a já zůstala stát. Dívala jsem se na něho. Ale když jsem ho viděla, bylo mi ještě hůř, takže jsem to nevydržela. Odkašlala jsem si a Harry se na mě koukl.

"Vlastně tu něco je..." zašeptala jsem a založila jsem si ruce na hrudi. Znovu jsem cítila slzy, které jsem jedním pohybem ruky utřela.

"Co se stalo?" zeptal se a došel ke mě. Zvedl jsem hlavu a zadívala se mu do očí.

"Se Zaynem jsme byli na párty a já jsem se strašně opila. Nic si nepamatuju... Prostě jsem se probudila jen ve spodním prádle vedle nějakýho kluka" řekla jsem a sklopila pohled. Nechtěla jsem vědět, jak se Harry tváří.

Ale když asi pět minut nic neříkal, tak jsem se koukla. V jeho očích byla bolest a zlost.

"Řekni prosím něco..." zašeptala jsem přes slzy.

"Musím si to všechno rozmyslet" řekl bez emocí a otočil se k odchodu.

"Prosím neopouštěj mě..." dostala jsem ze sebe. Harry se zastavil a pomalu se ke mě otočil.

"Potřebuju čas Emmo!" řekl a než jsem stihla něco říct nebo udělst byl pryč. Slyšela jsem jenom hlasy a následně bouchnutí dveří. Nechtěla jsem s nikým mluvit, takže jsem zamkla. Potom jsem se svezla po dveřích dolů.

 "Prosím vrať se ke mě" zašeptala jsem do prázdna.

Secrets (Harry Styles)Kde žijí příběhy. Začni objevovat