Just one word

10.1K 435 24
                                    

Probudila jsem se a první, co jsem udělala bylo, že jsem se koukla na mobil. Měla jsem novou zprávu tak jsem si jí hned přečetla.

Dobré ráno, princezno... Doufám, že jsem tě neprobudíl :) Jak se dnes máš? Ps. Uvidíme se? XOXO Jered

Rychle jsem mu odepsala a vylezla z postele. Došla jsem ke skříni a vytáhla kraťase a košili. Vzala jsem si věci a spodní prádlo do koupelny. Zapla jsem si vodu. Vlasy jsem si rozpletla, takže jsem měla kudrnaté vlasy. Dala jsem je do culíku. Sundala jsem si pyžamo a vlezla si do sprchy.

Když jsem byl umytá, vylezla jsem a oblíkla se. Rozpustila jsem si vlasy a přehodila si je pře rameno. Potom jsem se vydala do kuchyně. Když jsem procházela kolem Harryho pokoje, dveře byli zavřené. Řekla jsem si, že ještě spí. Seběhla jsem dolů a jako obvykle tu taky nikdo nebyl. Sakra jak můžou spát tak dlouho?

Došla jsem k lednici a vytáhla jsem si jogurt. Vzala jsem si lžíci a sedla si ke stolu. Pustila jsem se do své snídaně. Snažila jsem se myslet na Jereda, že ho dnes uvidím, ale v hlavě jsem měla jenom Harryho. Bylo to špatně já vím. Ale nemohla jsem si pomoci. Když jsem dojedla vyhodila jsem kelímek a lžičku opláchla a schovala. Dala jsem klukům vařit kafe a sobě jsem si udělala čaj. Najednou se ve dveřích kuchyně objevila Kandell v Harryho košily. Odhalovala její dokonalé, dlouhé nohy.

"Ahoj" řekla svým dokonalým hlasem. Jen jsem kývla na pozdrav a hypnotizovala konvici, aby se voda už dovařila a já mohla odejít. "Počkej ty si Emma, že?" přikývla jsem a nevěnovala jí žádný pohled. 

"Babe, myslel jsem, že jdeš pro kafe" ozval se Harry. Kousla jsem se do rtu.

"Emma, ho dělá" podle hlasu se Kandell na Harryho usmála. 

"Jestli vám to nevadí dovařte si ho sami... je mi nějak zle" se sklopeným pohledem jsem proklouzla kolem Harryho a vyběhla k sobě do pokoje. Během pár minut mi někdo zaklepal na dveře.

"Dále" zavolala jsem.

"Proč si tak naštvaná?" otočila jsem se a setkala jsem se s Harryho pohledem.  "Co ti tak vadí?"

"Víš co mi vadí? Jak se jí dotýkáš, jak se na ní koukáš, jak na ní myslíš" prohrábla jsem si vlasy a kousla se do rtu.

"A co mám dělat? Chodím s ní... Nebo se ti na tom něco nelíbí?" Harry došel ke mě "Stačí jedno slovo a všechno s ní skončím a ty to víš" zašeptal těsně u mého ucha. 

"Harry já..." už jsem to chtěla říct. Ale Kandell vtrhla do pokoje.

"Harry je mi tam smutno" odskočila jsem od něho.

"Jo Harry vrať se za ní" zašeptala jsem. Harry se na mě ještě chvíli koukal a potom odešel i s Kandell. Zase zapomněl zavřít dveře. Došla jsem k nim a zabouchla je. Bylo mi jedno, že možná probudím kluky.

Došla jsem k postely a koukla se na mobil.

Mám se pro tebe stavit? :3

Bylo načase mu říct pravdu, když ho budu mít ve svém životě.

Jo... pošlu ti adresu...

Nanesla jsem na sebe lehký make-up. Byli 3 hodiny a Jered by tu měl být každou chvíli. Rozhodli jsme se, že zůstaneme dneska tu. Chcu mu představit kluky. Řekla jsem to jenom Zaynovi a ten souhlasil. Konečně jsem slyšela zvonek.

"Jdu tam" zakřičela jsem, když jsem běžela po schodech. Když jsem otevřela spatřila jsem Jeredův kouzelný úsměv. 

"Ahoj" usmála jsem se a dala mu rychlou pusu na tvář. Dovedla jsem ho do obyváku, kde seděli kluci. Harry vzhlídl od mobilu. "Kluci toto je Jered můj..." odmlčela jsem se "kluk" řekla jsem nakonec a nechala se od něho obejmout kolem pasu. Kluci kromě Harry si stoupli a klukovsky se sním plácli. Potom mi Jered zašeptal do ucha. 

"Proč si mi neřekla, že si sestra Zayna Malika?"

"Protože jsem myslela, že bych se ti líbila jenom kvůli tomu" zašeptala jsem se nazpět. Jered se mi zasmál do vlasů. Otočila jsem se k Jeredovi čelem.

"Chceš jít nahoru?" zeptala jsem se a prohrábla mu vlasy.

"Ty tu nechceš být se svým velkým bráchou?" řekl smutně Zayn a ohrnul spodní ret. Zasmála jsem se. Koukla jsem se na Jereda a ten pokrčil rameny. Nakonec se posadil do křesla a já na něho. Přehodila jsem si nohy přes opěradlo a hlavu si položila na jeho rameno. Snažila jsem si nevšímat nenávitných pohledů, které Harry házel na Jereda.

"Dá si někdo ledový čaj?" 

"Já" kluci naráz zvedli ruce. Koukla jsme se na Harryho, který nehybně seděl. Potichu, aby si toho nikdo nevšiml, jsem si povzdychla. Potom jsem odešla do kuchyně. Zrovna jsem vytahovala konvici s čajem, když jsem zasebou uslyšela kroky. Zavřela jsem ledničku a otočila se.

"Proč mi to děláš?" zeptal se Harry a uvěznil mě mezi kuchyňskou linkou a ním.

"Co ti dělám? zeptala jsem se a konvici položila.

"To, že se chováš jako..." odmlčel se a koukl se bokem.

"Jako co?" nadzvedla jsem obočí.

"Jako bys ho milovala!" otočil se na mě a já v jeho očích viděla bolest. "Ty i já víme, že ho nemiluješ"

"To není pravda" zakroutila jsem hlavou.

"Emmo..."

"Harry ne" řekla jsem a jemně ho od sebe odstrčila. "Ty máš Kandell a já mám Jereda." zašeptala jsem. Vytáhla jsem skleničky a i s čajem jsem odešla zpět do obyváku. Harry rychlím krokem přešel přes obyvák a mi mohli slyšet bouchnutí dveří jeho pokoje. Kluci se na mě nechápavě koukali. Jen jsem se usmála a sedla si zase na Jereda. Přitiskla jsem rty na ty jeho a jemně ho políbila. 

Secrets (Harry Styles)Where stories live. Discover now