🤍38.🤍

1.7K 153 27
                                    

/ A fiatal omega nem is lehetett volna boldogabb, de a helyzetet az éppen konyhába siető legkisebb tette még vidámabbá.

- Yoongi hyung véglegesen beleegyezett abba, hogy levezeti Tae szülését. - darálta le egy szuszra Hoseok, ahogy beviharzott a konyhába, de amint észrevette ki is van ott, a szájára csapva kezdett el mérgelődni. /





A napok gyorsan teltek a kunyhóban lakók számára, mert egy percet se töltöttek lustálkodással. Újabb négy hónapon voltak túl és ezidő alatt az alfák nekiálltak kibővíteni a házikót, ami sokkal inkább már házként funkcionált a nagyságából következően.

Mivel Yoonginak a munkálatok miatt nem sok ideje volt szerelmére, ezért Jimin foglalkozott Hoseokkal, aki egyre komolyabb és érettebb lett ennyi idősebb mellett. Taehyung hasa már olyan nagy volt, mint egy görögdinnye, viszont a pici neméről még fogalmuk sem volt, de nem is ez volt a lényeg, sokkal inkább az hogy szeretettel várták a kölyköt. Jungkook minden nap elmondta mennyire hálás az égnek, hogy az lepottyantott neki egy angyalt.

Jin egyre fáradékonyabb volt az utóbbi hónapban, amit nem tudott hová tenni, hiszen ő nem is segédkezett a felújításban. Csak az ételeket készítette és akkor is mindig ott volt mellette valamelyik omega, ha kellett egy harmadik kéz neki. Namjoonnak sajnos újra nem volt sok ideje kedvesével foglalkozni, mivel a ház építése sok időt elvett és utána mindig elmentek még vadászni is, ami sokszor egy napot is felölelt ha a közelben nem volt vad. Hoseok sokszor jelezte Jinnek hogy jobb lenne ha pihenne és nem erőltetné meg magát, amit az idősebb nem tudott mire vélni. A fiatalabb érezte hogy Jinen megváltozott valami. Eleinte nem tudta hogy pontosan mi is, de elkezdett utánajárni a dolognak és jövendőbeli párjával megosztotta észrevételét, akivel végül megállapították, hogy a legidősebb omega bizony terhes.

Nem tudták mikor is mondják el nekik, hiszen ez már a második gyermek lesz a házban lakók életében, de Hoseok eléggé esedékesnek érezte már hogy ezt megossza a szerelmes párral. Namjoonnak nem sok lehetősége volt észrevenni, hogy kedvese állapotos, hiszen szinte semmi időt nem töltött vele, sőt egy légtérbe is keveset voltak ami mind a kettejüket eléggé elszomorította, de ez az átalakítás mindegyik párostól elég sok együtt töltött időt elvett.

XX- Mi a baj? - ült le Taehyung Hoseok mellé, aki már vagy fél órája csak maga elé meredve csücsült azon agyalva, hogy a konyhában tevékenykedővel hogyan is ossza meg ezt a fontos dolgot. Nem értette hogy miért nem érzik a többiek a változást rajta, bár nem töltöttek annyi időt egy légtérben soha se, így kevesebb is volt az esély hogy rájöjjenek. A legfiatalabb omega sokat lógott a legidősebben, mert mindig is felnézett rá és tőle szerette volna a legtöbbet megtanulni arról, hogyan is legyen hű a valójához. Jin tényleg a legjobb omegának volt mondható, mert mindig készséges volt párjával és a rá kiszabott feladatokat a legtökéletesebben végezte el.

- Valamit el kell mondanom Jin hyungnak. - sóhajtott egy nagyot Hoseok, mire Taehyung arcán egy boldog mosoly jelent meg. Nagyon jól tudta hogy mire gondol a fiatalabb. Ő is észrevette Jinen a jeleket, amit még terhessége első hónapjaiban tapasztalt meg ő is. - Jin hyung ... hogy is mondjam. - kezdett bele nehezen a fiatalabb, mert nem tudta pontosan mit is szabad megosztania a mellette ülővel. Taehyung türelmesen várt hogy a pici kifejtse neki mire gondol. Mivel a kisebb csak össze vissza makogott, a terhes omega ezt megelégelve simogatta meg a karját hogy rá nézzen a fiatalabb.

- Terhes...Jin hyung terhes igaz? - kérdezte kedvesen mosolyogva Taehyung, mire Hoseok eltátotta ajkait. Azt hitte csak ő jött erre rá és csak ő meg Yoongi tud a dologról, de ezek szerint Taehyungnak is elég jó szeme volt ahhoz hogy észrevegye.

Hoseokot döbbenetéből a szóban forgó személy zökkentette ki, aki teljesen elsápadva ült le a velük szembe lévő kanapéra. Kimerült és fáradt volt. Az előző este alig aludt és úgy érezte ha most nem ül le akkor biztosan elájul.

- Hyung. - pattant fel Hoseok azonnal ahogy meglátta barátját, és mellé ülve simított az idősebb fejére, hogy talán lázas-e, de nem ez volt a probléma. - Megint nem pihentél eleget. Teljesen ki vagy merülve. - rázta rosszallóan a fejét a kisebb. Taehyung is csatlakozott hozzájuk egy hideg ronggyal, amit Jin fejére tett hogy hátha az picit jót tesz neki. Jimin egy nagy pohár vízzel igyekezett a konyhából, amit a legidősebb el is fogyasztott.

- Köszönöm srácok. - mosolygott kimerülten barátaira. - Sajnos tegnap este nem sikerült sokat aludnom azért vagyok ma ilyen. - hunyta le szemeit, ami nagyon jól esett égő látószervének. A rossz éjszakája annak volt köszönhető, hogy Namjoon volt a soros a vadászatban és megint nem aludtak együtt. Már kitudja mióta nem pihente ki magát, hiszen szerelmének mindig volt valami fontos dolga, amit ő elfogadott és türelmesen várt arra mikor kap majd egy kis időt a másikból. Jint nem véletlen tartották a legjobb omegának. Ő függött szerelmétől és bár nem voltak összeragadva, mégis olyan erős kapocs kötötte a másikhoz, hogy azt szinte lehetetlen lett volna megszakítani.

- Jin hyung...én elszeretnék neked valamit mondani. - kezdett bele félénken Hoseok, hiszen itt volt az idő arra, hogy végre elmondja az igazságot és innentől az idősebb sokkal körültekintőbben cselekedjen bármiről is legyen szó.

Jin nagy nehezen kinyitotta leragadni akaró szemeit és minden figyelmét a kisebbnek szentelte, akkor is ha még ez is lopott elég alacsony energiaszintjéből.

- Nem érzed magad fáradékonyabbnak, vagy nem vagy többet rosszul? - kérdezte Hoseok, mire Jin elgondolkodott. Pontosan így érzett. Kimerültebb volt, és volt hogy reggelente az első étkezése benne se maradt, de arra gondolt hogy ez azért van, mert kedvese nem törődik vele annyit és egyre frusztráltabb és kellemetlenebb így az élete hogy nincs mellette párja. Neki az élete múlott volna azon ha elveszíti a másikat.

- De. Nagyon is így érzem. - fogta picit rövidre, mert még az is nehezére esett hogy ajkaival szavakat formáljon.

Hoseok Taehyungra nézett, majd Jiminre akinek arcán ugyancsak egy mindentudó mosoly ült, amivel biztatni próbálta a kisebbet, hogy végre megosszák az omegával az állapotát.

- Mire akarsz kilyukadni Hobi? - kérdezte kedvesen a kimerült férfi és egy bágyadt mosolyt is előcsalogatott.

- Terhes vagy hyung. - mondta ki egy kis idő után Hoseok, mire az idősebb szemei elkerekedtek és végig nézett a társaságon. Nem hitt a fülének. Azt gondolta csak viccelnek vele és a reakcióját tesztelik hogyha egyszer majd tényleg megtörténik mit reagálna rá.





Bocsánat hogy ennyire össze vissza hozom a részeket de dolgozom hétköznap és sajnos nincs annyi időm írni. Plusz ugye a nyár is ilyenkor még rátesz egy lapáttal, de igyekszem nagyon attól függetlenül haladni a részekkel.

Remélem tetszett nektek a rész. :))

Sajnos már nincs vissza sok a történetből. Talán két rész :(

Ha szeretnétek valami különkiadást pluszba nagyon szívesen megírom :)))

Köszönöm hogy ennyien olvastok és szeretitek a történetemet :))) elképesztően jól esik!

Bye, Kimi! :)

Isle of Wolves  •VKook•Where stories live. Discover now