🤍30. TaeMin🤍

1.9K 164 39
                                    




Taehyung heatje eléggé elhúzódott. Picit több mint egy hétig tartott és Jimin kezdett már nagyon tűkön ülni, hogy még mindig nem találkozhat szerelmével. Teljes mértékben megértette legjobb barátját, hiszen ő is végig ott volt Jimin mellett mikor neki is nehéz pillanatai voltak a láz miatt.

Bár Jiminnek most nem volt heatje, de nagyon hiányzott neki a másik testileg és lelkileg is. Hasonló érzései voltak, mint mikor a láz miatt sóvárgott párja után, de sajnos csak nem jött el a pillanat, hogy a másik fele hazatérjen.

Minden nap felment a kis hegyvonulat tetejére, hátha a távolból, a kisebb tónál meglátja a helyes alfát, de erre valahogy nem akart sor kerülni Jimin bánatára.

A mai napja is hasonló tervekkel volt körbeszőve. A szabadban sokat szerette próbálgatni új alakját, ami káprázatosan szép volt. Jin mindig elcsodálkozva nézte, a hófehér bundájú és topáz kék szemű barátját farkas alakjában.

- Úgy irigyellek Jimin. - kémlelte Jin a kunyhó teraszán ücsörögve a fehér állatot.

Jimin boldogan kezdte el csóválni a farkát, majd nagy rohangálásba kezdett. Új volt még neki ez az egész, de hihetetlenül elnyerte a tetszését. Taemin sajnos még nem lehetett tanúja az alacsony fiú farkas valójának, mert eddig Jimin csak fehér fülecskéit és farkincáját mutatta meg a bámészkodó szemeknek.

Jin hangosan nevetett fel azon, ahogy Jimin egy nagyobb hóbuckán átbukfencezett figyelmetlensége miatt. Szórakoztató volt néznie a négylábú esetlen újonc lényt, de egyben édesnek is találta. Maga az idősebb omega is sajnálta, hogy az alacsony fiú párja nem lehetett szemtanúja szerelme első igazi átalakulásának, de remélte, hogy ennek ellenére a másik majd örülni fog annak, hogy Jimin már képes irányítani alakját és nem úton-útfélen jelenik meg farkas formában. Emlékezett, hogy kiskorában eleinte neki is kordában kellett tartania magát, mert sokszor nehéz volt irányítania az átalakulást.

Jimin fülelni kezdett, mert halk dobogást lehetett a távolból hallani. A farkas formába bújt alacsony fiú érdeklődve sietett fel a hegy tetejére, hogy onnan jobban láthasson. Jin picit értetlenül állt a dologhoz, de Jiminnek most sokkal jobb hallása volt, így az idősebb omega nem csoda, hogy először nem figyelt fel a közeledő hangokra.

Az alfák már lassan két hete mentek el és itt volt az ideje hogy visszatérjenek. Nem beszélték meg pontosan a házban tartózkodókkal, hogy mennyit is lesznek távol, csak egymás között vitatták meg, hogy az egy és fél hét ideális időtartam lesz a távollétükre. Ez a kisebb intervallum most járt le, és már egyikőjük se szeretett volna tovább távol lenni kedvesétől.

Jimin boldogan kezdett el ugrándozni, mikor a három sötét szőrű alfát meglátta a távolból. Örömében körbe-körbe kezdett el tekeregni és nem tudta eldönteni, hogy most fusson-e eléjük vagy ne.

Végül az első mellett voksolt.

Vidáman iramodott meg az érkezők felé, akik mikor észrevették a fehér gombolyagot meglepetten álltak meg. Mikor Jimin eléjük ért azonnal tudta hogy melyikük Taemin, így hozzá sietve dugta volna orrát párjáéhoz, de a másik két alfa rámorrant. Nem ismerték meg. Nem látták még az alacsony fiút ilyen formában, így azonnal neki akartak menni. Az ismeretlen szerzetekkel eléggé távolságtartóak voltak és azonnal védeni kezdték egymást, mert mindig összetartottak, ha baj volt, ha nehézség volt akármikor számíthattak egymásra és ez alól Taemin sem volt kivétel, aki lassan kezdett bekapcsolódni a baráti körükbe.

Jimin ijedten ugrott el a két támadó alfa elől és kék szemeivel szerelme vörös íriszeibe tekintett. Taemin aprókat szimatolt a levegőbe, majd óvatosan kezdett el közeledni a félénk, fehér gyönyörűség felé.

Az alfa érdeklődve nézte meg magának a káprázatosan szép állatot. Soha életében nem látott még ilyen mesés omegát. Félenknek és törékenynek tűnt. Szemei boldogan csillogta a kíváncsiság mellett és fejét előre dugva próbált barátkozni vele. Édesnek találta.

Még közelebb férkőzött hozzá Taemin és mikor orrába kúszott az ismerős, imádott illatt, elkezdte csóválni a farkát és a szép kék szemeket is azonnal felismerte. Kedveskedően nyalt a fehér bundába, majd orrocskáját a másik fekete nózijához dörgölte, aki félénken de közelebb lépett párjához. Tartott tőle, hogy megint rámordulnak, de szerette volna már maga mellett érezni Taemint.

Az alfa teljesen magához engedte a törékeny omegát és csak bújtak egymáshoz.
Nagyon hiányolták már egymást és alig tudtak betelni a másik puha bundájával és kellemes illatával.

Jimin csak úgy árasztotta magából édeskés aromáját és ez Taemin tudatát teljesen elvette. Hosszú volt ez az egy és fél hét nekik és nagyon hiányzott már az alfának párja. Hihetetlenül beleszeretett az alacsony szépségbe és tudta hogy megtalálta benne igaz társát, akit mindig is szeretett volna maga mellé.

Óvatosan harapott bele az omega nyakán lévő vékony bőrbe és elkezdte húzni a kunyhó felé. Kettesben szeretett volna vele lenni és kiélvezni azok a pillanatokat amiket elhalasztottak távollétük alatt. Megszerette volna dicsérni szerelmet, hogy ilyen ügyesen bánik már új alakjával és addig akarta szeretgetni még Jimin azt nem fogja neki mondani hogy elég. Amire kevés esély volt hogy megfog történni...

Jin boldogan kelt fel a kis székről, amin eddig ült kint és beszólt a kanapén ücsörgő Hoseoknak is, hogy az alfák hazatértek.

Taemin semmivel sem foglalkozva húzta maga után a nyüszítő omegát és addig meg sem állt még a hálószobába nem értek.

Szerencsére a másik szerelmespár már nem sajátította ki a helyiséget, így volt lehetőségük kettesben lenni.

Taemin egy pillanat alatt változott át és zárta kulcsra az ajtót.

Jiminnek nem ment még ilyen gyorsan az alakváltás, így nyüszítve ült le a földre, ahová letelepedett mellé Taemin is. Kedveskedően simított Jimin fehér bundájába, aki boldogan bújt szerelme kezéhez és próbálta visszafogni a boldogságát, mert legszívesebben ráugrott volna a másikra örömében.

- Olyan büszke vagyok rád Chimie - használta Taemin a kedveskedő becenevet, amit azután adott neki mikor megtörtént a bemutatkozásuk és Jimin zavarában azt se tudta mi a neve.

Az omega boldogan nyalta meg szerelme arcát, aki halkan felnevetve ölelte magához a fehér bundás lényt és pont ekkor volt a pillanat tökéletes arra, hogy Jimin visszaváltozzon.

- Valakik elől maradtak. - utalt az alfa incselkedően a fehér fülekre és a farkincára. - Menni fog Chimie. Húzd vissza őket is. - bíztatta Taemin, mert ideje volt ezt is megtanulnia az újoncnak kezelni.

Jimin ügyeskedve igyekezett teljesíteni párja késérét és sikeresen meg is tudta csinálni.

- Ügyes vagy. - simított a sötét hajkoronába az alfa és Jimin kék szemeiben elveszett. - Hiányoztál Chimie. - suttogta a másik gyönyörű telt ajkaira, amiket úgy szeretett. Taemin fülig szerelmes volt és soha nem akarta elengedni maga mellől a kis topáz szemű csodát.

- Te is nekem Minie, hihetetlenül. - szusszantotta vágyakozva Jimin választottja párnáira, de csak játszva a másikkal mosolyodtak el, ami miatt ajkaik egy pillanatra össze is értek.

Ha valaki kívülről nézett volna a párra, két szóval tudta volna illetni őket.

Tökéletesek együtt.

Naaa itt a kis meglepi és a köszönet is egyben a sok követésért megtekintésért votért minden mindenért :)))
Nagyon hálásan köszönöm nektek!

! Az lenne a kérdésem hogy szeretnétek-e ennek egy második részt, ami elárulom 18-as lenne :D !

Bye, Kimi :)

Isle of Wolves  •VKook•Where stories live. Discover now