🤍15.🤍

1.7K 160 37
                                    




/ Taehyung úgy érezte, talán a másik most tesz rajta elégtételt azért amiért megint lekapta. Nem bánta. Inkább kapja így vissza, minthogy haragudjon rá és ne szóljon hozzá napokig egy ilyen helyzetben, mikor csak ők vannak egymásnak.

Namjoonból egy halk kuncogás tört fel és beljebb ment a nappaliba. Ahogy beért a helyiségbe nyelt egyet. Eszébe jutott amit itt műveltek párjával és volt egy olyan érzése, hogy a két fiú, vagy legalább egyikőjük, tisztában volt azzal mi történt a délután folyamán.

- Holnap megkezdődik a tanításotok. - vázolta a helyzetet, amiért valójában jött, hogy felkészítse a fiúkat a holnapi hosszú napra. /


- Ébresztő fiúk! Ideje felkelnetek - nyitott be Jin a két emberfiúhoz.

Muszáj volt elkezdeniük a kiképzést, mert már így is egy csomó időt elpazaroltak és kitudja meddig sikerül hazugságuk mögé bújniuk, úgy hogy a fiúk nincsenek rendesen betanítva a "szerepükre".

Jint szerelme rendesen felkészítette az elkövetkezendő időszakra. Mindent elmondott neki hogy mire számítson és hogy melyik fiú milyen névre hallgat. Így nem teljesen ismeretlenül állt hozzájuk, amiért nagyon hálás volt Namjoonnak.

- Ahh még ne. Még egy tíz percet had kérjek - hallotta meg a szőke hajú halk könyörgését, még a másik meg se mozdult. Ennyire mélyen aludna hogy arra se kelt fel, amikor szószerit kicsapta az ajtót? Jó alvókája van az egyszer biztos.

- Nem. Nem. Fiúk kelés van és ha nem követitek az utasítást esküszöm egy jó nagy adag havat fogok a nyakatokba zúdítani, ami egészen biztos majd felébreszt titeket. Attól garantáltan frissek és üdék lesztek. - mondta vigyorogva az omega, majd beljebb ment hogy kinyissa az ablakot picit. Talán a friss levegő miatt kikelnek, hogy minél előbb elhagyják a jégveremmé alakult szobát.

Jimin morgolódva kezdte el keltegetni a mellette fekvőt, aki halkan nyögve egyet fordult inkább a másik oldalára. Taehyung nem volt arról híres hogy könnyen ébred reggelente. Szeretett szabadnapjain sokáig szundítani, majd azt követte általában a fetrengés innen oda.

Jimin egy idő után megelégelte barátja passzivitását és egy elég aljas dologhoz folyamodott.

Benyúlt a meleget nyújtó paplan alá és a másik formás fenekébe csipett, így az felkiáltva ült fel az ágyban mintha csak parazsat toltak volna alá.

Szemeiből az álom is egészen gyorsan eltűnt és helyét átvette azonnal a méreg.

- Te szemét. - nézett Jiminre gyilkos tekintettel és már éppen legjobb barátja kivégzését tervezte meg eléggé alaposan, de ezt a harmadik személy a szobában elég gyorsan félbeszakította, akárcsak az álmukat.

- Gyerünk, gyerünk keljetek fel mert nagyon sok dolgunk van még ma és nem érünk rá a henyélésre. - tapsolt párat Jin mosolyogva figyelve a két emberfiút, akik tátott szájjal bámultak a számukra még ismeretlenre.

- Kim SeokJin vagyok és én leszek a tanárotok. Namjoon elmondott nekem mindent hogy mi a terv. Mivel omega vagyok, így engem kért meg hogy készítselek fel titeket a mi fajtánk alapjaiból, hogy az itt tartózkodásotok során jól eltudjatok rejtőzni e-álca mögé. - lépett közelebb az ágyon ülőkhöz Jin kedvesen kémlelve őket, akik köpni nyelni se tudtak a mondandója után.

- Már értem hogy mit eszik rajtad Namjoon. - szólalt meg félhangosan Jimin, mire Jin halkan elnevette magát.

- Oh.. ezekkszerint tisztában vagytok azzal hogy Namjoon a párom. - bólintott egy picit a széparcú.

Taehyung mérgében majdnem a sráchoz vágta hogy ,-" Persze, hiszen múltkor a nappaliban álltatok neki a kis afférotoknak, azzal se foglalkozva hol vagytok. Így igen, premier plánban meggyőződhettünk arról te Namjoonhoz tartozol. "

A sötéthajú fölényesen elvigyorodott, majd azért még is csak valamit odaszúrt az Omegának, nem bírva magával. Ha már neki rossz, akkor Jinnek is legyen picit kellemetlen. Utálta ha felkeltik...

- Volt alkalmunk rájönni.

Jin arca szépen lassan vette át a sápadt színt, majd azt követte másodpercek múlva a piros árnyalat, így a két fiú gondolta hogy az omega rá jött mire utalt Taehyung.

- Keljetek fel mert elkell kezdenem az oktatást. - fordított hátat nekik Jin és inkább elhagyta a szobát ahol most egyáltalán nem érezte jól magát.

A Jimin és Taehyung hamar összeszedte magát és a kértek szerint már Jin előtt is álltak, aki a konyha asztalnál ült.

- Nos...Először is foglaljatok helyet. Át kell beszélnünk néhány alapvető dolgot, hogy tisztában legyetek mi miért történik nálunk - mutatott maga elé az omega a két székre, amire le is ültek az emberfiúk.

- Azzal tisztában vagytok már, hogy hogyan kerültetek ide és hogy mi ez a hely ugye? - kérdezte Jin, mire mind a ketten bólintottak így folytatta. - Nálunk vérfarkasoknál három "faj" létezik. Az alfák, akik a vezetők és nemző egyedek. Ők azok, akik elvégzik a fizikai dolgokat itt a szigeten és melléjük általában csatlakoznak a béták is, akik ugyan csak jó fizikummal vannak megáldva. A béták nem képesek a nemzésre csak is az alfák, így a legelfogadottabb kapcsolat a társadalmunkban az alfa és omega páros. Így történhet az meg, hogy születik utód is. Eddig tudjátok követni? - nézett felváltva a két barátra, akik szinte itták Jin szavait, mégis bólintottak a visszajelzés érdekében.

-A béták nagyon ritkán képesek teherbe esni, még az Omegák minden esetben. Kivéve persze ha valami probléma adódik a szervezetébe, betegség és a többi. Mint látjátok én férfi omega vagyok, nem véletlen kaptam a feladatot, hogy tanítsalak benneteket a viselkedésünkre. Az Omegáknál mindkét nemű egyed képes a kölykök világra hozására. - Jin folytatta volna tovább a mondandóját, de Taehyung közbevágott.

- Ugye nem akarod azt mondani, hogy te is lehetsz terhes? - nézett lenézően Jinre, aki picit sértetten tekintett vissza a dacos fiúra.

- De. Azt akarom mondani. - formálta úgy a szavait ahogy a másik is tette, hogy érezze nem így kellene vele beszélnie. Vele, aki éppen segíteni szeretne nekik.

Taehyung hitetlenül kezdte el rázni a fejét.

- Én biztos nem leszek egy ilyen nyámnyila Omega. Nem lehetnék inkább alfa, ha már mindenképpen elkell játszanom valakit? Jó színész vagyok és az egészen biztos könnyebben menne. - bólogatott többször is magát megerősítve, mire most Jin nézett a fiúra lenézően.

- A mondandót első felét most nem veszem figyelembe, mert akkor úgy érezném még véletlen, hogy bunkó vagy. De nem vagy az ugye? - nézett a fürtösre várakozóan Jin, mire az egy pofavágás után fonta át maga előtt a karját.

- Akkor ezt egy nemnek veszem. - felelte nem is törődve Jin kérdésével.

-Mit kellene pontosan tennünk? - kérdezte Jimin érdeklődve. Neki tetszett ez a színészkedős dolog, annak ellenére hogy nem igazán repesett az örömtől hogy itt van.


Vajon sikerül majd a fiúknak az omega lét és viselkedés és Taehyung felhagy ezzel a dacos viselkedéssel?

Remélem tetszett a rész :)

Bye Kimi :)

UI.: ...Most hétvégén már érkezik az új történetünk @VVYaoi -val. Vasárnap hozzuk az első részt :) ...

Isle of Wolves  •VKook•Where stories live. Discover now