🤍28.🤍

2.1K 174 52
                                    

/ - Hosszú volt neki nagyon. Soha nem gyalogolt még ennyit. - fektette ölébe Yoongi szerelmét és lágyan simogatni kezdte.

- Hozok nektek enni meg innivalót. - sietett Jimin a konyhába, hogy segítségükre legyen.

Jungkook csak messziről figyelte az eseményeket és az alvó öccsét. Jó volt újra látnia őket.

Yoongi észrevette a fiatalabb alfát és egy nagy sóhajjal biccentett, hogy ő is foglaljon mellettük helyet. /


- Annyira boldog vagyok. - ujjongott Jin Yoongira nézve, majd le, az alfa ölébe fekvő csöppségre.

- Én kevésbé, de remélem megtudjuk majd beszélni a dolgokat. - nézett Yoongi először Jinre, majd Jungkookra, aki picire összehúzva magát próbált egyé válni a kanapéval. Szégyellte magát már eléggé, de tudta hogy Yoongival megfog gyűlni a baja, mert az idősebb soha nem volt egy könnyen békülő egyén.

- Jungkook. - hallatszódott egy elhaló kiáltás a hálószoba felől, amire a szólított azonnal felfigyelt.

- Taehyung felkelt. - állapította meg Jin kedvesen mosolyogva, majd Jungkook el is hagyta a kellemetlen szituációnak a helyszínét. Szerelme érezte mikor kell magához térnie, amivel neki most nagyon kedvezett.

- Jungkookh. - nyöszörögte újra az omega, de az alfa pont akkor nyitott be a kis szobába. A kellemes illat szinte fejbe csapta a fiatalt. Taehyung heatje újra elkezdett erősödni, ami nem jelentett jót. A kis józaneszével ami megmaradt gyorsan bezárta kulcsra az ajtót és elhagyta a szobát, ami egyre jobban hívogatta. Jungkook visszasietett a nappaliba és idegesen túrt a hajába.

- Jin. Menjetek el. Taehyung láza újra erősödik és nem lenne jó ha Yoongi megérezné. Próbálok valamit kezdeni vele. Kérlek siessetek, nem akarok bajt. - Jungkook gyorsan vette a levegőt mert egyszerűen alig tudta tartani magát. Nagy hatással volt rá szerelme és a kapocs, ami közöttük volt felerősítette a benne tomboló vágyat. Taehyung már nem hívogatta, de a kellemes aroma szinte megőrjítette. Szerencsére Yoongihoz még nemigen jutott el az egyre jobban erősödő odor, így volt lehetősége időben szólni a másiknak, aki azonnal vette az adást és Hoseokot a kanapéra fektetve indult ki a kunyhóból.

- Namjoonnék a kis tó mellett vannak. Nincs innen olyan messze. Messziről lehet látni ha picit feljebb mész a hegyen. Ott megtalálod őket. - adta Yoongi tudtára Jin, párja tartózkodási helyét, hogy az alfa ne egyedül tengődjön a szabadban.

Jungkook mikor megbizonyosodott arról, hogy Yoongi elhagyta a kunyhót, előkaparta zsebéből a kulcsot és visszasietett Taehyunghoz. Alig tudta a zárba tenni a kis fémet, mert keze remegett és szemei is egyre ködösebbek lettek ahogy az illat utat tört magának a szabad térben.

A kis szerencsétlenkedés után sikerült bejutnia az omegához, de ami ott fogadta arra nem számított.

Taehyung teljesen meztelenűl ült lábain az ágy közepén. Fülecskéi és farkincája ami csupasz testét ölelte köbe megint megmutatkozott Jungkooknak. Az omega arca ki volt pirulva, szemei könnyesen csillantak meg hangtalanul könyörögve ezzel a másiknak, hogy menjen már oda hozzá. Apró kis kavicsai meredeztek előre, ami miatt Jungkooknak muszáj volt nyelnie egy nagyot. Szépen lassan vezette lejjebb az alfa tekintetét és mikor meglátta Taehyung vágynedvétől csillogó meredező tagját, elszakadt a cérna.

- Kedvesem. - ment szépen lassan közelebb az omegához, aki kéjelegve állt négykézlábra, de feje Jungkook felé mutatott, így nedves nyílását nem fedte fel a másiknak.

- Gukkie. - harapta be duzzadt alsó ajkát a törékeny teremtés, amit már kitudja mióta marcangolt.

- Fordúlj meg Taehyung. - suttogta az alfa visszabeszélést nem tűrve, de erre nem is lett volna alkalom, mert Taehyung szinte remegett a másikért.

Isle of Wolves  •VKook•Where stories live. Discover now