🤍20.🤍

1.7K 176 36
                                    

/ Lehajolt és a pici fekete tárgyat megemelve nyitotta ki.

Kim Taehyung név szerepelt a kis kártyán és rajta egy apró kis képecske, mellette meg a születési dátuma, lakcíme, anyja neve.

Jungkook nem hitt a szemének. Elsápadva ejtette ki kezéből az irattartót és szinte fel se fogta mi történik körülötte.

Jungkookban szépen lassan tudatosult, hogy a kiszemeltje és annak barátja nem az akinek hitte őket.../


Namjoon és Jin sietősen szedték össze a legfontosabb holmikat, hogy elhagyják a kis kunyhót. Időkérdése volt hogy Jungkook visszatérjen és kitudja mit tenne a két fiúval, vagy esetleg a szerelmesekkel.

Tény, féltek a fiatal alfától mert Namjoon és Jin is tisztában voltak azzal Jungkookban mekkora harag tombol az emberek iránt és bár tudták, hogy Jungkooknak nagyon szimpi a két omegának tetetett fiú, mégse fogja kímélni őket ha kiderül hogy nem közéjük valóak. Ő így lett nevelve és ha az anyja nem is erre ösztönözte volna, akkor is egészen biztos hogy valamiféle bosszút forralna. Ilyen mentalítású volt ő mindig is.

Mikor sikeresen összepakolásztak, elindultak Jin egyik nagyon jó barátjának kis házikójába. Reménykedtek benne, hogy Jungkookék nem fognak nyomot utánuk, így Jin próbált utoljára menni, hogy omega illatával elnyomja az emberek aromáját, ami igen hasonló volt az övéhez.

Jin egyik legjobb barátját igen régen látta, mert a fiút száműzték a falkájából a sziget elég távoli részére, ami olyan messze volt hogy senki se járt arra. Pontosan ezért volt büntetés a fiatal alakváltónak. Taemin, Jungkookék falkájához tartozott, de egy nagy hibát követett el. Összetűzésbe került egy falkán belüli régi barátjával. Taemin nem kímélte az ellenfele életét és mivel közülükvaló volt, így száműzték.

Jin kedvelte mindig is az alfát és már kiskoruk óta nagyon jó barátok voltak. Szomorú volt, hogy elszakították tőle, de megígérte neki, hogy igyekszik mindig meglátogatni amikor csak teheti. Taemin, Jinnek felajánlotta, hogy bármilyen problémában szívesen segít hiszen ő is mindig számíthatott az omega fiúra.

Így jutott Jinnek eszébe volt legjobb barátja, akihez elég sokat kellett gyalogolni, talán napokat is, de legalább ott biztonságban lesznek.

- Gondolod, hogy nem fog minket beköpni senkinek? - fogta meg Namjoon szerelme kezét, aki nagy sóhajjal bólintott egy picit. Bízott Taeminben és reménykedett benne, hogy nem változott az évek során a fiú.

- Mindig is lehetett rá számítani és betartotta a szavát. Ne aggódj Jonnie. - mosolyodott el kedvesen Jin, majd az előttük baktató két fiúra pillantott.

Látszott rajtuk, hogy nyugtalanok ahogy ők is azok voltak. Ez az egész ugyan úgy az ő életükbe is kerülhet.

Még nagyon sok volt vissza az útból és Jin reménykedett benne, hogy nem sokszor kell majd megállniuk, mert bárki veszélyt jelenthetett, nem csak Jungkook. Egyedül abban bízott, hogy Yoongi valahogy lebeszéli arról a fiatal alfát, hogy köpjön a tanácsnak. Képes lett volna, hiába a barátságuk.

Az estéjük is ráment a hosszú táv megtételére, de nagyon jól haladtak a cél felé. Néha-néha picikét megálltak és a hozott ételt vagy italt elfogyasztották. Látszott a két ember fiún, hogy fáradnak, de nem mernek szólni, hogy egy hosszabb pihenőt is tartsanak.

- Itt most megállhatunk picit hosszabb időre. Sajnos még ugyan ennyi vissza van az útból és nem lenne jó ha elájulnánk kimerültségünkben - szólalt meg Namjoon és letelepedett a szárazabb, sziklás részen.

Jimin és Taehyung hihetetlen boldogok voltak, hogy megpihenhettek, mert úgy érezték leszakad a lábuk. Jimin azonnal eldőlt a földön nem is törődve azzal, hogy tiszta kosz lesz.

A fiúk csak annyit tudtak, hogy Jin egyik barátjához mennek, aki messze lakott a szigeten, de nagyon sok kérdés furdalta az oldalukat és azt se tudták melyiket tegyék fel.

- Jin hyung? - szólalt meg először a szöszi, aki sokkal tisztelettudóbb volt mint a fürtös barátja. - Ez a bizonyos barátod alfa vagy omega? És nem fog minket bántani ha megtudja, hogy emberek vagyunk?

Jin elmosolyodva nézett Jiminre, aki lehunyt szemekkel élvezte a kis szieszta időt.

- Taemin alfa, és mivel nagyon jó barátom, bízom benne tudom hogy nem lesz rátok veszélyes. - nyugtatta az alacsonyabbat, majd Namjoon vállára hajtotta a fejét.

Taehyung elgondolkozva nézett maga elé.
Vajon mi lehet most Jungkookkal? Tényleg őket keresi, hogy végezzen velük? Tényleg ennyire kegyetlen lenne?
De az volt benne a legnagyobb kérdés, hogy miért is a fiatal alfán agyal?

Jungkookban hihetetlen méreg tombolt. Nagyobb mint mikor megtudta, hogy Namjoon ellopta tőle kiszemeltjét. A barátai és a két fiú is hazudott neki. Nem hitt a szemének és csak hevesen rázva a fejét hagyta el a roncsot végig kezei között tartva Taehyung kis igazolványát. Hogy történhetett ez? Nem látott a dolgok mögé és eléggé hülyének érezte magát. Átverték nem is kicsit.

- Vissza megyek a házba. -mondta szinte vicsorogva ahogy a távolba meredt. Nem fogja ennyiben hagyni és most az se érdekelte milyen érzései voltak Taehyung iránt. Ember volt és gyűlölte azokat mocsok lényeket.

- Szerintem gondold végig mit teszel Kook. - tette kezét nyugtatóan barátja vállára Yoongi. Az idősebb alfa mivel mindent tudott, így igyekezett ő lenni a békítő személy anélkül, hogy Jungkook rájönne. Nem akart igazából belefolyni, de ha nem csillapít a fiatalabb haragján, akkor visszafordíthatatlan kárt fog tenni a barátságukban.

- Mi van Yoongi? -fordult hirtelen a másik felé Jungkook feldúltan. - Ezen nincs mit gondolkodni. Egyértelmű, hogy a két fiú, ember és Namjoon meg Jin nekik falazott egészen eddig. Annyira hülye voltam. - tépett a hajába és leguggolva csapott a hóba mérgében.

Hoseok ijedten rezzent össze és jobban Yoongi oldalához bújt. Soha nem látta még féltestvérét ennyire idegesnek és nem igazán volt neki szimpatikus ez a viselkedés.

- De miért baj az ha emberek? Hiszen olyan kis kedvesnek és szépeknek tűntek mint az omegák. Mi van ha azok és ez csak valami félreértés? - vetette fel az ötleted félénket Hoseok, majd finoman testvére hátára simított aki idegesen csapta el a pici fiú kezét.

Yoongi ugrott erre a tettre és mérgesen nézett Jungkookra elhúzva tőle Hoseokot.

- Szerintem emberelt meg magad Kook. Nem az a megoldás, hogy ilyen vagy, főleg velünk. Azt se tudod mi miért történt és a két fiút se ismered. Ha emiatt akarod tönkretenni a barátságunkat akkor rajta. De nagyon egyedül fogsz maradni ha mi nem leszünk melletted ezt tartsd észben. - fogta meg lágyan Hoseok kezét Yoongi és elindult vissza a falkához. - És ha esetleg megtudom, hogy Namjoont vagy Jint beköpöd a tanácsnál soha többet nem fogok veled beszélni, de szerintem más se lesz rólad jó véleménnyel annak ellenére hogy szerinted a fajtád véded. -húzta el a száját Yoongi miután ezt még oda szúrt, az amúgy is összezavarodott alfának, majd magára hagyták a repülőroncsnál, hogy döntsön belátása szerint.

Na sziasztok!
Elhoztam a következő részt. Nagyon kíváncsi vagyok mit szóltok a történésekhez. Vajon milyen szerepe lesz Taeminnel a történetben?
Jungkook hogy fog dönteni?

Annyira köszönöm nektek hogy ilyen sokan vagytok és így leköt titeket a történet. Elképesztően jól esik.:))))

Bye Kimi:)

Isle of Wolves  •VKook•Where stories live. Discover now