William, kapitel 19

35 2 0
                                    

När jag släpper av Julia på sitt rum vill jag bara hänga med in, men jag ska inte, inte ikväll. Påvägen till mitt rum kan jag inte sluta tänka på kyssen. Det var nog den bästa kyss jag någonsin har upplevt. Hon mötte mina läppar så mjukt men ändå så bestämt på ett sätt. Jag hoppas att jag får göra om det igen snart.

När jag kommer in på rummet är det tomt, jag antar att David fortfarande är på festen och förmodligen väldigt berusad. Jag orkar inte bry om det just nu, han får klara sig själv.

Jag är riktigt trött så jag tar av mig mina kläder, borstar tänderna lite för fort, och lägger mig i sängen. Men när jag försöker sova så går det inte. Jag kan inte sluta tänka på Julia, hon får mig känna något sådant speciellt. Jag vill verkligen gå till hennes rum. Bara tanken att få hålla om henne tills hon somnar i mina armar får mig helt pirrig. Att ha henne nära är nog det bästa. Jag funderar länge på att gå in till henne men bestämmer mig för att inte göra det. Istället letar jag upp henne på instagram och skickar en följarförfrågan, där på hennes instagram står också hennes snapchat, så jag addar henne där med. Efter en minut eller två hör jag det plinga till i mobilen. Hon vill följa mig också, och hon har addat tillbaka mig på snap. Det känns riktigt bra nu.

Jag skickar väg en snap till henne och skriver "hej, sover du?" Jag hoppas att hon inte gör det, för jag vill prata med henne. Jag ligger här i sängen som det känns i 5 minuter tills jag hör en pling och jag kollar direkt. Det var från Julia och hon skickade en bild på sitt ansikte där hon blundar och ligger i sängen "Ja jag sover, ses imon💓"

Jag blir så glad över att hon skickade ett hjärta, då jag skickar tillbaks "God natt Julia💘"

Jag blir äntligen sömnig och somnar in snabbt.

Glöm mig aldrigWhere stories live. Discover now