63

129 14 6
                                    

--------------------------------
Pov' Kim Taehyung
--------------------------------

Istuin sänkyni reunalla. Aamu oli vielä aikainen. Olin juuri herännyt, kun ikkunasta paistoi kirkas aamuaurinko.

Luokseni yöksi jäänyt Rocky nukkui vielä. En kehdannut herättää tuota. Näytti vain niin suloiselta nukkuessaan. Käänsin siinä samassa katseeni Rockyyn. Pieni hymy nousi saman tien kasvoilleni katsoessani tuota. Laskin toisen käteni tuon hiuksille silittäen niitä hellästi hetken aikaa.

Pian kuitenkin nousin ja puin päälleni paremmat puhtaat vaatteet. Kävelin sen jälkeen keittiöön, ja aloin valmistaa aamupalaa. Tein taas kaksi mukillista teetä, ja muutama leivän molemmille. Laitoin kaiken lautasille ja asetin ne keittiön pöydälle.

Astelin takaisin makkariin. Istuin sängyn reunalle ja laskin käteni Rockyn kyljelle. Herätin tuon ja pyysin keittiöön. Lähdin edeltä sinne, jotta tuo saisi pukea puhtaat vaatteet päälleen. Olin antanut tuolle luvan lainata minun vaatteitani. Eihän tuolla ollut vaihtaa omia.

Nojailin keittiön tasoa vasten odottaen Rockyn tulevan keittiöön. Ei mennyt aikaakaan, kun tuo jo sieltä tulikin. Irrottauduin tasosta ja astelin tuon luo. Kiedoin käteni varovasti Rockyn ympärille ja annoin tuolle hellän halin. Sen jälkeen Istuin keittiön pöydän ääreen ja aloin syömään tekemiäni leipiä. Hetken päästä jälkeeni Rocky teki saman, ja alkoi myös syömään.

"Onks se ihan syötävää?" kysyin katsoen tuota. Tietty myös söin samalla.

"Joo on! Itseasiassa tää on parempaa leipää mitä oon ikinä syöny. Mitä leipää ostat yleensä?" Rocky kysyi hieman huvittuneena. Olihan se ehkä hieman outo kysymys, mitä leipää ostan yleensä kaupasta?

Kerroin vain tuolle leivän merkin ja noin kyselemättä mitään sen enempiä. Turhaan.

Söimme aamupalan rauhassa loppuun.

Syötyämme, päätimme yhteistoimin lähteä leffaan. Olimme varanneet liput kauhuleffaan. Vaikka en juurikaan enää pitänyt kauhuleffoista. Joskus Katsoin niitä jonkin verran, mutta nykyään en enää niin paljoa.

Olimme matkalla kohti kauppaa. Kävelimme tien vierustaa käsi kädessä. En jaksanut enää välittää ikävästäni Jungkookia kohtaan. Ajattelin nyt vain jatkaa elämässäni rauhassa eteenpäin. En haluaisi jumittua paikoilleni mihinkään. Myös kaikki muut kannustivat jatkamaan.

Astuimme juuri kaupan liukuovien eteen, kun ne aukesivat. Kauppaan sisälle päästyämme otimme yhden korin koripinosta. Suuntasimme suoraan karkkihyllylle. Hyllystä otimme molemmille omat pienet karkkipussit, yhden sipsipussin ja kaksi limsapulloa.

Suuntasimme kassalle ja asetin ostokset hihnalle. Rocky meni kassan toiseen päähän ja alkoi pakata tavaroita sitä mukaan kun niitä sinne päätyyn tuli. Itse taas maksoin ostokset.

Kaiken sen jälkeen, lähdimme kävelemään kohti elokuvateatteria. Elokuvan alkuun olisi vielä melkein puoli tuntia. Meillä olisi siis sopivasti aikaa kävellä sinne ja vielä hieman aikaa odotella ennen sitä. 

Astuimme teatterin liukuovista sisään ja istuimme odotuspaikan penkeille. Katsoin samalla käytävän toisella seinällä olevia elokuvamainoksia. Osa niistä näytti ihan mielenkiintoisilta, ja osa taas maailman tylsimmiltä. En tiedä kellä riittäisi kärsivällisyys katsoa sellaista, tai ylipäätään tehdä sellaista elokuvaa.

Hetken ajan päästä pääsimme sisälle saliin. Etsimme lipuissa lukeneet paikat ja istuimme niille alas. Levitimme herkut syleihimme avaten kaikki pussit valmiiksi. Tiesimme molemmat ettei pussien rapistelu olisi kivaa elokuvan aikana, kun joku yrittäisi samalla keskittyä siihen.

Nojasin päälläni Rockyn olkaa vasten. Hymyilin pienesti napaten karkkipussista aina välillä muutaman karkin.

Elokuvan alettua, käänsin katseeni valkokankaalle. Aloin keskittyä elokuvaan vaikka suurimman osan huomiostani veikin vieressäni istuva Rocky. Tuo piti toisesta kädestäni hellästi kiinni, silittäen sitä samalla.

Katseeni herpaantui pakostakin välillä Rockyyn päin. Hymyilin tuolle saadessani tuolta katseen takaisin. Katsoimme vain hetken aikaa toisiamme, kunnes Rocky päätyi antamaan minulle nopean suukon. Ja vielä suoraan suulle!? Aluksi saatoin olla hieman hämmentynyt, mutta siitä selvittyäni hymyilin leveästi ja annoin tuolle itsekin nopeasti pienen suukon. En yhtään tiennyt mitä meillä oli meneillään. Mutta väliäkö sillä, pidin siitä mitä se olikaan.

Loppu leffasta saimme hieman keskityttyä elokuvan katsomiseen. Eihän ainakaan minulla ollut mitään tietoa mitä elokuvassa oli jo tapahtunut. No ei sillä väliä. Pääsinkin aika nopeasti kiinni elokuvan tapahtumiin. Sen loppu olikin ihan hyvä.

Saimme sen aikana syötyä kaikki herkkumme. Ainoastaan juotavista jäi vähän jäljelle. Saisimme kyllä hyvin juotua ne myöhemminkin.

"Jäisitkö vielä toiseksi yöksi? Tykkäisin siitä" kysyin heti kun pääsimme teatterista ulos.

"Tottakai se käy. Käydään vaan mun luona hakemassa vähän tavaroita" Rocky hymähti ja katsoi minua hymyillen.

Päädyimme siis Rockyn luo. En ollut käynyt koskaan tuon uudessa kodissa. Vain joskus monta vuotta sitten siellä missä tuo asui pienenä. Tämä oli enimmäisiä kertoja kun näimme moneen vuoteen.
Olin kyllä iloinen siitä että sovimme taas tapaavamme toisemme. Ja nyt näemme melkeinpä jopa päivä varmaankin. Ainakin voisin luulla niin. Ja pidin siitä. Pidin Rockyn seurata ja tuosta muutenkin. Ajattelin että tästä voisi joskus tulla enemmänkin. En vain ollut vielä varma, oliko se oikein aloittaa uutta juttua tässä vaiheessa.

Oliko?
Oliko se oikein, ok?
Vai oliko se väärin?

What Is Life Really Like? 💫🕊️Where stories live. Discover now