04. Leffailta?

1K 51 21
                                    

                        ~kertoja nk~

            Aamun sarastaessa  ruskeahiuksinen poika istuu yhä Taehyungin sairaalasängyn vierellä. Sängyllä makaava poika oli yhä tajuton. Ollut siitä asti kun menetti tajunsa. Jungkook päätyi huomaamattaan koskemaan hellästi toisen ruskeahiuksisen pojan maidonvalkeaa poskea. Se oli pehmeä ja sileä. Jälkeenpäin Jungkook katui tekoaan hieman, muttei paljoa. Se tuntui pojasta kivalta.

         Jungkook sai aikaiseksi vihdoin jättää sairaalan taakseen ja lähteä tapaamaan ystäväänsä. Yllätyksekseen juuri se poika, jota Jungkook oli menossa tapaamaan käveli tuota vastaan. Pieni oikea törmäys siitä syntyi. Sille pojat vain nauroivat.

"ihanaa nauraa taas yhdessä" Hoseok sai sanottua naurunsa keskeltä.

"jep" Jungkook totesi lyhyemmin. Tuon nauru oli jo loppunut.

"haluaisitko mennä tänään leffaan? Se meiän perinne vähä jääny" poika lisäsi naurahtaen. Tuo tiesi Hoseokin innostuvan ideasta suuresti. Ja niinhän siinä kävi.

"joo joo joo jee Jungkook oot paras! Paras kaveri mitä mulla on koskaan ollu!!! Mitä mennään kattoo?!" tuo vaahtosi kysymyksiä.

"ihan rauhassa vaan kamu. Sä saat päättää mikä mennää kattoo. Käydään vaik kattoo sii teatterin ikkunast" Jungkook ehdotti

"joooooo!!!!!!!!" toinen ruskeatukka intoili.

Jungkook hymähti. Ja niin pojat lähtivät yhdessä hymyillen astelemaan kohti elokuvateatteria. Tänään myöhemmin illalla he aikoivat mennä katsomaan leffan, mutta nyt oli vuorossa sen päättäminen. Ikkunassa oli kiinni lukuisia elokuva mainoksia. Niistä Hoseok kuitenkin iski silmänsä heti Minion leffan mainokseen.

"Tää!" Hoseok kirkaisi ja osoitti leffan mainoskuvaa.

"ootko varma? Ettei ois liian tylsä sulle?" Jungkook varmisteli hieman epävarmana elokuva valinnasta.

"kyllä olen valintani tehnyt. Ja se pitää" tuo mutristi huuliaan.

Siltä ei jungkook voinut kieltäytyä. Pojan oli pakko hyväksyä parhaan ystävänsä valinta. Jeon nyökkäsi ja hymyili.

"no mennäänkö nyt vielä jonnekkin ennen leffaa?" Hoseok ehdotti

"niinkuin minne? Ei kauhean kauas sillä pian täytyy tulla tänne takaisin" Jungkook johti asiaa melkein kuin pomo.

"tohon takapuistoon" Poika osoitti teatterin takana sijaitsevaa puistoa.

Jeon nyökkäsi. Kaksikko lähti yhdessä puistoon. Molemmat istuivat keinuihin ja ottivat aivan pienet vauhdit. Hoseok puhua pälpätti elokuvasta jonka tulisi pian näkemään. Jungkook taas vuorostaan kuunteli ja yritti pysyä kärsivällisenä. Poikaa ei oikeastaan edes kiinnostanut ystävänsä puheet, mutta pakko niitä oli kuunnella, jos halusi olla ystävä Hoseok nimisen pojan kanssa. Tuon luonne nyt oli mitä oli.

           Illan koittaessa ja puistossa jo hieman hämärtyessä pojat hyppäsivät keinuistaan alas, ja suuntasivat matkansa kohti teatterin ovia.
Jungkook maksoi molemmille liput, ja siitä matka päättyi teatterin 2 saliin,penkkirivillle 3 ja paikoille 20 ja 21.

          Leffan aikana Hoseok osasi olla muiden onneksi hiljaa. Kyllä pojan suusta muutama pihahdus kuului, kun tuo kuiski Jungkookille hauskoja kohtia.
"shh!" poika sihahti aina sopivassa välissä, kun Hoseok taas pälpätti.

        Elokuva loppui, ja pojat lähtivät molemmat iloisina pois teatterista. Ihme ja kumma, myös Jungkook oli iloinen illan leffasta, vaikka Hoseok ärsyttikin vähän väliä vieressä.
Eihän sille voinut mitään, ja mitä itse Jungkook oli poikaan tutustunut.

                   ~Hoseok nk~
          Pompin salista ulos Jungkook perässäni. En ymmärrä miksi tuo ei voinut iloita kanssani ja kuiskia toiselle hyviä kohtia kesken leffan.
En vain tajua.

"oliko se sun mielestä hyvä leffa?" kysyin varovasti vieressäni laahustavalta pojalta.

"mmmhh... Olihan se ihan kiva" poika vastasi hieman apealla äänellä.

"Mikä sun on? Kuulostat tosi apealta" huolestuin. Jos jotain oli oikeasti tapahtunut, eikä Jungkook siksi voinut keskittyä leffaan.

"eiku mietin vaan sitä Taehyungia" kuului pieni huokaisu vierestäni.

"älä nyt sitä mieti. Pidetään hauskaa. Mennään meille ja pidetään pienet bileet. Kutsutaan vaikka Jimin ja Yoongi kans" yritin niin kovin saada Jungkookin suostumaan.

"no okei. Käy mulle" Poika vihdoin suostui pyyntööni.

"jes kiitti" hymyilin kirkkainta ja leveintä hymyäni. Parhainta mihin pystyin.

Jungkook vieressäni hymyili myös.

"mä voin käydä hakemassa ne. Uskon niiden olevan molempien yoongin luona. Mee sä jo meille ni nähään siellä sitte" selitin suu melkein vaahdoten. Harmillista ettei Taehyung päässyt.

"joo mä käyn kaupassa ja meen sit sinne valmistelee kaiken" Jungkook sanoi jo pirteämmin. Ehkä tuokin halusi unohtaa Taehyungin tilanteen hetkeksi.

            Lähdin suoraa tietä pitkin kävelemään yoongin talolle. Ajattelin Jiminin olevan myös siellä, sillä heidän piti tehdä uskonnon projekti yhdessä.
Saavuin talon pihalle ja koputin isoon tummaan oveen. Yoongi avasi oven rivakasti ja hämmästyi hieman miksi olin oven takana.

"onko Jimin täällä?" kysyin

"on? Kuinka niin?" Yoongi taisi ihan oikeasti hämmästyä tuloani.

Astelin vain siis suoraan sisään. Kuljin tieni olohuoneeseen. Siellä Jimin istui uskonnon kirja kädessään ja kääntyi tuijottamaan minua. Yoongi saapui viereeni olohuoneeseen.

"asiasi?" jimin kysyi epävarmana.

"ai niin. Asiani. Se on siis se, että haluatteks te tulla mun ja jungkookin bileisiin?" kysyin suoraan.

Yoongi katsoi jiminiä, joka nyökkäsi.
"voidaan me tulla" Sinihiuksinen myöntyi.

Pieni blondi poika laski uskonnon kirjan sohvalle ja sanoi menevänsä valmistautumaan. Yoongi meni perään.
"tulemme talollesi heti kun olemme valmiita" yoongi huikkasi ennen kuin katosi huoneeseensa.

"jes" kuiskasin itselleni. Kompuroin talosta ulos ja riensin kodilleni. Jungkook ei ollut ilmeisesti vielä päässyt kaupasta sillä tuon kenkiä ei näkynyt eteisen matolla. Jätin omani siihen ja takin riisuin naulakkoon. Astelin olohuoneeseen ja aloin siivota. Halusin kaiken olevan kunnossa juhlia varten.

               ~Jungkookin nk~

        Kävelin kaupan hyllyjen välissä napaten aina välillä tuotteita koriini. Sininen ostoskori oli jo melkein täynnä. Päätin että nämä saisivat riittää. Kuljin ripeästi kassalle ja maksoin ostokset. Pakkasin ne kahteen muovipussiin ja jatkoin matkaani kohti Hoseokin asuntoa.
Koputin oveen ja pian Hoseok jo riemuissaan avasi sen.

"ai oletkin jo täällä" naurahdin.
"joo-o. Ajattelin et sä oisit ollu ensin" Hoseok nauroi mukana.
"mutta nyt ei ole aika nauramiselle. Kaikki pitää saada kuntoon."Hoseok lisäsi.

"Mä meen laittamaan ruuat paikoilleen. Ostin muutamia juomia kans. Toivottavasti ne kelpaa" tokaisen ja katsoin keittiöön valmistelemaan ruokia pöydälle. Enimmäkseen herkkuja kylläkin. Muutamat alkoholi juomat asetin myös koristamaan pöytää.

       Pian kuului koputus ovea vasten. Riensin avaamaan sen. Oven takaa paljastui kaksikko hienoissa puvuissa. Yoongilla oli iso laukku, jossa ilmeisesti oli molemmille vaihtovaatteet. Yoongi laski laukun eteisen lattialle. Menimme kaikki neljä yhdessä keittiön pöydän ääreen. Kaadoin kaikille meille läpinäkyvää juomaa laseihin. Kippistimme nopeasti ja siitä bileet sitten alkoi.....

                                 •
Tässä tällänen osa. Mikä ois hyvä julkaisu tahti? 👋

What Is Life Really Like? 💫🕊️Where stories live. Discover now