014. Save Me

716 46 44
                                    

                   
              -neljästoista luku-
Julkaistu 7.4.2019
Cringe varoitus!

                 ~Jungkook nk~

Istuimme taas Taehyungin kanssa huoneessani telkkari auki. Istuimme nyt molemmat minun sängylläni, sillä se oli korkeammalla, kuin Taen pelkkä patja. Valitsin vielä elokuvaa. Vihdoin kun sain valittua sen, laitoin sen päälle. Valitsin murhamysteeri-sarjan.

Pääsimme sarjan toisiksi viimeiseen jaksoon, kun minua alkoi väsyttää. Laskeuduin makaamaan kyljelleni sängylle Taen taakse. Poika kääntyi katsomaan minuun ja hymyili.

"väsyttääkö sua?" tuo kysyi laskien kätensä kyljelleni.

Nyökkäsin haukotellen taas.
"pitää pestä hampaat" sanoin sitten nopeasti. "sulla ei varmaan oo harjaa. Meillä on yks käyttämätön" lisäsin.

"Okei" Taehyung hymyili ja nousi ylös sängyltä. Hitaasti ja varovasti Taehyung veti minut ylös viereensä. Seieoimme monta minuuttia vastakkain kädet toisissaan kiinni. Tuijotin Taehyungin tummiin silmiin. Tuntui kuin olisin uppoutunut niihin. Näin, että harmaatukalla oli sama puuha kesken.

Havahduin hetken kuluttua ja aloin vetää vanhempaa alakerran vessaan. Ovi aukesi naristen. Avasin ison peilikaapin oven ja ojensin ystävälleni avaamattoman hammasharja paketin. Itse otin oman hammasharjani sinertävästä mukista. Asetin pienen nokareen tahnaa harjan ylle ja kastelin sen. Taehuyng matki esimerkkiäni. Se oli jotenkin huvittavaa. Naurahdin hiljaa.

"Mitä sä siinä naurat?" poika kysyi katsoen minua peilin kautta.

"En oikeestaan mitään." hymähdin ja tungin hammasharjan suuhuni hampaita vasten.

Taehyung pesi hampaitaan tutkien kasvojaan peilin kautta. Tuijotin pojan sileää ihoa peilin heijastavan pinnan kautta. Toivoin ettei tuo näkisi tuijotustani.

"Tuijotatko sä mua? Oonks mä niin lumoava" jätkä naurahti kuitenkin.

Huokaisin hiljaa vaikka tilanne olikin aika huvittava. En saanut katsettani millään irti tuosta ihanasta pojasta.
Siinä oli vain sitä jotain.

"Save me please!" huudahdin. Poika vieressäni säpsähti säikähdyksestä. Naurahdin tuolle.
"Sori. Mut en vaan saa mun silmiä irti susta. Oot vaan liian täydellinen ja upee" huokaisin vieläkin enemmän lumoutuneena.

"Jaahas. Että sellasta" vanhempi naurahti vaarallinen virne kasvoillaan.

"Mitä ite virnistelet?"

"En mitään. Ootko valmis?" pörrötukkainen minua pidempi poika kysyi.

Nyökkäsin äkkiä. Asetin harjan takaisin mukiin ja pesin nopeasti naamani. Avasin vessan oven ja astelin ripeästi lyhyin askelin takaisin huoneeseeni. Tae seurasi minua aivan kiinni kantapäissä.

Kömmin peiton alle omalle sängylleni ja katsoin hymyillen kun tae piiloutui omansa alle patjalleen. Jäin taas vain tuijottamaan poikaa lumoutuneena.
Huokaisin niin hiljaa kuin sain suustani tulemaan. Aivan lumoutuneena en huomannut kierähtäväni liian sängyn reunalle, ja pian jo tipahdin siitä suoraan Taen päälle. Kuinka noloa.
Poskeni lehahtivat sekunnissa tomaatin punaisiksi. Yritin mahdollisimman parhaan mukaan välttää katsekontaktia alla makaavan pojan kanssa, mutta silmäni valahtivat aina vain tuijottamaan vastapäätä olevia tummia kaunottaria. Nyt olisi täydellinen tilaisuus tunnustaa mitä oikeasti tuota kohtaan tunnen.

"ummm... Tae..." aloitin varovasti.

"Niin?" poika katsoi minua kysyvästi. Tuota varmasti kyllä ärsytti, etten ollut poistunut tuon päältä vieläkään.

"no.. Mun on pitäny kertoo tää jo aika kauan, mut mulla on oikeesti aika paljonkin tunteita sua kohtaan. Mä rakastan sua. Siitä asti ku tulit, tiesin et näin tulis tapahtumaan. Sä oot vittu häirinny mua alusta asti! Oon tullu ihan sokeeks ja rakastuin suhun heti. Nyt tuli kauhee romaani mut ihastumisesta. Okei. En sano tätä enää ihastumiseks. Mä oikeesti rakastuin suhun! Mä haluun sut!"

Vanhempi näytti oikeasti hämmentyneen tilanteesta. Tuo oli kyllä aiemmin sanonut pitävänsä minusta mutten oikein uskonut sen tarkoittavan samaa kuin omat tunteeni. Nyt se oli sitten sanottu. Mahtavasti ihastuksen päällä maaten.
Kuinka upeaa jungkook. Mahtava suoritus.

En saanut toiselta osapuolelta minkäänlaista sanallista vastausta. Poika vain sulki silmänsä ja painoi minua enemmän omaa kehoansa vasten.

              ~taehyungin nk~

Painoin nuorempaa itseäni vasten yhä enemmän ja enemmän. Suljin hellästi silmäni ja painoin huuleni tuon omia vasten. Ne tuntuivat kuin luodut omilleni. Liikuttelin huuliani pehmeästi jungkookin lumoavia huulia vasten. Vielä en ollut vastausta saanut. Kai poika oli vain liian shokissa. Jatkoin hommaan silti. Haukoin henkeä suudelman keskeltä johon pian aloin jo saamaan hellää vastausta. Jungkook vastasi suudelmaani varovasti ja todella hellästi. Suloista. Pyöräytin meidät ympäri niin että makasin nyt vuorostani nuoremman päällä. Irtauduin bruneten huulista ja hymyilin tuolle. Sain suoraan punastuneelta nuoremmalta leveän hymyn vastaukseksi.

"Onko ok jos jatketaan?" kysyin varmistaakseni asian laidan. Vastaukseksi sain vain pelkän nyökkäyksen. Painauduin takaisin nuoremman lämpimää kehoa vasten. Painoin huuleni kovemmin toisia vasten ja Liikuttelin niitä siinä hetken, kunnes siirryin kaulaan. Puraisin muutaman kerran Jeonin herkkää kaulaa. Uskoin jättäväni siihen muutamia punaisia jälkiä, mutta mitä se haittaisi. Muutaman pienen huokaisunkin kuulin nuoremman bruneten huulien välistä.

                     •
Nyt se Jungkook sai haluamansa😇

Do you like it?
Kertokaas rohkeesti KAIKKI lukijat mielipiteenne kommentteihin, tonne alaspäin.
Mitenköhän Jimin asiaan suhtautuu, kun saa asiasta kuulla?

 Mitenköhän Jimin asiaan suhtautuu, kun saa asiasta kuulla?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
What Is Life Really Like? 💫🕊️Where stories live. Discover now