31.

226 19 2
                                    

Mivel senki sem jelezte, hogy ellenére lenne, hogy egy kis csilit rakjak a tejbegrízbe, így MOST ELŐRE SZÓLOK, HOGY A RÉSZBEN SZEXUÁLIS TARTALOM TALÁLHATÓ!!!

Egy pár ital után már nagyon, de nagyon jól éreztük magunkat és a hangulat is kezdett forró lenni.

-Hm, mit szeretnél, cicus?-kérdezte, ahogy átkarolta a derekam és a szemembe nézett. A pia teljesen a fejembe szállt, nem is ellenkeztem, amikor az ölébe ültetett.-Mondd, mit szeretnél?-simogatta a csípőmet.

-Téged.-jelentettem ki, miközben közel hajoltam hozzá és megtámaszkodtam a kanapé háttámláján. Rajta is látszott, hogy nála is beütött a Spiritus.

-Engem?-kérdezte, miközben a fenekemre vezette a kezét. Meg se várta a várta a válaszomat, már fel is kapott és ment is velem a hálószobába.

Ahogy beértünk, ő egy elegáns mozdulattal berúgta az ajtót, így teljes sötétségbe burkolózott a szoba. Ash egyszer csak ledobott az ágyra. Nagyot nyekkenve értem matracot, de levegőt kapni se volt időm, a fiú már is a számra tapadt. Egyik keze az arcom és a nyakam bőrén mászkált, míg a másik keze már a nadrágom gombját gombolta ki. Én sem tétlenkedtem, ujjaim azonnal megtalálták az övcsatját. Ekkor Ash elvált az ajkaimtól és lerántotta rólam a pólómat. Én is ezt tettem az övével, ezután megint egymásnak estünk. Ezúttal azonban felrántott az ölébe és a melltartómat kapcsolta ki egy gyors mozdulattal és távolította el az útból, hogy egy pillanattal később átvegye a helyét. Halk sóhajok törtek fel belőlem, ahogy a szőke fiú kényeztette a melleimet. Kezemmel a hajába túrtam és kicsit meghúztam félhosszú tincseit. Ő erre morgott egyet.

-Ez tetszik.-mormolta a melleim közé, majd visszatért az ajkaimhoz és szinte tépni kezdte őket. Visszadöntött az ágyra.

Miközben mohón csókolt, felemelte a csípőmet és elkezdte lehúzni rólam a nadrágomat. Én is így tettem, csak én a lábammal próbáltam letolni az oda nem illő textilmunkát. Legnagyobb meglepetésemre egészen ügyesen ment. Nem sokkal később már semmi sem takart minket. Ash elkezdett újból lefelé haladni a testemen csókjaival, ám most nem állt meg a melleimnél, haladt tovább lefelé. Néhol elidőzött, hogy szívásnyomaival megjelöljön, közben végigsimított a combomon és a térdhajlatomnál fogva felemelte azt. Elkezdte a belsőcombomat csókokkal, harapás-és szívásnyomokkal beborítani, nekem meg lassan kezdett gyorsulni a légzésem, ahogy haladt felfelé. Hirtelen abbahagyta a kényeztetésem, ezért eddig lehunyt szemeimet kinyitottam és ránéztem. Mintha csak erre várt volna, sunyin elmosolyodott rögtön ezután pedig nyelvével kezdett el kényeztetni. A hirtelen jött érzéstől halkan felsikkantottam és élesen beszívtam a levegőt. Belekaptam Ash búzaszín hajába és meg is húztam kicsit, így ő ismételten felmordult. A jóleső érzéstől szépen lassan eljutottam arra a pontra, hogy hangosan sóhajtoztam szöszi barátom nevét, mikor is abbahagyta a kényeztetésemet, mire elégedetlenül felnyögtem. A fiú velem egy vonalba mászott és villantott egy szívdöglesztő vigyort.

-Baby, ne elégedetlenkedj, a java még csak most jön.-mondta és ugyanabban a pillanatban, hogy befejezte a mondatát, belém lökte óvszeres tagját, mire automatikusan belekapaszkodtam a hátába és felsikkantottam az élvezettől.

Ash nem várt sokat, elkezdett mozogni bennem, én pedig a mozgásával párhuzamosan kezdtem el nyögni. Mivel az előbb már az orgazmus határára küldött, nem kellett sok, hogy elélvezzek egy kéjes sikoly keretein belül. Erre a tettemre a rajtam dolgozó fiú csak annyit reagált, hogy morgott egy hangosabbat, majd gyorsított a mozgásán. Lassan elkezdtünk átfordulni, míg nem már én voltam felül és lovagoltam rajta. Ő a csípőmet és a combomat markolta és segített a mozgásban, míg én a mellkasán támaszkodtam és a felemet hátrahajtva sóhajtoztam és nyögdécseltem. Nem sokkal később érezni kezdtem a végét, ajkaimból előbukó hangok egyre sűrűsödtek és hangosodtak. De nem csak én voltam így ezzel, lassan Ash is a végét járta.

Utcakölykök (Banana fish - Ash Lynx ff.)Where stories live. Discover now