19.

344 28 10
                                    

Egészen addig kényszerített hátrafelé, míg a hátam a lépcsőház hideg falának ütközött. Felszisszentem.

-Jól vagy?-kapta fel a fejét a nyakamról Ash. Szája szélében apró nyálcsepp csillant.

-Igen, csak frissek a varratok.-magyarázkodtam enyhe pírral. A szőke látszólag kicsit megkönnyebbült. Elmosolyodott, majd ajkait az enyémekre tapasztotta. Teljesen leblokkoltam, csak pár másodperc után eszméltem fel. Kezeim a mellkasára tettem, hogy eltoljam magamtól, de végül nem tettem meg. Beleéltem magam és viszonoztam a csókot.

-El akartál tolni. Miért?-kérdezte, mikor megszakította a csókot.

-Miért csináltad?-töröltem meg a számat a kézfejemmel.

-Nem értem, mire gondolsz.-nézett rám félmosollyal.

-Miért csókoltál meg?-kérdeztem rá egyenesen.

-Nem egyértelmű? Szeretlek.-mondta és megint meg akart csókolni, de nem engedtem.

-Ne.-mondtam a fejem elfordítva.-Nem akarom.

-Miért?-kérdezte, miközben végigsimított a hajamon.

-Csak bajod lesz ebből. Nem akarom, hogy bajod essen. Nem bocsátanám meg magamnak. Elég volt, hogy Shortert elvesztettük. Inkább maradjunk barátok. Jó?-néztem fel rá.-Vagy legalább addig, amíg elsimulnak a dolgok.

-Jó.-sóhajtott beletörődően.-Azért bekötöd a sebeim?-mosolygott rám féloldalasan, mire majdnem elolvadtam, de tartottam a fapofát.

-Előbb fürödj le. Jobb, ha nem fertőződnek el annyira.-mondtam megindulva a lépcsőn.

-Ezt te is megfogadhatnád. Neked is van pár nyílt sebed, de nem fürdenél le, mi?-karolt át, de levettem magamról a kezét és rá néztem.-Jó, tudom. Nem szabad.

-Pontosan.-bólintottam.-Amúgy meg csak azért nem fürdök le, mert nem hiszem, hogy tartotok női tusfürdőt, pasi szagú lenni meg nem akarok.-magyaráztam.

-Könnyen megoldjuk.-nyitotta ki nekem az ajtót, ahogy visszamentünk a lakásba.-Fiúk! Valaki menjen el boltba!

-Mit kell venni, főnök?-kérdezte egyből Greg. Asht megelőzve válaszoltam.

-Kell venni egy női tusfürdőt, hozzávalókat a kajához, hajfestéket, sminkeket, ecseteket, hajnyí... Áh, tudjátok, mit? Inkább veletek megyek.-mondtam, hogy megláttam a fiúk elképedt tekintetét.-Ash te húzzál fürdeni, utána van nálam egy jelenésed. Ti meg kérlek, adjatok valami ruhát.-adtam ki az utasításokat. Mindenki bólintott és ment a dolgára.

-Született vezető.....-hallottam meg az egyiknek a hangját, de most figyelmen kívül hagytam.-Tartozunk neki..... A főnök most biztosan teljesen le van strapálva idegileg.....

-Amy!-hallottam a hátam mögül egy hangot.-Itt vannak a ruhák. Úgy gondoltam, hogy Sharky áll hozzád a legközelebb méretben, így az ő cuccai közül hoztam.-mondta egy srác, akit még nem ismertem.

-Te meg ki vagy? Nem beszéltünk még, de már láttalak Ash bandájával.

-A nevem Benjamin Rivera.-tartotta a kezét kézfogásra, amit el is fogadtam.-Örülök, hogy van végre valaki, akit nem taszít el magától.-mosolygott rám.-Itt vannak a ruhák.-adta a kezembe a göncöket.

-Köszi.-mondtam, majd azzal a lendülettel elkezdtem öltözni. Mindenki úgy fordult, hogy nekem háttal legyen. Megint felnevettem.-Nyulak.-morogtam kuncogva, miközben a kantáros nadrágot gomboltam be.

-Kész vagy?-kérdezte Ash, még mindig háttal állva.

-Igen.-forgattam meg a szemem. Mindenki egyszerre indult meg a dolgára, a szőke fiú pedig felém vette az irányt.

Utcakölykök (Banana fish - Ash Lynx ff.)Where stories live. Discover now