Bölüm36•Zehir•

448 24 29
                                    


Buraya bölüm atacak olmanın beni hiç bu kadar heyecanlandıracagını düşünmemiştim. Biraz hamlamişim çok uzun bir bölüm olmadı affedin... Umarım beğenirsiniz

●ESİN VAROL


Bunun uzerine cağrı tüm vücuduyla bana  dönup yıkılmak üzere olan bedenimi sardığında iç cekerek gözlerimi kapattım.

" nolur götür beni... lütfen"


YAĞIZ KARAYEL

"Hayırdır derin" dedim iğrenç ifadesini saklamak adına sahte gülümsemesiyle kapladığı  yüzüne bakıp alayla gülümsedim" Bu ne cesaret"

aramızdaki mesafeyi kapatıp elini göğsümün üzerine yerleştirdiğinde diğer eliyle de benim elimi kavrayıp kendi göğsü üzerine götürmüştü. " cesaret degil bu yagız" dedi nefesini yüzüme çarparak " herkes olması gereken yere sürüklenir... benim yerim Burası "   elini kalbime doğru bastırarak dediği şeye açıklık getirirken " senin yerin de burasi" diyerek aynı şeyi kendine yapmıştı.

" bunlar sana göre tutarsız sözler" dedim gozlerinin içine bakıp fısıldayarak elimi gögsunden çekmemle kollari bir yılan gibi boynumu sardiginda dudaklarını dudaklarıma bastırdı.

Yılların değiştiremedigi çilek tadı ağzıma yayılıyor. bu yıllardır duymadigim cilek tadindan hucrelerime kadar nefret ediyordum. alt dudağını dişlemem iç çekip  can havliyle geri çekilmesine neden oldugunda  dudağını yalayip gülümsedi.

" eskisinden daha sert,hoşuma gitti"

" uzatma da" dedim ellerimi ceplerime götürüp " Ne istiyorsun onu söyle"

" ha o mesele" dedi "mesajda yazdığım gibi... Yönüme döndüm karayel... Haberin Olsun diye söylüyorum... istediğimi almadan da asla durmam... Savaşta her şey mübahtır" kendinden birkaç beden büyük sözlerine kahkaha atıp belinden tutarak kendime doğru çektiğimde vücuduma çarpan bedenini zoraki toparlayıp kıkırdamisti.

"Sen kendini çok mu akıllı sanıyorsun" 

belini kavriyor oluşum artık canını acıtma derecesine gelip elimin altında huzursuzca kıpırdandığında  " son bir kaç dakika" diyerek yönünü çağrının arabasi olduğunu bildiğim yöne çevirdim

" o kadar emin olma"

Kendinden emin ses tonuyla başını bana doğru çevirip gülümserken "arabanın içine iyi bak istersen karayel" dedi. çağrının omzunda gördüğüm gri kafayla irkilip derini biraktigimda arka cebimdeki telefona sarıldım.

" aç şunu gökhan..." dedim oflayarak. derin arabanın içine dogru el sallayıp kahkaha atarken  gökhan sonunda telefonu açmıştı

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 03, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

AŞKIN GRİ HALİ  Where stories live. Discover now