19Bölüm

539 21 10
                                    

1Hafta sonra❵
Ahengin yaraları artık iyileşmeye başlamıştı. Bende kardeşim dediğim ama bana aşık olan ve kazık atan Defneyi Ahenge yaptırdıkları ve yaptıkları yüzünden hapis haneye tıktırmıştım. Onun gibi bir arkadaşım yoktu artık. Onu hayatımdan silip atmıştım.

Şimdi ise evde odamda oturmuş düşünüyodum. Ortadan tüm sorunlar kalktığına göre ufaklığa onu sevdiğimi söylemeyin zamanı gelmişti. Bende bunu yapıcaktım hemde bu gün. Hemen ufaklığımı arayıp benimle akşam yemeğine çıkarmısın diye sordum. Önce karşı taraftan ses gelmemişti şaşırmıştı ufaklığım benim. Sonra ise neden olmasın evet gelirim demişti Aheng.

******************************
Akşam olduğunda hazırlanmış ve Ahengi almak için evden çıkıp yan evin zilini çaldım. Kapıyı Aheng açmıştı. Aheng üzerine koyu mavi kısa sade bir elbise giymişti. Ayakabıları ise dolgu topuklu ayakabı idi. Saçlarında salık bırakmıştı. Hayran olmuştum Ahenge. Resmen yeniden aşık olmuştum. Ahenge çok güzel olmuşsun dediğimde gülümseyerek teşekür etmişti.
Bende gülümseyerek hem arabayü sürüyo hemde Ahengi izliyodum.

*****************************
Akşam yemeklerimizi yemiştik. Buraya kadar her şey güzel gidiyodu. Umarım bundan sonrasında güzel olurdu.
Ahenge deniz kenarına gidelimi diye sordum. Ahengde olur dedi.

Deniz kenarına geldiğimizde bir banka oturduk ve sohbet etmeye başladık. Çok heyecanlanmıştım Ahenge onu sevdiğimi söylüyücektim. Ya beni sevmezse? Ya beni abisi, arkadaşı hatda kankası olarak görüyosa. Tanrım lütfen ufaklıkta beni sevsin diye içimden dua edip. Yerimden kalkıp Ahengin karşısına geçtim. Aheng ise bana ne oldu dercesine baktı. Bende söze girdim Aheng ben şimdi sana çok önemli bişey söylüyücem ama dikkatle sözümü kesmeden beni dinle olurmu diyo sordum. Ahengde tamam dedi.

Bundan 9 sene önce idi o zaman seni ilk defa gördüm,iyikide görmüşüm. Arkadaşın ve kardeşinle bir parkta oturmuş konuşup gülüyodunuz. Ben ilk o an senin gülüşüne tutuklu kaldım. O kadar güzel gülüyodun ki etrafa neşe saçıyodun sanki. İnsanın içi huzurla doluyodu o gülüşünü sunduğunda. Aheng ben senden ilk o zaman hoşlandım, ilk o zaman sevdim, ilk o zaman aşık oldum sana dedim.

Oh sonunda söylemiştim Ahengin ise gözleri dolu-dolu beni dinliyodu. Kötü bişeymi söylemiştim? Bu yüzdenmi gözleri dolmuştu Ahengin?. Birden Aheng bana sarıldı ve hıçkırarak ağlamaya başladi. Galiba gerçekten kötü bişey söylemiştim. Ahengi kendimden ayırıp ne oldu ufaklık neden ağlıyon kötü bişeymi söyledim diye sordum. Aheng ise hemen kafasını iki yana salayıp sonrada hayır sen kötü bişey söylemedin dedi ve konuşmasına devam etdi.

Bartu bende sen yan eve taşındığında ilk o zaman senden hoşlandım ama malesef hisslerimi anlamıyodum. Son zamanlarda ise anladım. Bartu ben seni  ilk o zaman sevmişim, ilk o zaman aşık olmuşum dedi.

Bende bunun rüya olduğunu sanıp gerçektenmi sende benimi seviyon ufaklık diye sordum. Ahengde evet bu gerçek dedi. Bende sevincimden Ahengi kucağıma alıp etrafımda döndürmeye başladım. Ahengde sevinç çığlıkları atıyodu. Sonunda istediğimi yapmıştım UFAKLIĞIM artık benim sevgilim di. Onunla sevgili olmuştum. O benim küçük sevgilim di artık. Mutluydum hiç bi zaman bu kadar mutlu olmamıştım.

AHENGİN ANLATIMINDAN:
Bartu karşıma geçip bana aşık olduğunu söylemişti. Benimde sevincimden gözlerim dolmuştu. Bartuda bunu yanlış anlamıştı ama bende ona aşık olduğumu inandırdığımda. Bartu beni kucağına alıp etrafında döndürmeye başladı. Ben sevinç çığlıkları atıyodum. Bartuda sevinçten kah-kaha atıyodu. Çok mutlu olmuştu. Onu hiç bu kadar mutlu görmemiştim. Çok güzel gülüyodu. İstediğim olmuştu. POLİSİM ile sevgili olmuştum.
Çok mutluydum hayatımda hep mutlu olmuştum ama bu mutluluk çok başka ve güzel bi mutluluktu.

Merhabaaaaaaaa

Bölüm nasıldı beğendinizmi?

Bu arada Filizde tutuklandı artık Miraçla aşkların hapishanede devam etdirirler 😂😂😂😂😂

Lütfen oy vermeyi unutmayın.
Gizli okuyucular lütfen sizde yıldıza bassanız çok sevinirim.

🌹🌹😘😘😘😘😘😘

POLİSİN AŞKI (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now