8Bölüm.

680 34 26
                                    

Ve onu kayb etmiştik canım kardeşim Eymeni toprağa vermiştik. (Hi hi hi şaka şaka deli yazarın şakası😉😁).

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
Hemşire bana bakıb hanım efendi kardeşiniz geldiğinde çok kan kaybetmişti dedi ve...
Acil kan nakil edilmesi gerekiyor yoksa hastayı kayb ede biliriz.
Dice abla Eymenin kan grupun sorduğunda A+ demiştik.
Barın ve Barlas abinin kanı uyuşmuyodu. Babamlarda burda değildi annem kendini kötü hiss etdiği için annemin yanındaydı.
Ben vereyim dediğimde hemşire bana bakıb hanım efendi sizin yüzünüzden beli kansız olduğunuz kardeşinize kan verib onu iyileştiriceksiniz ama sizde kötü ola bilirsiniz. Dicle abla hemen Ahenk senin kan vermene gerek yok ben veririm dedi. Bende Dicle ablaya teşekür edib yeniden beklemeye başladım.

Doktor amalyat haneden gülümseyerek çıkıb gözünüz aydın almalyat uğurla geçti hasta geldiğinde kan kaybetmişti ama arkadaşınız sayesinde ölümden döndü. şimdi iyi birazdan normal odaya alıcaz dedi. Biz ise sevincimizden bir birimize sarılıb duruyoduk. Annemlerin yanına gidib onlarada amalyatın iyi geçtiğini söylediğimde ikisinide gözleri ışıldamıştı.

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

Eymeni normal odaya almıştılar ama tembel kardeşim uyuyodu ve bizde rahatsız etmedik. Annem ve babam Dicle ablalara teşekür etmiştiler. Bizde onların yorgun oldukları için eve gönderiyoduk. Eymen uyandığında ilk önce annem ve babam yanına gitmiş iyi olduğunu anladıklarında bizim zorlamamız üzere eve gitmiştiler.
Bizde Eymenin yanına gitdiğimizde Eymen bana dikkatli bi şekilde bakıyodu. Ona neden öyle baktığını sorduğumda. Siz kimsiniz hanım efendi çıkaramadımda dedi. Bende gülüb yemezler Eymen bey kafana darbe alsaydın yerdim ama sen pıçaklandın deyib yeniden güldüm. Eymen ise benim yalanına kanmadığım için somurtuyodu. Diğerleri Eymenin ne söylediğini anlamadıkları için onlarada anlatdım. Bartu, Barlas abi, Dicle abla bu benim kardeşim beni kandırmak istiyodu guya hafızası kayıp ama ben onun yalanına kanmadım diye şimdi somurtuyo. Barlas abi gülümseyib bu halinle bile plan yapıyon ya helal olsun Eymen dedi. Eymende gülümseyib uykusu geldiğini söyleyip bizi odadan kovdu. Benim rahatına düşkün kardeşim yeniden uyudu.
Barlas abiler çıkış işlemlerin yapıyodular.
Bartular Eymeni döven ve pıçaklayan serserileri bulmuştular ve serseriler çook kötü dayak yemiştiler. Sonrada hapishaneye tıkılmıştılar.
Bartu, Barlas abi ve Dicle abla olmasaydı ben ne yapardım belkide o ambulansı bekleseydim Eymen gözlerini açmıyıcaktı ve beni bırakıp gidicekti. Onlara yeniden teşekür edip hepisine sarılmıştım. Bartu yine dona kalmıştı ama biraz geçtikten sonra kendine gelmişti. Bartunun halerin anlamıyodum galiba sarılmayı sevmiyodu ve bende sarıldığım için dona kalıyodu böyle. Hastaneden çıkıp eve geldiğimizde Bartulara teşekür edip görüşürüz dedim ve eve girdik. Annemler Eymeni gördüklerinde çok sevinmiş ve ikiside birden Eymenin üzerine çulanmıştılar ben onların haline gülerken benide aralarına almış sıkıca sarılmıştılar. Daha sonrada babam Eymeni odasına çıkarıp yatağına yatırmıştı. Babam Eymene bişey isteyip isemediğin sormuştu. Eymende bişey istemediğin dedi ve annem le babam Eymeni öptüğünde sizi çok seviyom canım ailem demişti annem ve babamda bizde sizi çok seviyoz deyip benide öpüb odadan çıkmıştılar. Eymene bişey söylemeden odadan çıkıb kendi odama geçtim.
Pijamalarımı giymiş bana kaybetme korkusunu yaşatan kardeşimin odasına gitdim beni gördüğünde gülümseyib kolarını açtı. Yarasına dikkat ederek sıkıca sarıldım. Ona bişey olsaydı bende kendimi öldürürdüm. Beni sinir etmese nasıl dayanırım. Ayrıldığımda Eymene bakıb canım kardeşim çok korktum sana bişey olucak diye iyikide beni bırakmadın seni çok seviyom deyip yanağından öptüm. Eymende ben seni birakırmıyım canım ablam seni kim sinir eder sonra deyip güldü ve seni çook seviyom bitanecik ablam benim dedi. Yatağa yatıb canım kardeşim Eymene sıkıca sarılarak uykuya daldım.

Merhaba arkadaşlar nasıldı bölüm beğendinizmi? Umarım beğenirsiniz.
Lütfen kitapıma bakanlar bakmakla kalmasa olurmu😢
Yildiza 🌠🌟bassanız ve bi kaç yorum yapsanız beni çoook mutlu edersiniz.
💙💙💙💙😘😘😘😘😘😘😘😘.

POLİSİN AŞKI (TAMAMLANDI)Место, где живут истории. Откройте их для себя