9Bölüm.

598 27 7
                                    

Saat 4-de kabus görerek ağlayarak uyanmıştım. Eymende benim sesime uyanıb. Ne oldu ablam? Neden ağlıyon? Diye sordu. Bende onun beni bıraktığını diğer dünyaya gitdiğini söyledim. Eymen bana sarılıb canım ablam benim lütfen korkma ben seni bırakmam. Bak yanındayım senin. Geçti tamam mı. Tamam deyib yeniden Eymene sarılarak uyumaya çalıştım ama malesef uyuyamadım ama Eymen uyumuştu. Ben de uyuyamadığım için  aşağı salona inip tv yi açtım ve flim izlemeye başladım.
Sabah salonda koltukta gözlerimi açmıştım. Her yerim ağrıyordu koltukta uyuduğum için. Koltuktan kalkıp odama geçtim. İlk önce duşumu aldım ve okul formamı giydim. Mutfağa geçip çay suyu koydum ve kahvaltıyı hazırladım. Annem ve babam mutfağa geldiklerinde günaydın deyib yerlerine geçtiler. Eymen ise hala uyuyodu bizde kıyamayıb uyandırmadık. Eymen okula gelmiyicekti izinli idi. Yarası iyileştiğinde gelicekti okula.

Kahvaltımı etdikten sonra annemi ve babamı  öpüp çantamı alarak okula gitdim.
Okul her zamanki gibi sıkıcı geçmişti. Hocalar ders anlatıyo. Öğrencilerin yarısı dedi-kodu yapıyo yarısı ise ders dinliyodu. Bende ders dinliyomuş gibi gözüküp uyukluyodum.

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Sonunda okul bitdiğinde okulun kapısının önünde Bartuyu görmeme şaşırmıştım neden gelmiştiki şimdi buraya anlamadım.
Yanına gidip selam verdim ve burda ne yaptığını sordum. Bartu ise ufaklıkla bi kahve içelim dedim olmazmı diye sordu şirince. Bende tabiki olur deyip gülümsedim. Kafeye geldiğimizde bir masaya geçip oturduk ve kafvelerimizi spariş etdik. Kahvelerimiz geldiğinde hem kahvemizi içiyo hemde sohbet ediyoduk. Biz böyle konuşmaya dalmışken Bartunun yanına bir kız gelip oturdu. Kız benden büyük ama Bartu ile aynı yaşta gözüküyodu. Yüzü makyajdan gözükmüyodu. Bu kızı gözüm hiç tutmamıştı. Kötü kıza benziyodu. Kız ben yokmuşum gibi Bartuya sıkıca sarıldı ve yanaklarından öptü. Kız tam bir cadoloz. Baru beye bakın hele ben sarılınca sarılmamı sevmiyo donup kalıyo ama bu cadoloz sarılınca Bartuda ona sarılıyo. Kız Baruya nasıl olduğunu sordğunda Bartu iyi olduğunu ve asıl onun nasıl olduğunu sormuştu. Kızda Bartuya gülümseyerek bakıp seni gördüm daha iyi oldum diye söyledi. Bartu bana dönüp baktı. Bartu beyin nihayet aklına ben gelmiştim. Ahenk bu benim polis arkadaşım Defne. Defne buda benim hem arkadaşım hemde komşum Ahenk. Ben memnun oldum dedim Defne ise bana iğrenircesine bakıp bende ufaklık dedi. Sinir olmuştum bu sözü bana birtek Bartu diyodu o diyemezdiki. Bartu ve Defne yeniden ben yokmuşum gibi konuşuyodular ben ise dayanamayıp ayağa kalktım. İkisininde dikkatini çekmiştim galiba çünkü bana bakıyodular ve Bartunun bakışı ne oluyo der gibiydi. Sizin sohbetinize doyum olmaz. Görüşürüz deyip sinirle ordan uzaklaştım. Bartu arkamdan ismimi seslensede cevap vermedim. Tabi cadoloz Defne Bartuya bırak gitsin. Şımarık bi kız çocuğu işte. Biz sohbetimize devam edelim dediyini duydum. Sanki ayağımın altında toprak yokta Cadoloz Defne var gibi. Toprağı ezerek yürüyodum.
🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠

Eve geldigğimde annem nerde olduğumu sordu. Bende Bartu ile kahve içtiyimi söyledim. Annem yemeğimi koyduğunda yiyip Eymenin odasına çıktım. Kardeşim yatağında uzanıp laptopundan flim izliyodu. Benim geldiğimi gördüğünde laptopu kenara koyup iki kere yatağa vurdu oturmam için. Yanına gidip sarıldım ve daha iyimisin kardeşim diye sordum.
İyi olduğunu sadece biraz ağrılarının olduğunu söyledi.
Onun gibi yatağın diger tarafına uzandım ve laptoptan kardeşimile flim izlemeye başladık. Flim bitdiğinde Eymen uyumuştu. Laptopu kapatıp kenara koydum. Yataktan kalkıp eymenin üzerini örtüm ve yanağından öperek odadan çıkıp kendi odama geçtim. Pijamalarımı giyip biraz ders çalıştım. Uykumun geldiğini anladığımda yatıp uyudum.

Merhaba nasıldı bölüm? Lütfen kitapıma sadece bakanlarda beğene bilirmi. Oyum az olduğu için kitap yazamıyıcam yoksa.

🌠🌠🌟🌠🌠🌟

POLİSİN AŞKI (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now