4Bölüm.

943 44 11
                                    

Okula geldiğimde herkes bana bakarak gülüyodular ve nihayet okulumuzun hırsızıda okula teşrif etdi. Kızın biri karşıma geçip çantasından para çıkarıp bana verdi ve ah canım paraya ihtiyacın varsa bize söyleye bilirdin başkaların parasını ve değer verdiyi eşyasını çalmalı değildin deyib kah-kaha atdı.
Ben ise sinirle kızın verdiği parayı yırtıb yüzüne çarptım ve sizin gibi mahnukatların parasına ihtiyacım yok paraya ihtiyacım olsa kendi emeğimle çalışir alırım paramı. Sizin paranıza kalmadım deyib okula giriyodumki okulun duvarlarında fotoraflarımı gördüm fotoraflarımda böyle yazıyodu dikkat okulda hırsız var çantalarınıza ve paralarınıza dikkat edin her an çalına bilir.
Sinirden kuduruyodum. Sinirle bunu kim yaptı diye bağırdım. Fliz cadısı hemen ben yaptım hırsız Ahenk hanım istemedim diğerleride benim başıma geleneri çeksinler ve onları uyardım. Sinirden Flizin üzerine uçdum kızın hem saçını yoluyom hemde tekme yumruk dalmıştım.
Fliz ise sadece cıyak cıyak bağırıyo ve ağlıyodu. Ben Flizi böyle döverken birisi beni Flizden ayırıb yüzüme okkalı bir tokat atdı tabiki tokat atan Miraç beydi. Sinirim tavan yapmıştı artık dayanamayıb Miraçın bacak arasına en sertinden tekme atdım Miraç yerde düştüğünde tekme yumrukla daldım. Ben Miraçı böyle döverken Fliz yere yapışmış diğerler olanları flim gibi izliyo ve videoya alıyodular onları dövdüğüm anı kesin internete koyucaktılar aldım başıma belayı ama bir kere başladım duramam.
Miraçtan beni bu sefer polisler ayırmıştı polis abiye dönüb ya polis abi ben onu dövücektim polis benim halime gülüb beni arabaya bindirdi. Miraç ayağ zor bela kalkıb yere yapışmış Flizide yerden kaldırıb arkamızca geldi.
Karakola geldiğimizde Polis abi beni bir odaya getirdi ve kendiside girdi arkasından ise Fliz ve Miraçta geldi onları takmayıb koltukta oturan kişiye baktım. Bu Bartu Aktaştı. Beni gördüğünde hoş geldin ufaklık dedi ben ise pek hoş gelmedim ve sen polismiydin diye sordum o ise evet polisim dedi.
Bartu polis abiye dönüb Barlas olay ne? Diye sordu.
İsminin Barlas olduğunu duydugum polis abi Bartuya amirim bu küçük cadı bunları dövmüş ve bunlarda ondan şikayetçi. Bende olaya atılıb birincisi polis abi ben küçük değilim ikincisi ise onların yaptıkların bilmiyonuz dedim.
Bartu bana dönüb o zaman anlat ufaklık herşey anlatmıştım ve Bartu benim haklı olduğumu söylemişti. Barlas polis abi Bartuya amirim bu videoyu bi izleyin. Bartu videoyu izlemeğe basladığından gülüyodu.
Tabi bu videyo benim bunları dövdüğüm video idi okuldakılar çekib yayılamış.
Bartu bana bakıb gülümsedi ve aferin ufaklık kendini hiç bi zaman hiç bikese ezdirme ve iyi benzetmişsin  bunları
(Özeliklede Miraç piçini dedi bartu kendi içinde).
Bartu Flize dönüb Fliz hanım kendiniz paranızı ve saatinizi Ahenk hanımın çantasına koyuyonuz bide onumu suçluyonuz. Bu seferlik  geçiyom ama bidaha böyle bişey olsa nezaret haneyi boylarsınız. Bartu Miraçın karşısına geçib utanmıyonmu bir  kıza tokat atmaya deyib en sertinden yumuruk atdı Miraça Miraç yere düştüğünde Fliz ayağa kalkmasında yardımcı oldu.
Bartu onlara dönüb ikinizde çabuk Ahenk hanimdan özür dileyin. Fliz ve Miraç karşıma geçib benden özür dilediler ve gitdiler. Bartuya dönüb teşekür ederim Bartu bey. Bartu bana gülümseyerek baktı ve Rica ederim ufaklık teşekür edilecek bişey yapmadım ve beyi demesen yani Bartu diye seslensen. Glümseyib tamam dedim.
*****************************
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
*****************************
Şimdi ise evimde odamda Balınla oturmuş dedi kodu yapıyoduk annemler olayı biliyodular ve beni haklı gördüler. Okulun müdürüde beni haklı gördü ve okulunda böyle öğrenciler istemediği için Flizi ve Miraçı okuldan kovdu.
Dedikodumuz bitdiğinde Balın ile sarılıb uyuduk.

POLİSİN AŞKI (TAMAMLANDI)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora