5Bölüm.

925 38 13
                                    

Sabah kalktığımda dışarıda takır tukur ses geliyodu üşengeç olduğum için dışarı bakmadım.
Okul kiyafetlerimi giyib  aşağı indim. Aileme günaydın deyib  kahvaltımı etmeye başladım. Anneme dönüb anne dışarıda takır tukur sesler geliyodu o ne idi öyle? Annem kızım galiba yan eve birileri taşınıyo  yeni komşularımız geliyo kiz deyib gülümsedi. Bende glümseyib inşallah iyi insanlar olurlar ben kötü komşu dırdırı hiç çekemem dedim ailem ise benim halime güldüler. Babam kızım iyi düşün iyi insanlar olsunlar dedi. Glümseyib tamam babişko dedim.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Okula geldiğimde herkes bana korkarak bakıyodular korksunlar banan ne. Kantine gidib bir kahve aldım ve okulun bahçesine çıkıb çimenlere oturarak keyifle kahvemi içtim. Arda ve Balın yanıma gelib selam verib halimi hatrımı sordular bende onlara karşılık verdim. Onlarda geçib yanıma oturduklarında konuşmaya başladılar konuşmaları çok iğrençti.
Balın ardaya aşkım Ardada balına sevgilim deyip duruyodular. Onlara dönüb çok iğrençsiniz midem kalktı diyib ayağa kalktım ve okula giricektim ki Arda arkamdan senide görücez baldız bakalım birine aşık olduğunda böylemi söyliyiceksin dedi. Onu takmayıb sınıfıma gitdim ders İngilisce idi bu dersi seviyodum okulda Fliz cadolozu ve Miraç şerefsizi olmayanda okul güzel oluyodu.
Zill çaldığında Arda ve Balın gelib yerlerine geçtiler onların arkasıycada İngilisce hocası gelib derse geçti.
**************************
Okul bitdiğinde eve gitdim anemm beni gördüğünde kız git üzerini değiş yeni komşularımız misafirliye gelicekler. Odama çıkıb siyah şort ve mavi tşört giydim saçımı tarayıp at kuyruğu yaptım. Aşağıdan sesler gelmeye baslamıştı galiba misafirler gelmişlerdi. Aşağı inib misafirlere selam verdim misafirlere baktığımda şok oldum ne yani şimdi bizim yeni komşularımız Bartu ve Barlas abimiydi. Şaşkınlığımı dışarıda vurub. Barlas polis abi ve Bartu sizin burda ne işiniz var diye sordum. Barlas polis abi bana  bakıb Barlas polis abi değil Barlas abi diyiceksin cim-cime dedi bende tamam Barlas abi deyib glümsedim Bartu bana bakıb biz sizin yeni komşularınızığ ufaklık deyib glümsedi. Bartu ,Barlas abi , annem, babam konuşuyodular. Bende onların yanında gelen kıza dönüb yeniden merhaba ismin ne diye sordum. Kız bana glümseyib ben Dicle Bartu ve Barlasın arkadaşıyım ve polisim.
Seninde ismin Ahenk di dimi Bartu hep senden bahsediyo güzel ve tatlı bir kız olduğunu söylüyo. Öylemi diyib Bartuya baktım oda zaten bana glümseyerek bakıyodu utandığım için kafamı annemlere çevirdim. Annem, babam ve Barlas abi hala konuşuyodular. Babam yemek yemenin zamanı geldiğini söyledi ve masaya geçtik yemeklerimiz bitdiğinde kahve yapıp servis etdim. Herkes kahvemin güzel olduğunu söyleyib ellerine sağlık diyodular bende hepisine teşekür edib afiyet olsun dedim.
Annem,babam,Bartu ve Barlas abi salonda sohbetlerin devam ediyodular. Bizde Dice abla ile odama çıkıb sohbet bırazda dedikodu yaptık. Dicle abla benden 6 yaş büyükte olsa iyi anlaşmıştık bir birimize numaralarımızı verib ben onu Dicle ablam o ise beni Ahenk kardeşim diye kayd etmiştik.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Sonunda misafirler gitdiğinde yatağımda uzanmış düşüncelerin kafama akış edişini izliyodum.
Bu arada Dicle abla bana bir sırını verdi. Aslında Dicle abla Barlas abiyi seviyomuş ama ya Barlas abi onu sevmez diye korkuyodu ve sevdiğini söyleyemiyodu.
Bu olaya el atmam lazımdı onları sevgili yapıcaktım.
Şimdi ise uyumanın zamanı gelmişti. Uykuyu seviyodum insan uyuduğunda düşünemiyo ve acıları azıcıkta olsa hiss etmiyodular.
Sonunda uykum geldiğinde uyudum.
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙😘😘😘😘😘😘😘😘😘

POLİSİN AŞKI (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now