16Bölüm.

591 26 28
                                    

Sabah gözlerimi kafamdan aşağı buz gibi suyun dökülmesi ile açtım. Önce sandımki kafam buz gibi suyu döken Eymen ama sonra kafama nerde oldugum dank etdi. Keşke Eymen dökse idi o suyu. Karşıma baktığımda Fliz var idi sadece. Suyu döken Fliz olmalı idi. Fliz bana bakıp bak seni böyle açık bırakıyoz sandalyeye bağlamıyoz bundan istifade edip kacma sakın yojsa çok kötü yaparım seni dedi. Bende dışımdan tamam dedim ama içimden ben burdan bir kurtulayım asıl seni elimden alamazlar cadoloz. Fliz dedigini yaptığım için gülüoseyip bak böyle uslu ol dedi ve gidiyoduki sonra yiniden geri dönüp 2-3 tekme atıp gitdi. Ben dayanamıyodum bu acıya artık ya bunların yüzünden burda dayak yiyerek ölücektim yada kaçıcaktım. Kacmam lazımdı yoksa gerçekten bunlar beni bu kadar hayvanca döverken ben ölücem.
Burdan kaçmam icin enerjim olmalıydı o yüzden dün getirdikleri çorbayı yiyicektim. Ekmeği elima aldığımda ekmek kurumuştu. Kurumusta olsa ekmek mecbur yemiştim. Kendimi biraz iyi hiss ediyodum ama karnım çok acıyodu. Ailem, arkadaşlarım özeliklede Bartu ne yapıyodu. Benim yokluğumu fark etmişlermiydi. Yada birisi beni arıyomuydu hiç düşünceleri boş verip zor bela ayağa kalktım ama karnım acısı yüzünden iki büklüm odadakı yatağa doğru gitdim. Biraz dinlenmeliydim. Yatağa uzanım kaldım. Allah belanızı versin Fliz ve Meriç. Zaten burdan bi kacayım allah yok ben vericem belanızı.

Bartunun anlatımından:
Ya deli olucam ya nasıl olur ona ifyira atan birisi ile sevgili olur ya. Ben burda onu severken o beni görmüyo bile ya gidip Miraç şerefsizi ile sevgili oluyo. Karakoldakı odamda oturmuş Ahenkin yaptığına sinirleniyodum. Aksam olmuştu birazdan evime gidicektim. Birden telefonum çaldı arayan Ahenkin babası idi. Ne olmustu bu sastde arıyodu. Yoksa Ahenke mi bişey olmuştu. Aramayı cevaplayıp konusmasına izin vermeden. Merhaba amca ne oldu kötü? bişeymi oldu? Yoksa Ahenkin başına bişeymi geldi diye soruları sıraladım. Ahenkin babası ise oğlum evet kötü bişey oldu Ahenk yok arkadaslarıyla parkta oturuyomus sonra çekip gitmiş şimdide akşam oldu ama kızım yok. Ahenkin babası artık ağlayarak konuşuyodu. Oglum lütfen kızımı bulup bana getir lütfen diye konuştu. Bende onu rahatlatmak için korkma amca Ahenki bulup getiricem. Aramayı hemen sonlandırdım ve bi kaç ekip gönderdim gitdiği yerlere baksınlar diye kendimde Ahenk deniz kenarına gitmeyi sevdiği için orda ola bilir diye oraya kendim gitdim. Deniz kenarında Ahenk yoktu ama ayakabısının biri burda kalmıştı. Ne yani kaçırmışmışmıydılar. Hemen karakola gitdim ve telefon signalin aratırdım. Telefon signalin bulmuştum galiba telefonun üzerinde idi. Bulucam seni Ahenk ve seni kaçıranlar öldürmekten beter edicem.
Ekibimle bulduğumuz yere doğru gitmek icin yola koyulduk.

Ahengin anlatımından: Dinlenmiştim kendimi iyi hiss ediyodum evde ben ve Miraç vardı sadece Fliz kendi evine gitmişti. Miraç odanın kapısını açıp yanıma geldi ve ben markete gidiyom uslu dur sakın kaçmaya kalkışma dedi ve çekip gitdi. Bende yataktan kalkıp odanın kapısına doğru koşmaya çalıştım ama acıdan koşamadım. Bu yüzdende hızlı-hızlı yürümeye başladım. Kapının kulpunu çektiğimde açılmıştı. Galiba Miraç alel-acale ile gitdiği için kapını klitlemeyi unutmuştu. Salona geçip salonun kapısı sandığım kapıya doğru hısla yürüdüm. Bu kapınında kulpunu çektiğimde kapı açılmadı klitli idi galiba. Araba sesi duyduğumda Miraçın geldiğin anlayıp çabuk mutfağı aradım. Mutfağı bulduğumda. Bu seferde tava aradım. Tavayı bulub hızla salonun kapısının arkasına geçtim. Kilit sesi geldiğinde Miraçın kapıda olduğunu anladım. Miraç içeri geçtiğinde hızla tavayı kafasına geçirdim. Miraç ise aaa diye yere yıkılıp kaldı. Ben kaçmak için hızla kendimi evden dışarı atdım. Arabaya doğru gidicektim ki hem araba sürmeyi bilmediğim hemde anahtatlar Miraçta olduğu kafama dank etdi. Bu yüzden de yola doğru koşmaya çalıştım ama yinede acıdan koşamadım. Durup derin nefes aldım ve bu sefer hızlı-hızlı yürümeye başladım. Arkamdan birisi beni yakalayıp tava ile beni yenip kaçıcağınımı sandın dedi Miraç ve yüzüme en sertinden bir tokat atdı. Bende hemin anda yere yapışıp kaldım. Siren sesleri duyduğumda polislerin geldiğini anladım ve sevindim. Sevincim kursağımda kalmıştı. Çünkü Miraç polislerin geldiğini gördüğünde beni saçımdan tutarak yerden kaldırdı ve pantolonun belinden silah çıkarıp kafama dayadı. Polisler hızla arabalardan indiler bu polislerin arasında Bartu, Barlas abi, Dicle ablada vardı. Polisler Miraça beni bırakmasın söylüyodular. Miraç ise silahı dahada kafama bastırdı ve beni tutuklarsanız kızı öldürürüm dedi. Polisler hiç bişey yapamamıyodu. Bu yüzden ben bi şey yapmak zorundaydım. Polisler Miraç beni öldürür diye bişey yapamıyodular. Bende hemen Miraçın ayağının üzerine ayakabı olan ayağıma bastım. Miraç bu yüzden afaladı ve bende hemin anda ellerini ısırdım ve kaçmaya çalıştım kaçamadığım için hızlı-hızlı polislere doğru gidiyodum ki önce bi silah sesi daha sonrada sırtımda büyük bi acı hiss etdim. Acıdan dayanamayıp yere düştüğümde. Bartu hemen Miraçın iki bacağınada ateş etdi ve bana doğru koştu. Benim ise gözlerim karardı sonrasıda karanlık.

Bölüm nasıldı?

Sizce Ahenk ölücekmi?

Miraça ne olucak?

Bu arada Ahenk telefonun hem şarjı olmadığı hemde telefon Miraçlarda olduğu için kulanamadı.

POLİSİN AŞKI (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now