2Bölüm

1.3K 43 15
                                    

Sabah alarımın çalması ile uykulu bir halde kalkıb yatağımı topladım sonra lavaboya gidib duşumu aldım. Odama geçib okul formalarımı giyib saç kurutma makinesi ile saçımı kurutdum ve tarayıb topuz yaptım ve çantamı alıb aşağı indim.
Annemlere günaydın deyib kahvaltımı etmeye başladım daha sonrada Eymenle okula gitdik.
Okula geldiğimde knkm Balın aradı.
Balın-knk ben biraz rahatsızım bu gün okula gelmiyicem.
Ben-knk iyimisin kötü bişey yok dimi?
Balın- yok knk sadece biraz midem rahatsızlandı kötü bişey yok yarın gelicem okula.
Balına kendine dikkatet ve görüşürüz deyib aramayı sonlandırdım. Balının sevgilisi Arda eniştem yanıma gelib Balının iyi olub olmadığını sordu.
Bende kötü bişey olmadığını sadece midesi biraz rahatsızlanmış ve yarın okula gelicek dedim.
Arda bana gülümseyib tamam dedi.
Miraç Ardayı yanına çağırdığında Arda bana dönerek görüşürüz baldız deyib gitdi onun bunu söylemesi beni gülümsetmişti çünki Balınla kardeş gibiydik ve bende Ardanın baldızı oluyodum.
Sınıfıma çıkıb kendi sırama oturdum henüz hiç bikes sınıfta yoktu bende bundan faydalanmak için telefonuma kulaklığı takıb şarkı açtım ve kafamı sıraya koyarak şarkı dinlemeye başladım.
Biraz zaman geçtikten sonra kafamı kaldırıb etrafıma baktığımda herkes bana bakıyodu buna sinirli hocada dahildi Miraça baktığımda dalga gecergibi gülümsüyodu rezil olmuştum işte. Çabuk şarkıyı kapatım hocadan özür diledim ve dersi dinlemeye başladım.
Zill çaldığında benim midemde zill çalıyodu kantine inib bir simit ve meyve suyu alıb bir masaya geçib oturdum biraz sonra oturduğum masanın sandaleleri çekildi kafamı kaldırıb baktığımda bunlar Arda ve Miraçtı yeniden merhabalaştık Ben simitimi yiyo Miraç ve Ardada kahvelerin içerek sohbet ediyodular.
Birden sohbetde Filizin ismini duyduğumda dinlemeye başladım duyduğumla sinirlerim tepeme çıktı. Miraç Filizin ne kadar güzel bir kız olduğunu söylüyodu ve onunla şansı olsaydı çıkmak istiyomuş bey efendi.
Onları takmayıb meyve suyumuda orada bırakarak sinirle sınıfıma gidib sırama oturdum gözlerim dolmuştu.
Ben onu severken o gidib Filizle sevgili olmak istiyo. Zill çaldığında gelmekte olan göz yaşlarımı geri gönderdim.
Miraç beni takmadan sınıfa girib sırasına oturdu ve hocada gelib yeniden ders anlatmaya başladı.
Dersden hiç bişey anlayamıyodum çünkü aklım Miraç ve Flizde kalmıştı.
Okul bitdiğinde eve yalnız geldim çünkü kardeşim arkadaşları ile kafeye gitmişti ve bana eve yalnız gidiceğimi söylemişti. Eve geldiğimde odama çıkıb üzerimi değistim mutfakta yemeğimi yeyib yeniden odama gitdim.
Biraz ders çalıştım uykum geldiğinde kitapları çantama koyub yatağıma yatıb uyudum.

POLİSİN AŞKI (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now