7Bölüm.

726 28 28
                                    

Her zamanki gibi okula gitmek için hazırlanmıştım. Aşağı inib yinede her zamanki gibi rutinim olan kahvaltımı etmek için mutfağa geçmiştim. Sofrada sadece annem ve Eymen vardı ve tabiki miyavlayan bir minnoşda vardı. Günaydın deyib yerime geçtim. Annemde minnoşun aç olduğunu anlayıb kabına sütünü döküb sofraya oturdu. Minnoş ise hemen tatlı ve küçük dili ile sütünü içiyodu.
Kahvaltımı etdikten sonra anneme görüşürüz anne deyib Eymenile  okula gitdik.
Okula gelib direk sınıfıma çıkmıştım kendimi garip hiss ediyodum sanki beni boğuyodular nefes alamıyodum kötü bir şeyin olmasından korkuyodum. Çünkü okuduğum kitaplarda karaklerler ne zaman kendilerin böyle hiss etse kötü bişey oluyodu. Sonra kendi kendime kızdım bu kitaplarda oluyo. Galiba kitaplara kendimi çok kaptırmıştım ama bu lanet olası hiss bi türlü  geçmiyodu.
Matamatik hocası sınıfa girib dersi anlatmaya başladı daha sonrada yazı tahtasına bişeyler yazdı ama maşallah yazısı öyleki kendisi bile okuyamıyo. Hoca beni çağırıb Ahenk gel bu soruyu çöz bu hocadan nefret ediyodum ya hep gıcık olmuşumdur bu hocaya ve matamatikede. Hocanın yanına geçib soruya baktım ama hiç bişey anlamadım sorudan değil hocanın yazısından anlamadım. Hocaya bakıb hocam ben bunu anlayamıyom. Hoca- zaten anlasaydın şaşardım Ahenk hanım dedi sinir ediyo ya bu hoca beni gebertmek istiyom onu. Bende hocam ben soruyu anlaya bilirimde sizin yazınızdan anlamıyom maşallah öyle yazmışsınız ki sanki dağ çıkıyo yazınız diyib güldüm tabi sınıftakilerde gülüyodu hocanin haline. Hoca bana kızıb çık hemen dışarı dedi bende telefonumu alıb sınıftan çıkıp kantine indim. Bir kahve alıb masa bulub oturdum. Telefonuma baktığımda mesaj gelmemisti. Ben biliyodum benimle dalga geçtiklerin bide arsızca seni seviyom diyo seven parasına kıyıp yeni numara alır dimi. Onu boş verib kahvemi içmeye devam etdim. Zill çaldığında Balın ve Arda yanıma gelib oturdular ve Arda gülerek sen neymisin ya baldız hoca sinirden kuduruyo. Bende gülümseyib ben hiç bişey yapmadım sadece doğruları söyliyom bide soruyu çöz diyo yazıyı çözsem soruyuda çözerim deyib güldüm Balın ve Ardada bana katıldılar.

******************************
Okul bitdiğinde yinede Eymenile şakalaşıyoduk Eymen önde koştuğunda bende arkasıyca yürümeye başladım. Eymenin önce bırak lan diye söyleyişini sonra ise acı ile inleyişini duydum. Koşarak Eymenin arkasıyca gitdiğimde Eymeni 4 tane serseri dövüyodu Eymen güç bela ayağa kalktığında diğer serseri Eymene pıçak çekti. Eymen ise acı ile inleyib yere yığıldı. Kendimi durduramayıb Eymenin yanına koştum. Serserilerde hemen Eymenin telefonun ve parasını alıp kaçtılar. Şerefsizler 4 tanesi 1 rine karşı hemde çocuk ya Eymen o nasıl dayanıcak bu acıya. Eymenin kafasını dizlerime koyub tamam ablacım bak burdayım sakın gözlerini kapama dedim. Etrafımıza baktığımda bikaç insanın etrafımıza toplandığın gördüm ama hiç bişey yapmıyodular flim izler gibi izliyodular. Hemen bağırıb izliyeceğinize ambulansı arasanıza dedim ama onlar beni takmadılar. Bunlardan hayır gelmeyeceğini anlayıb hemen kendim ambulansı aradıma ama onlarda 1 saate geliceklerini söylediler. 1saate Eymen dayanamazdı zaten kan kayb ediyodu. Hemen bir elimi Eymenin yarasını üzerine koydum diğer elimede telefonu alıb Dicle ablayı aradım. Hemende açmıştı canım ablam. Ağlayarak çabuk gelmelerile. söyledim. Dicle abla nolursunuz okul ile ev arasındaki yola çabuk gelin araba ile. Eymen pıçaklandı dedim bir nefese. Dicle abla da hemen geliyoz canım sakın korkma dedi.
Bizim ev okula yakın olduğu için Dicle ablaları aramıştım çünki onlarda bizim komşumuz ve ambulanstan çabuk gelicektiler.
Biraz geçtikten sonra Dicle abla ile Barlas abi bir arabadan indiler hemen onların ardındanda Bartu indi ve 3 de yanımıza koştu. Bartu ile Barlas abi Eymeni Bartunun arabasına taşıdılar bende hemen arka koltuğa geçib oturdum ve yeniden Eymenin kafasını dizlerime koydum. Barlas abi ile Dicle abla yeniden bir arabaya bindiler. Bartuda arabaya binib  sürmeye başladı. Eymen bana bakıb abla seni çok seviyom biliyonmu seni sinir etmeyide  çok seviyom. Bende seni seviyom maymun suratlı ksrdeşim deyib gülümsedim. Eymen yeniden konuşmaya devam etdi abla bana bişey olursa anneme ve babama onları çok sevdiğimi söyle ve minnoşada iyi bak olurmu. Yenide göz yasşarım sel gibi akmaya başladı. Eymen ablacım sakın öyle şey bidaha söyleme iyi olucaksın annemlere onları sevdiğini kendin söylüyüceksin ve minnoşada kendin bakıcaksın dedim. Eymenin ise artık gözleri kapanıyodu. Bartuya dönüb çabuk ol lütfen Eymenin gözleri kapandı dedim. Bartu hızı artırdı ve hastaneye geldiğimizde  inib hemen sedye diye bağırdı. Eymeni sedyeye yatırdıklarında elinden tutdum canim kardeşim ellerin buz gibi olmuştu o beni bırakırsa ne yaparım ben. Beni kim sinir eder üzüldüğümde kim maymunluk yapıb beni güldürer.
Eymeni amaliyathaneye aldıklarında yere oturub duvara dayandım ve yenidem ağlamaya başladım. Barlas abi annemlere olay söylemişti ve onlar az sonra burda olucaktılar. Bartu benim gibi oturub kafamı göksüne koyub bana sarıldı ve korkma ona hiç bişey olmuyucak o senin gibi bir ablanı bırakmaz dedi. Annemler geldiğinde annem bana sarılıb ağlamaya başladı.
Amaliyat haneden endişeile bir hemşire çıkıp gidiyoduki hemen durdurub kardeşim nasıl iyimi diye sordum hemşire bana bakıb hanim efendi kardeşiniz geldiğinde çok kan kayb etmişti. Dedi ve.

Birazda merak edin 😂😂😂

POLİSİN AŞKI (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now