anunț

67 9 116
                                    

în primul rând, vreau să-mi cer scuze pentru că nu am postat deloc din 21 mai. nu pot spune că timpul nu mi-a permis, pentru că ar fi doar o minciună care m-ar face să dau bine. am postat alte cărți, am șters alte cărți. pur și simplu nu am mai ajuns să scriu la acest apply-fiction și-mi pare foarte rău dacă v-am dezamăgit.

în al doilea rând, nu, nu trebuie să vă luați la revedere de la warriors. îmi place să cred că iubiți ideea atât de mult pe cât o iubesc și eu. pe 17 iunie, după ce ies de la examenul de matematică și dorm vreo două ore, mă voi pune să scriu la acest apply-fiction.

de asemenea, aș vrea să vă spun că m-am înscris cu acest apply-fiction într-un concurs de cărți și sper să nu fie nicio supărare. concursul începe pe data de 17 iunie. mai nou totul are data asta de începere.

cât despre cine va apărea în capitol, personajele prezente vor fi young lina și yeon naomi, deoarece s-au gândit la o idee în comun pentru capitol, așa cum l-am făcut eu pe cel cu seoyoon (mi-a venit să-mi dau în cap când mi-am dat seama că am scris peste tot înafară de poveste "seoyeon") și zhavia. astfel, nu sunt sigură cum va merge în continuare, deoarece trebuie să mă gândesc astfel încât să fac același tip de capitole și pentru celelalte patru. buba e că sunt greu de făcut chestii de genul cu clanuri diferite, dar oricum aveam în plan o adunare tare interesantă, deci îmi pare rău de oe acum că tot capitolul nu se va baza pe ideea de cuplu.

de ce v-am cuplat în trei, respectiv patru capitole? pentru a avea timp de profeția linei "Înainte să fie pace, sângele va vărsa sânge și lacul va deveni roșu". la cât de mult am scris asta mi-o dă tastatura direct. ultimul capitol pentru fiecare nu se va baza pe ceva dulce (poate doar foarte puțin) și epilogul va avea câte puțin din perspectiva fiecăreia.

dacă tot am vorbit atât, ar fi momentul să vă zic și că am în plan o continuare, doar nu degeaba am scris în descriere "primul apply-fiction din seria warriors". va fi tot apply-fiction și persoanele ce vor vrea să se înscrie vor fi copii voștri și ai interesului romantic (acum, depinde dacă moare cineva sau nu la final), ceea ce sper să nu vă deranjeze. nu trebuie să citiți următoarea carte, vreau să fie clar că nu vă oblig sau ceva asemănător. vor apărea credite pentru personaje într-un capitol special cu distribuția din prima carte și voi oferi, desigur, credit pentru personajele voastre. probabil va fi tot cu opt personaje, dar asta nu înseamnă că fiecare va avea un copil. pe lângă moarte, un cuplu se va putea alege de maxim două ori drept părinte. mai multe detalii când voi termina acest apply-fiction și îl voi posta pe următorul.

și cu astea fiind spuse, cred că am terminat. ba nu: faptul că trebuie să scriu din perspectiva lui youngmin mă neliniștește teribil. dacă ați aruncat un ochi peste anunțurile mele, ați putut observa în ce stare nasoală am intrat din cauza întregului scandal și plecării sale din ab6ix. o să vă zic dacă am început să plâng sau a mers totul bine (ceva nemaivăzut, ca în cazul trupei x1, la fel de bine cum pot zâmbii când mă gândesc la el, pot să și plâng, așa, la comandă). probabil sunt mult prea sensibilă și enervez prea multă lume cu asta așa că o să tac.

ne vedem, doamne dă, pe 17 iunie cu un nou capitol!

a da, să nu uit. va trebui să puneți ceva în dreptul numelui personajului, așa cum ați făcut în capitolul trecut, ca să fiu sigură că ați văzut toate acest anunț. o să-l șterg după ce toată lumea a scris ceva.

choi seoyoon

choi xiuying

kim zhavia

skylar lee

kim jeohwa

shitao minnie

yeon naomi

young lina

warriors: shadow of the mountain | apply-fiction Where stories live. Discover now