capitolul ix

130 13 234
                                    

CAPITOLUL IX - SULIȚA ȘI ELUCIDAREA

_____________________________

          - Tu chiar l-ai alungat de lângă tine?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Tu chiar l-ai alungat de lângă tine?

Choi Xiuying își ridică o sprânceană pe prietena ei, care stătea pe un butuc ce avea rol de scaun, ținând marginile sale în mâinile. Choi Seo Yoon oftă. Acum că prietena ei o spunea, trebuia să accepte că s-a comportat urât cu bărbatul din Clanul Tunetului.

- Da, cred că este a doua oară când mă întrebi asta.

- Și cum ziceai că-l cheamă?

Xiuying sărea amețitor de repede de la o întrebare la alta, curioasă de fiecare răspuns al prietenei sale. Absorbea fiecare cuvânt pe care îl putea aspira. Totul suna ca o poveste de romantism zisă de bătrâni ucenicilor, în care Seo Yoon era personajul principal, prins într-un triunghi amoros: cu bărbatul din Clanul Tunetului și Hwang Hyunjin.

- Yoo Kihyun.

Ochii fetei se măriră ca două cepe când auzi numele.

- E ceva cu el? întrebă Seo Yoon, văzând expresia ei.

- Nu-l cunosc personal, dar am auzit de Kihyun, răspunse bruneta, dându-și părul după ureche, ca mai apoi să gesticuleze cu mâna. Și tatăl tău nu ar fi prea fericit să afle că ai vorbit cu el.

Cum Seo Yoon n-o întrerupse, ci tăcuse, așteptând mai multe informații, prietena ei continuă:

- Nu s-a născut sub niciun Clan. Mama lui vine din munți și atunci când a venit aici, Kihyun avea un an. Nu e una dintre regulile tatălui tău că nu ai voie să te întâlnești cu băieți care nu aparțin Clanului Umbrelor, sau nu aparțin de drept niciunuia?

- Ba da, mormăi drept răspuns. Dar după el pot să mor și singură la fel de bine. Spune-mi un băiat chipeș din Clanul Umbrelor.

- Lee Taeyong, răspunse automat Xiuying. Drept bonus, Hwang Hyunjin.

Seo Yoon zâmbi într-un mod oarecum viclean. Știa că, în ultima vreme, prietena ei și Taeyong s-au apropiat mai mult decât normal. Faptul că răspunse cu numele său n-o surprindea. Multă lume vorbea despre asta prin tabără. Și prin multă lume se înțelege întreaga casă a reginelor.

- Bine, să zicem că ai dreptate.

Se ridică în picioare și-și scutură de praf rochia crem. Aceasta fusese un cadou pentru ziua ei de naștere de anul acesta, din iarnă, de la mama sa. Tatăl ei i-a dat un arc nou, făurit de nimeni altul decât Lim Youngmin din Clanul Tunetului, care era cunoscut pentru priceperea în arme și animale. Ba chiar auzise că inventase recent ceva. Unul dintre ceilalți vânători îi spusese youngminicare, ceea ce suna amuzant și drăguț în același timp pentru urechile ei.

warriors: shadow of the mountain | apply-fiction Where stories live. Discover now