introducere

375 22 47
                                    

❝Can't hold me down 'cuz you know I'm a fighterCarried myself into this beautiful prisonFind me and I'm gonna live with ya❞_____________________________

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Can't hold me down 'cuz you know I'm a fighter
Carried myself into this beautiful prison
Find me and I'm gonna live with ya❞
_____________________________

¹ca să vă înscrieți trebuie să scrieți în comentarii „bring the pain on“. vă voi trimite un formular în privat pe care trebuie să-l completați. tot pe privat vă voi anunța dacă sunteți acceptate sau nu.

²probabil acum stați și vă întrebați „dar cu ce trupă e apply-fiction-ul?“. păi, cu orice trupă vreți. puteți să vă alegeți crush din orice trupă, dar dacă cineva a ales deja un idol din trupa pe care tu o dorești, trebuie să-ți schimbi alegerea. nu știu cât de bine ați înțeles pentru că am stat câteva minute gândindu-mă cum să explic asta, deci o să vă dau un exemplu.

X face formular și-l alege drept interes romantic pe Jeongguk, iar eu îi accept formularul. Y face formularul și-l alege pe Yoongi. Y trebuie să-și schimbe alegerea pentru că X și-a ales interes romantic din BTS.

la paragraful acesta voi scrie trupele care s-au ocupat: nct | monsta x | stray kids | bts | txt | ab6ix | ateez

³va fi un apply-fiction de genul fantasy. o să vă dau informațiile mai jos.

⁴accept opt personaje!

❝Bring it, bring the pain, on yeahCome on up, bring the pain, on yeahRain be pourin'Sky keep fallin'Everyday oh na-na-na❞_____________________________

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

❝Bring it, bring the pain, on yeah
Come on up, bring the pain, on yeah
Rain be pourin'
Sky keep fallin'
Everyday oh na-na-na❞
_____________________________

De la începutul timpului, pe malul Lacului au fost patru clanuri de războinici: Clanul Tunetului, Clanul Vântului, Clanul Umbrelor și Clanul Râului. Acestea sunt ghidate în viață de Clanul Stelelor, al cincilea clan, care este format din toți războinicii ce au murit. Se află într-o veșnică dușmănie și luptă pentru apărarea granițelor teritoriilor, dar o dată pe lună, în noaptea cu lună plină, se întâlnesc pe insula din centrul lacului pentru Marea Adunare, unde anunță noutățile și discută într-un mod oarecum pașnic sub armistițiul sacru, fiind priviți de către Clanul Stelelor, reprezentați de către lună și stele.

warriors: shadow of the mountain | apply-fiction Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum