ㅡ 𝟘𝟘 ㅡ

1K 60 15
                                    

Jimin, ha nem csipkeded magad, el fogunk késni!

Elkésni? ㅡ halk kacaj bukik ki ajkaim közül, miközben a tükör előtt állva fekete ingem gallérját igazgatom, majd rakoncátlan tincseimmel is hasonlóképpen cselekszem. ㅡ Legalább egy óránk van még odaérni ㅡ vállamat megrántom, kacsóimat pedig szövetkabátomba bújtatom.

Egy óra semmire sem elég! ㅡ türelmetlenül mögöttem toporzékol, közben szikrákat szóró szemekkel mered rám, egyenesen a tükörből.

Arra bőven elég, hogy odaérjünk ㅡ apró bólintással nyugtázom mondandóm, amivel láthatóan nem ért egyet velem ㅡ, sőt még sok is!

Úgy érzem, számodra ez nem is olyan fontos, mint számomra ㅡ karjait összefonja mellkasa előtt. ㅡ A kapcsolatunk a tét, Jimin! ㅡ hangjában olyan éllel csattan fel, mely ha nem csupán képletes lenne, el tudná vágni a torkom.

Ha nem akarnám azt, hogy rendeződjenek a dolgok, akkor nem mennék el ㅡ hangos sóhajt hallatok, miközben felé fordulok ㅡ, Te is tudod, nagyon jól!

Szóbeli válasz helyett csupán csak egy alig látható bólintást kapok, egy erőltetett mosoly kíséretében, mit nem feltétlen tudok hova tenni jelenleg, hiszen az ilyesféle megnyilvánulások nem a kapcsolatunk jó mivoltát erősítik, holott erre lenne szükség.

Az égen sötét viharfelhők gyülekeznek, melyek széles szakadékot alkotva engedik az égieknek, hogy lesújtsanak ránk zord villámaikkal, mik akárhogy is nézem, nem sok jót sejtetnek.

Ugyan gyalog haladunk végig a úti cél és a lakásunk között elterülő, végeláthatatlanul hosszúnak tűnő utcákon, mégsem szakad ránk az ég. Megkímélnek minket az esőcseppektől, hiszen a hazugságok alkotta mocskot már túl késő lenne lemosni magunkról, s mintha mindketten tökéletesen tudnánk, hamarosan lehull a lepel minden problémánkról, állításaink összecsapásától fog zengeni az egész helyiség, némán ballagunk egymás mellett, még kéz a kézben.












𝐇𝐞𝐲𝐡𝐨~!ㅡ

Sokat agyaltam azon, kitegyem-e ma ezt, de végül arra jutottam, szeretnék mára valami különlegeset. Remélem, örültök~!

A részek nEm ilyen rövidek lesznek, ez csak amolyan ízelítő.

𝐈𝐥𝐲!ㅡ

𝐓𝐡𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐬𝐭 ʲⁱᵏᵒᵒᵏWhere stories live. Discover now