Friends

1.2K 38 6
                                    

Ik loop naar de keuken om mijn moeders mok en mijn glas op te ruimen. Daarna loop ik naar boven om mijn laptop te pakken. De deur van Harry's slaapkamer is dicht. Ik klop op de deur, Harry doet open. 'Hey, wat kom je doen?' vraagt hij. 'Ik wil alleen mijn laptop en nog bedankt voor net', zeg ik. 'Geen probleem', zegt hij. Hij doet de deur weer dicht en daarna weer open. Hij geeft mij mijn laptop en doet snel de deur weer dicht. 'Oke dat was alles behalve normaaal. Achja vandaag is ook niet normaal', zeg ik en loop naar beneden.

Beneden ga ik op de bank zitten en zet mijn laptop op mijn schoot. Ik open mijn mail en zie een nieuw bericht van Teenstar:Beste Nikki, we zijn super blij dat je nu bij ons werkt. Vandaag moet je om half 2 in Starbucks zijn. Daar zal Jade ook zitten. Jade zal de komende tijd jouw collega worden. Zij zal samen met jou de aankomende maanden artikelen schrijven. Wij wensen jullie veel succes. Met vriendelijke groet van Teenstar.

Oky dus voorlopig werk ik niet alleen. Ik kijk op de klok het is nu 12 uur, dus ik heb nog even. 'Hey Nikki, mogen we jouw laptop even lenen?' vraagt Keylee en voordat ik echt antwoord kon geven, pakte ze hem al weg. 'Bedankt',zegt ze en zet mijn laptop op tafel. De deurbel gaat en Elvira doet de deur open. Het zijn Joëlla, Lis, Sophy,Nieke, Bethany en Marlou. 'Wat doen jullie hier allemaal?' vraag ik en kijk naar de meiden. 'Niet dat ik het niet leuk vind hoor'. 'Nou jij mag dan al wel een jurk hebben voor de bruiloft, maar wij nog niet. Dus gaan we op internet kijken. Sophy zei dat de perfecte site wist dus ik ben benieuwd', vertelt Elvira. 'Maar waarom moeten jullie dan precies mijn laptop hebben?' 'Omdat die van mij kapot is en die van Elvira gaan we ook gebruiken. We hebben 9 jurken nodig, dus 3 laptops en dan per 3 op 1 laptop', legt Keylee uit. 'Oke dat klinkt logisch, maar waar is de derde laptop?' 'Hier', zegt Bethany en houdt een laptop omhoog. 'Zolang jullie mijn laptop maar heel houden vind ik het goed', zeg ik. 'Waar is Noa?' vraag ik en kijk om me heen. 'Ze is nu boven bij Harry, maar je zou haar toch nog naar Ashton brengen?'  vraagt Elvira. 'Klopt, daarom ook en ik heb om half twee een afspraak in Starbucks met ene Jade voor Teenstar'. Ik loop naar boven. De deur van Harry's slaapkamer staat nu open dus ik loop gewoon naar binnen. 'Hey', zeg ik. Harry draait zich om en kijkt me aan. 'Is er iets?' vraagt hij. 'Nee. Ik neem alleen Noa mee, want vanmiddag zou ze bij Ashton gaan spelen. Het is de jongens hun laatste dag hier'. 'Ohja dat is waar ook. Nou geef papa nog maar een knuffel dan zie ik je vanavond weer', zegt Harry. Noa geeft hem een knuffel en loopt dan naar mij toe. 'Wat ga je vanmiddag doen?' vraagt Harry en kijkt mij aan. 'Ik heb om half twee een afspraak in Starbucks met ene Jade voor Teenstar. Ik ben daar namelijk aangenomen. En jij?' 'Nikki dat is geweldig! Ik denk dat ik stras maar weer naar Anne en Gemma ga. Ze gingen volgens mij om half één bowlen'. 'Nou veel plezier, wel winnen hé', zeg ik en geef hem nog snel een kus op z'n wang. Ik loop met Noa naar beneden. Ik trek mijn jas aan en pak mijn tas. 'Waar is mijn telefoon?' zeg ik en kijk om me heen. Ik loop de woonkamer in en zie hem op tafel liggen. Ik pak mijn telefoon en stop hem in mijn zak. 'Oeh leuk jurkje Bethany'. 'Dankje', zegt ze. Ik loop weer naar de gang. Mijn schoenen heb ik nog aan dus dat is lekker makkelijk. Noa heeft haar jas en schoenen ook al aan. Ze doet de voordeur open en loopt naar buiten. Ik loop achter haar aan naar buiten. Als ik buiten ben, trek ik de voordeur achter me dicht. IK loop naar mijn auto en haal hem van slot. Ik maak de deur voor Noa open en zet haar vast in haar stoeltje. Ik doe de deur weer dicht en trek mijn deur open. Ik sta in en trek mijn deur weer dicht. Ik klik mij vast en stop de sleutels in het contact. Ik start de auto en rij weg, op weg naar Ashton. 

*half uur later*

We staan voor Astons deur. Nouja hij verblijft in een hotel, maar we staan voor zijn hotel kamer deur. Ik klop op de deur. Ashton opent de deur. 'Noa', zegt Ashton en tilt haar op. Hij geeft haar een knuffel. We lopen verder naar binnen. Ik kijk om me heen. Er staan koffers om ons heen. De koffers zitten dicht, oftewel ze zijn al ingepakt. 'Wat is het hier netjes', zeg ik. 'Ja dat moet wel hé. Vanavond laat vertrekken we. Op Luke na dan. Hij blijft hier nog een week voor Lis. Joëlla en Marlou vliegen met ons mee'. 'Aaahww wat lief. Noa mag ik een knuffel en kus? Mama moet weer weg. Als ik nu ga, ben ik vast te vroeg. Maar liever te vroeg dan te laat'. Noa geeft me een dikke knuffel en een kus op de wang. 'Waar moet je heen dan? Blijf anders nog even hier. Wil je wat drinken?' 'Vooruit nog heel even. Een glas water', zeg ik.

*Driekwartier later, oftewel het is half twee*

Ik zit al in Starbucks als er opeens een vrouw naar me toekomt. 'Hey ben jij Nikki?' vraagt ze. 'Ja ik ben Nikki en wie ben jij?' vraag ik vriendelijk. 'Hoi ik ben Jade, jouw werkmaatje bij Teenstar', zegt ze en geeft me een hand. 'Oh hoii'. 'Gefeliciteerd met je baan. Vandaag is vooral bedoeld om kennis te maken. Volgende week krijgen we onze eerste opdracht en dan moeten we die opdracht binnen een week afhebben'. Ze ziet er erg aardig uit. 'Jade ik heb een vermoede dat samenwerken wel goed gaat', zeg ik met een glimlach. 'Denk ik ook. Je bent een erg aardige meid. Ik had al veel over je gehoord, maar je bent echt heel aardig en knap', zegt ze. 'Aahw dankje, maar jij bent ook erg knap'. De deur gaat open. Michael komt binnen gelopen. 'Omg dat is Michael Clifford', zegt Jade. 'Hij is echt zo knap'. 'Vind je? Hij is single en een goede vriend van me'. 'Meen je niet?!' zegt Jade enthousiast. 'Ja. Ik roep hem wel even. Michael!' roep ik. Michael kijkt om zich heen en ik zwaai naar hem. Hij ziet ons en loopt naar ons toe. Ik sta op en geef hem een knuffel. 'Heyy Nikki', zegt hij. 'Heyy Mike. Hoe gaat het goed?' 'Goed en met jou? En wie is dit?' 'Met mij gaat het ook goed en dit is Jade. Mijn werkmaatje bij Teenstar'. 'Hey', zegt Jade verlegen. 'Wow je bent knap', zegt Michael. 'Dankje. Jij ook!' zegt ze. 'Oh ik zei dat dus hardop oeps', zegt hij en komt bij ons zitten.

Nu is de keus aan jullie: willen jullie nog een hoofdstuk en dan de epiloog of meteen epiloog???
Jurken van de andere meiden staan hiernaast! xx

http://media-cache-ak0.pinimg.com/originals/49/81/a4/4981a4b4c1c00cb505fd29e30924c26f.jpg

My daddy is a popstarWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu