A boring day

5.7K 160 10
                                    

*Volgende dag*

Ik word wakker van me wekker die af gaat. Ik druk de wekker uit, maar hij blijft door gaan. Ik probeer het nog één keer, maar hij blijft door blaffen. Ja mijn wekker blaft. Ik probeer de batterijen eruit te halen,maar het lukt niet. Dus ik gooi hem keihard op de grond. 'Shit nu moet ik vanmiddag een nieuwe kopen', zeg ik. Één stemmetje in mijn hoofd zegt:eigen schuld dan had je dat maar niet moeten doen. Jammer genoeg heeft die stem gelijk. Ik zucht. Ik loop naar de badkamer en kijk in de spiegel. Ik schrik. Mijn gezicht is lijkbleek, mijn haren zitten door de war. Ik lijk wel een spook.
*1 uur later*

Ik geef Archimedes te eten en verschoon zijn waterfles. Ik zet mijn muziek op en zing lekker mee met Let it go van Demi Lovato. Ik vind Demi echt goed,maar ik ben geen lovatic ofzo. Ik ben een mixer, maar ik houd ook nog van andere dingen hoor. Telkens als ik met Noa naar one direction ga kijken, moet ik eerlijk zeggen dat ik toch een beetje geniet. Ik kan al hun nummers mee zingen. Hun nummers blijven mooi, maar ik ben geen directioner. Ik smeer een aantal boterhammen en pak wat koekjes. Ik doe de koelkast open en pak mijn flesje met drinken. Ik stop het allemaal in mijn tas, pak de sleutels en mobiel en loop naar de gang. Ik loop naar buiten en draai de deur op slot. Ik haal mijn fiets van slot en stap op. Ik fiets naar mijn werk. Ik ben mode ontwerpster en dan heb ik nog een bijbaantje als fotograaf. Hoe meer ik verdien,hoe meer ik kan sparen en hoe eerder Noa bij mij kan wonen. Dus vandaar. Ik parkeer mijn fiets in de fietsenstalling en doe hem op slot. Ik loop naar de ingang van het gebouw en zeg de portier gedag. Ik loop de trap op. Ja ik kan ook met de lift,maar ik ben sportief. Ik loop meteen door naar mijn kantoor. Wat is het netjes! Ik deel mijn kantoor met Sophy. We kennen elkaar als sinds de middelbare school.  Samen met Nieke waren we beste vriendinnen op de middelbare school. Niemand kon ons uit elkaar halen, maar dan ook niet niemand. Zij hebben mij gesteund toen Harry het uitmaakte en hebben me geholpen met Noa. Ze zijn super lief. Sophy en ik hebben altijd van mode gehouden en samen gingen we hier solliciteren. We kregen de baan en moesten samen dit kantoor delen. Over een paar uur moet Sophy ook werken. Samen maken we altijd de mooiste creaties. Nieke is serveester in een restaurant. Ik pak wat papier en zet de computer aan. Zo kan ik op internet wat ideeën op doen en dan schetsen. Vaak maakt Sophy hem dan net wat beter en dan gaan we het ideeën echt maken. Dat vind ik het leukst. Spelen met stoffen echt super leuk!

*5 uur later. Het is nu 3 uur*

Sophy en ik hebben lekker gepraat en het was gezellig, zoals altijd. We zijn nu op weg naar Noa. Sophy en Nieke kunnen goed overweg met Noa en daar ben ik erg blij mee. Als ik ziek ben, komt er 1 van hun mij verwennen en de andere gaat met Noa spelen. Ik bel aan bij Noa. Er wordt open gedaan door Saskia, de pleegmoeder van Noa. Noa noemt Saskia haar tante. Zo noemt ze Nieke en Sophy ook. Austin Noa's pleegvader noemt ze opa. Geen idee waarom. Haar echte opa en oma ziet ze niet meer. Mijn ouders wilden me liever niet meer zien toen ik met Harry had. We belden veel,want ze wilden me niet meer zien, wel horen. Sinds een paar jaar wonen ze aan de andere kant van Engeland, dus zie ik ze niet meer. Ik had ook geen behoefte om met ze te skypen,maar hoe ouder Noa wordt hoe meer behoefte ik krijg. Dus ja misschien ooit nog eens. Ik weer niet. Ik loop samen met Sophy naar boven. We mogen Noa wakker maken. Ze was erg moe ze had vannacht niet veel geslapen. Sophy en ik gaan haar op een leuke manier wakker maken. We tellen af 3...2...1.. " Baby, you light up my world like nobody else, The way that you flip your hair gets me overwhelmed" zingen we en Noa is heel snel wakker en begint voor ons te klappen. Ik til haar op uit bed. Samen lopen we zingend naar benden. Ze trekt met Sophy haar hulp haar jas en schoenen aan. 'Ik neem Noa mee naar buiten', roep ik. 'Blijft Noa dan ook bij jou slapen?'vraagt Austin. 'Ja hoor'. Austin loopt naar me toe en geeft me een tas. 'Hier is haar koffer. We hadden al gehoopt dat ze bij jou kon blijven slapen. Wij moeten vanavond namelijk werken'. Ik pak de tas aan. 'Oké is goed',zeg ik en loop samen met Sophy en Noa mee naar buiten. 'Noa slaapt vandaag bij mama',zeg ik. 'Yeah',roept Noa en ze is helemaal blij. 'Mogen tante Sophy en tante Nieke ook blijven slapen?' vraagt Noa. 'Ja hoor'. 'Yeah',roepen Noa en Sophy. 'Ik haal straks dan wel even me spullen en meteen ook boodschappen en een nieuwe wekker',zegt Sophy. 'Dankje wel', zeg ik en geef Sophy een knuffel.

Sorry voor dit saaie en korte hoofdstuk! Het volgende hoofdstuk word spannender en langer!! Dat beloof ik ;)xx Lisanne

Midnight Memories de video is uit en HIJ IS ECHT GEWELDIG!!! Sorry ben een beetje blij ;)

My daddy is a popstarWhere stories live. Discover now