Enemies or friends?

1.6K 69 0
                                    

Ik veeg het hoopje troep naast de vuilnisbak en pak een stoffer en blik. Ik veeg het op en gooi het in de vuilnisbak. 'Wie was het?' vraagt Keylee die opeens naast me staat. 'Oh hoi. Die Marlou', zeg ik en pak wat drinken. 'Ohw oké.', zegt ze en pakty wat koekjes. 'Waarom liet je haar niet binnen?' vraagt ze. 'Hallo het is de ex van Liam. Die heeft al voor genoeg problemen gezorgd vond ik zo', vertel ik haar. 'Ik vind dat je haar een kans moet geven', zegt Keylee en loopt weer naar boven. Ik denk na. Ik zucht. Keylee heeft zoals altijd weer geluk. Ik ben altijd alleen lekker koppig. Ik pak me jas en sleutels en loop naar buiten. In de verte zie ik haar lopen, ik ren zo snel als ik kan achter der aan. 'Marlou!' roep ik. Ze draait zich om en stopt. 'Elvira wat doe jij nou hier?' vraagt ze. 'Mijn vriendin liet me inzien dat iedereen een tweede kans verdient. Dus ja ik geef je de kans om alles uitteleggen', zeg ik. 'Aahw dankje', zegt ze. 'Kom we lopen naar huis', zeg ik en dan lopen we naar huis. Plots word ik gebeld. Ik pak me telefoon en neem op. 'Met Elvira', zeg ik. 'Hey mop', zegt Liam aan de andere kant van de lijn. 'Hey', zeg ik. 'Wij gaan nog even hier wat eten met de jongens en daarna hebben we een zaal afgehuurd, zodat we kunnen voetballen dus we zullen pas laat thuis zijn', zegt hij. 'Is goed veel plezier schat', zeg ik en hang op.

Als we eenmaal bij mijn huis zijn aangekomen, draai ik de voordeur van slot. We lopen naar binnen en hangen de jassen op de kapstok. Marlou.ploft op de bank neer. 'Wil je wat drinken?' vraag ik vanuit de keuken. 'Wat water graag',antwoordt ze. Ik pak een glas en doe er water in. Voor mezelf pak ik wat sap. Dan loop ik met beide glazen naar de woonkamer en zet ze op het kleine tafeltje neer. 'Bedankt',zegt ze. 'Nou je verhaal',zeg ik. 'Euhn ja. Oké ik kust Liam we hadden een rare relatie gehad. Ondertussen dacht ik dat ik niks meer voor hem voelde en ik kwam hierheen op mijn verhaal te doen en het af te kunnen sluiten. Maar toen ik Liam zag, ik weet niet wat het was, maar toen kuste ik hem. Ik heb er nu echt spijt van en wil het afsluiten. Het is gebeurd en ik wou het graag aan jou vertellen'. 'Okay bedankt voor je verhaal. Maar hoezo een rare relatie?' vraag ik

POV Shanna

Ik loop met een emmer in mijn hand naar de badkamer. Ik heb net op televisie naar een interview gekeken van One Direction en van 5 Seconds Of Summer. Ik ben zo gelukkig. Zayn heeft gewoon gezegd dat ik z'n vriendin aahhhhh. Kan het nog steeds niet geloven. Ik heb ook gegild toen hij dat zei. Het voelt nog steeds alsof ik droom. We hebben elkaar al een tijdje niet gezien,maar we appen elke dag met elkaar. We hebben morgen een date en ik heb er heel veel zin in,maar als hij op tour is,moet ik ook heel lang zonder hem. Dus ik moet er maar aan gaan wenen denk ik. Ik heb echt geen zin om de badkamer schoon te maken,maar ja het moet. Ik wil net beginnen als ik plotseling gebeld word. Ik pak mijn telefoon uit mijn broekzak en neem op. 'Met Shanna',zeg ik. 'Dag mevrouw met meneer Smith van het politiebureau. Ik heb nieuws over uw zus',vertelt de agent. 'Weten jullie waar ze is?' vraag ik. Ik veegt tegen mijn tranen. 'Ja dat weten wij. Ze zit op dit moment op het politiebureau. U kunt haar ophalen als u wilt'. 'Omg ik kom er zo snel mogelijk aan',zeg ik en hang op. Ik ren naar beneden en trek zo snel al ik kan mijn jas en schoenen aan. Ik pak mijn sleutels en telefoon en ren naar het busstation. Ik kijk hoelaat mijj bus vertrekt en zie dat ik de eerst volgende bus moet hebben. Ik kijk naar mijn handen en het valt me nu pas op dat ik helemaal sta te trillen. Ik ben zo blij, dit is echt goed nieuws. Ik pak mijn telefoon en stuur  Jasmine een sms:  Hey, mijn zus zit op het politiebureau dus ik ga naar haar toe xxShanna

De bus komt aangereden en snel stap ik in. Ik had niet verwacht dat ze gevonden zou worden. Maar nu wil ik weten hoe het met haar gaat en wat er gebeurd is. Ik kijk naar buiten. Buiten zie ik een regenboog. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht.

De bus stopt en ik sta uit. Ik ren naar het politiebureau. Mensen kijken mij raar aan, het zal mij een grillworst wezen. Ik loop rustig het politiebureau binnen en loop naar de balie. 'Goeiendag. Ik werd gebeld met de medeling dat mijn zus hier zo zijn', zeg ik tegen de vrouw achter de balie. 'Ja ze zit daar',zegt de vrouw. 'Shanna?' hoor ik een bekende stem zeggen. 'Omg Nina!' roep ik en ren naar haar toe. Ik sla mijn armen om haar heen en laat mijn tranen nu gaan. 'Omg ik heb je zo gemist en Omg', begin ik. 'Ik hou van je',fluistert ze. 'Ik ook van jou', fluistert ik terug. Ik laat der los en veeg de tranen van haar gezicht. Zij doet hetzelfde bij mij. 'Maar wat is er gebeur?' vraag ik.'Lang verhaal',zegt ze. 'Ik heb alle tijd'. 'Oké jij was weg en ik ging met die jongen mee naar huis. Ik dacht dat kan wel weetje. Maar dat had ik nooit mogen doen', zegt ze en ze begint weer te huilen. 'Ik ben zo stom geweest. Gisteren kwam de buurvrouw. Hij was niet thuis en ze hoorde geluid. Ze hoorde mij schreeuwen. Toen heeft ze mij geholpen daar weg te komen'. 'Ik voel me ook stom. Ik ben ook stom geweest, ik had je nooit alleen mogen laten. Het spijt me zo erg', zeg ik. 'Het is jouw schuld niet. Ik ben zelf zo stom geweest om met hem mee naar huis te gaan', zegt ze. 'Kom we gaan naar huis. Mijn huis',zeg ik en we lopen naar buiten.

My daddy is a popstarWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu