Where the hell are you?

1.5K 69 13
                                    

POV Jake

Ik loop naar mijn auto en trek de deur open. Ik ga zitten en steek de sleutels in het contact. Ik trek de deur dicht en start de auto. Dan rij ik weg. Ik ben op weg naar het one direction huis. Ik heb Nikki nu al een tijd niet gezien. Ik mis haar. Ze had mij vertelt dat ze een huisje in de buurt had van hun,zodat Noa sneller bij haar vader is. Ik snap het ook wel. Noa wil nu ook gewoon bij haar vader zijn. Nouja nu is hij op tour volgens mij. Ik zoy Nikki ook dol graag willen helpen met Noa opvoeden,maar ik ben niet haar vader. Ik zucht.

Als ik er eindelijk ben,parkeer ik de auto in en stap uit. Ik draai mijn auto op slot en loop naar de voordeur. Ik bel aan. 'Kom al', wordt er geroepen. dan word de voordeur open gedaan. 'Oh hey Jake?' vraagt het meisje. 'Ja Jake en jij was Elvira?' vraag ik voorzichtig. 'Ja euhm kom binnen. Je zal hier avst zijn met een rede', zegt ze. Ik loop achter haar aan naar binnen en doe de voordeur achter me dicht. Ik hang mijn jas aan de kapstok en loop de woonkamer binnen. Ik ga op de bank zitten. 'Wil je wat drinken?'vraagt Elvira vanuit de keuken. 'Als het kan wat thee', zeg ik. Ik hoor wat gerommel en dan zet ze de waterkoker aan. 'Zo Jake waarom ben je hier?' vraagt ze. 'Euhm het gaat over Nikki', begin ik. 'Wacht de waterkoker is klaar ik ga even thee inschinken momentje', zegt ze. Ik kijk om me heen, eigenlijk is dit wel leuk ingericht. Dan komt Elvira aan gelopen met thee koppen thee in haar hand. 'Wou je er suiker in?'vraagt ze. Ik schud mijn hoofd. Ze gaat op een stoel tegenover mij zitten. 'Het gaat over Nikki? Nou vertel', zegt ze. 'Ja ik heb haar al een tijd niet gezien en dacht dat ze hier was. althans daar ging ik vanuit'. 'Wacht wat? Nikki is niet hier, ze is bij jou. Dat is wat ze ons vertelt heeft', zegt Elvira. 'Huh. Mij heeft ze vertelt dat ze hier een huisje in de buurt ging kopen, zodat Noa makkelijker naar haar vader kon. Ze zei ook dat jullie gingen helpen bij de verhuizing en dat mijn hulp niet nodig was'. 'Maar als Nikki niet hier is en niet bij jou. Waar is ze dan wel?' vraagt Elvira. 'Euhm ik heb geen idee. Misschien bij Nieke en Sophy?' 'Maar waarom zou ze dan over haar locatie liegen? Maar ik bel ze wel even', zegt ze en staat op. Ze loopt naar de keuken en gaat bellen. Ik pak mijn thee en begin te blazen. Dan neem ik een slok. Shit nog te heet, tong verbrand. Dan komt Elvira terug gelopen. 'En?'vraag ik. 'Niks Nikki is weg', zegt ze. 'Maar hoe? Waarom?' begin ik. 'Ja alsof ik dat weet', zegt ze. 'Ik ga haar bellen', zeg ik. Ik zoek haar op in mijn contactenlijst en druk op het groene icoontje. Ik hoor de telefoon over gaan. 'Met Nikki'. 'Hey Nikki alles goed?' vraag ik en zet ondertussen mijn telefoon op luidspreaker. 'Euhm ja hoor met jou?' 'Goed. Waar ben je schat?' 'Bij Keylee', antwoordt ze. 'Das grappig, want ik ben daar ook en ik zie jou niet. Nikki waar ben je?' vraag ik. Dan word het stil aan de andere kant van de lijn. 'Nikki?' Dan hangt ze op. 'Ze leeft nog', zegt Elvira en haalt opgelucht adem. 'Ja dat wel, maar ze liegt, laat haar dochter in de steek en wil niet vertellen waar ze is. Zou het met dat ene interview te maken hebben?' 'Dat zou goed kunnen, maar wat is ze nu aan het doen dan?' vraagt Elvira en ze kijkt mij vragend aan. Ik haal mijn schouders op.

POV Nikki

Shit, dat had niet mogen gebeuren. Hij had geen contact met hun mogen zoeken. Mijn hele plan dreigt in het water te vallen en dat mag niet. Ik zit nu namelijk thuis bij mijn ouders. Ik heb hun verteld dat Noa dood geboren was en dat ik geen contact met ze heb. Ik heb ze mijn probleem verteld over dat ik niet weet wie ik moet kiezen Jake of Harry. Alleen heb ik ze verteld dat mijn vriendin dat probleem heeft en niet ik... Als iemand weet waar ik zit, gaat het fout. Dat wil ik niet, niet nu. Ik heb ze een foto van Noa laten zien en verteld dat dat de dochter van mij is. Mijn moeder zei dat ze heel erg op mij leek. Ik zei dat mijn vriendin ook erg op mij lijkt. Mijn vader knikt, maar mijn moeder zei ook dat het echt een schatje is. Dat voelde zo fijn. Mijn moeder vindt mijn dochter een schatje!! Ik zit nu weer in de woonkamer met mijn vader en mijn moeder met thee in mijn handen. Ik begin te drinken. Dan word er op de deur geklopt. 'Ik ga wel', zegt mijn moeder en staat op. Ik hoor haar de deur open doen. 'Hallo wat kan ik voor u doen?' vraagt mijn moeder. 'Hallo ik ben op zoek naar ene Nikki Smith', zegt een man. 'Oké Nikki er staat een man voor je aan de deur', roept mijn moeder. Ik zet mijn kopje neer en loop naar de voordeur. 'Goeiedag', zeg ik beleefd en kijk naar de man. Achter de man staat een andere man met een camera in z'n hand. Shit dit gaat zo enorm fout. 'Dag Nikki ik en ik gok wel heel veel mensen willen graag wat antwoorden op wat vragen', zegt de man. 'Euhm sorry ik heb geen zin om te antwoorden', zeg ik en ik wil alweer weg lopen. 'Nikki geef die man nou even je antwoorden', zegt mijn moeder. Ik zucht. 'Oké Nikki waarom ben je hier en niet bij Harry?' vraagt de man. 'Pardon', zegt mijn moeder. 'Harry Styles was een fout en is verleden tijd', zegt mijn moeder. 'Wilt u nu alsjeblieft weg gaan?' 'Euhm nou mevrouw ik weet niet of Nikki er ook zo over denkt aangezien ze samen een kind hebben', zegt de man. 'Dat hebben ze niet. Dat kind is dood geboren', zegt mijn moeder en wil de deur dicht doen. 'Dat kind leeft hoor mevrouw. Haar naam is Noa', zegt de man. Mijn moeder doet de deur weer open. De man laat haar dezelfde foto's zien als die van het interview'. 'Je loog tegen ons', zegt mijn moeder. 'Mam luister', begin ik. 'Pak je spullen en ik wil jou echt nooit nooit meer zien', schreeuwt mijn moeder. Dan komt mijn vader bij ons staan. Ik ren naar boven en stop zosnel als ik kan alles in mijn koffer. 'Rotwijf', roept mijn vader en slaat mij in het gezicht. Ik ren huilend weg en de twee mannen rennen achter mij aan. 'Nikki stop. Sorry voor wat er net gebeurde. Wij zullen de opnames niet uitzenden', zegt de man. 'Dankje', zeg ik huilend. 'Waar ga je nu naar toe?' vraagt de man. 'Naar Noa', antwoord ik. 'Lift nodig?' vraagt de cameraman. Ik knik. We lopen naar hun auto en stappen in.

#DRAMA!! xx

My daddy is a popstarWhere stories live. Discover now