Old Memories

5.7K 164 16
                                    

*Thuis*
Ik duw een pizza in de oven. Nu even wachten en dan lekker eten. Ik haat wachten en vooral als ik moet wachten op eten. Ik weet nog goed dat Niall en Denise daar ook niet tegen konden.
*Flashback*
'Harry zijn de pizza's al klaar?' roep ik. ' Nee ik leg ze er net in', roept hij terug. 'Maar ik heb honger'. 'Ja ik en Nialler hier hebben ook honger', roept Denise. 'Jullie hoeven maar een paar minuten te wachten'. 'Maar ik ga dood van de honger'! roept Niall en Denise duwt hem van de bank af. Niall ligt nu dus op de grond. 'Harry waarom ligt Niall op de grond?' vraagt Louis die net de woonkamer komt binnen gewandeld. 'Niall had zo veel honger en nu is hij dood'. 'Zo Louis in pak. Dat meisje mag wel heel speciaal wezen', zeg ik. Louis in pak en voor een meisje dat is echt iets nieuws. 'Ja ze is echt geweldig. Haar naam is Keylee', zegt hij dromerig. 'Aarde aan Louis. Louis moet je niet weg?' vraagt Niall. 'Hey schatje je leeft weer'! roept Denise blij. Niall gaat rechtop zitten en Denise knuffelt hem plat. De bel gaat en Louis rent naar de deur. 'Ik ga', roept hij en weg is Louis. 'Pizza's zijn klaar', roept Harry. Niall, Denise en ik rennen naar de keuken. Ik zit als laatst aan tafel. Komt door me dikke buik. Ik begin de laatste tijd steeds zwaarder te worden, moet misschien niet zo veel eten. We vallen aan en na 5 minuten zijn de pizza's op.
*Einde flashback*
Dat was de laatste keer dat ik daar pizza at. Volgens mij was dat een week voordat Harry het uitmaakte. Toen wist ik nog niet dat ik zwanger was. Ik vraag me af of Niall en Denise nog steeds samen zijn. En of Louis en Keylee nog een stel zijn geworden? En of Elvira en Liam nog samen zijn? En of Harry nog een andere meid na mij heeft gehad? Ik schrik uit me gedachten door de kookwekker. 'Yeah de pizza's ziin klaar'! roep ik blij. Ik haal de twee pizza's voorzichtig uit de oven. Ik leg ze op een groot bord en loop er voorzichtig mee naar de woonkamer. Ik zet het bord op tafel en til Archimedes uit zijn hok. Hij is zo lekker zacht. Hij voelt voor mij net als een klein, zacht hondje. Gelukkig hoef ik hem niet uit te laten. Ik zet hem op de bank en ik ga naast hem zitten. Op tv is niet veel dusja. Het is ook zo stil in huis. Daar kon ik vroeger slecht tegen, maar je het wend vanzelf. Bij de jongens was het nooit rustig. Dat is wel logisch, ik bedoel 5 jongens in 1 huis. Oké vaak waren Denise en ik er ook te vinden, maar als nog. Toen Louis nog met Eleanor had, was Eleanor er ook veel. Dat was echt super gezellig. Die oude goede tijd. Er rolt een traan over me wang. Ik wil hier niet zijn, ik wil bij Harry zijn. Ik ben altijd van hem blijven houden. Ik verbrak het contact niet hij. Ik heb geen enkele reden om boos op hem te zijn. Oké misschien 1. Dat hij het uitmaakte. De tranen staan in mijn ogen. Ik wou dat ik nu bij Harry, Niall of
iemand anders van one direction was. Zij konden mij zo goed troosten. Ik weet nog goed hoe ik een keer een hele huilbui had en toen kregen de jongens bijna ruzie dankzij mij.
*Flashback*
Ik lig op Harry's bed te huilen. Ik heb net verschrikkelijk nieuws gekregen. Mijn oma is dood. Ze was me alles. Als ik het moeilijk had, ging ik naar haar toe. Ze steunde me zo erg. We gingen samen kijken naar foto's of spelletjes doen of lekker kletsen. Het was altijd heel gezellig. Er wordt ook de deur geklopt. Ik zeg niks. De deur wordt open gedaan en ik zie niet veel door me tranen. Ik hoor de persoon naar het bed rennen. 'Nikki gaat het?' Ik hoor aan de stem dat het Niall is. Ik schud nee. 'Wat is er? Wil je het vertellen?' 'Mmmeee', stotter ik. 'Ja jouw?' 'Oommaa',stotter ik weer en ik voel weer tranen opkomen. 'Is ze?' Ik zeg niks, Niall snapt me. Ik leg me hoofd op zijn schoot. Hij wrijft over mijn rug heen. De deur wordt open gedaan. 'Wat is er?' Ik hoor meteen dat het onze bezorgde Liam is. 'Haar oma', zegt Niall. Liam gaat naast Niall zitten en pakt mijn hand vast. 'Ik weet hoe moeilijk het is meid',zegt Liam. 'Maar je moet uiteindelijk verder met je leven. Geloof me dat is het best en ik denk dat zij dat ook wil'. De deur wordt open gegooid. In de deuropening staat volgens mij een boze Harry. 'Waarom huilt Nikki?' vraagt hij. 'Harry rustig please', zegt Niall. 'Jullie melden me ook niet dat ze aan het huilen is', zegt Harry. Hij gaat op het bed zitten en duwt Liam weg. Ik doe me hoofd omhoog. 'Nikki wat is er?' 'Haar oma is', begint Niall maar Harry valt hem in de rede. 'Nikki kan heel goed zelf'. 'Nou volgens mij op dit moment even niet', zegt Liam. 'Waarom bemoei je je ermee Liam? Ga gewoon weg'! roept Harry en wijst naar de deur. 'Harry kijk naar haar, het gaat echt niet'. 'Liam bek dicht. Je denkt echt dat je alles beter weet'. Harry staat op en gaat voor Liam staan. Ik kijk naar Niall en hij snapt me. Samen lopen we naar de deur. 'Niall laat Nikki hier',zegt Harry streng. De deur gaat open en Louis en Zayn staan in de deuropening. Harry merkt niks, want hij staat dreigend voor Liam. Niall probeert ze uit elkaar te halen, maar Harry duwt hem weg. 'Zayn haal jij ze uit elkaar? Ik ga dan met Nikki naar beneden', zegt Louis. 'Is goed', zegt Zayn en hij loopt naar de jongens toe. Ik loop samen met Louis naar beneden.
*Einde Flashback*
Uiteindelijk had Harry zijn excuus aangeboden. Zo veel mooie, rare, stomme,grappige, verdrietige, vrolijke momenten. Ondertussen zijn me wangen helemaal nat van de tranen.

My daddy is a popstarWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu