Are you?

4.4K 125 10
                                    

Het meisje met blond haar en roze dipdye draait zich om. Ze kijkt eerst naar mij en daarna naar het meisje naast haar. 'Hey Fee, kun je gaan? We spreken elkaar morgen weer oké'? 'Ja hoor is goed', zegt het meisje met goud haar die blijkbaar Fee heet.  Ze staat op en loopt weg. 'Dus jij bent Anouk?' vraag ik. 'Ja en jij bent Zayn. Mijn date', zegt ze. Anouk heeft hele mooie blauwe ogen. Ze zijn zo helder. 'Je bent prachtig', zeg ik. 'Dankje', zegt ze. Ze staat op en loopt naar me toe. Ik pak haar hand vast. Ik zie dat ze moet blozen. 'Wat gaan we doen?' vraagt ze. 'Ja dat is een verrassing'. 'Oké zo lief dat je me gewoon gaat verrassen', zegt ze vrolijk. Samen lopen we verder. We lopen hand in hand het bos in. 'Wat een prachtig bos',zegt ze. 'Ja',zeg ik. Na een tijdje stop ik. We staan stil voor een boom en achter de boom ligt een meertje. 'Aahw Zayn picknicken wat lief',zegt ze. Ze laat me hand los en loopt naar het picknickkleed toe en gaat zitten. Ik loop achter haar aan en ga op het kleed liggen. Ik haal een picknickmand achter een boom vandaan. Het is een wonder dat hij er nog staat. Ik pak de kleine cup-cakes en broodjes uit de mand. Ook een fles sinas en bekertjes. 'Zayn dit is echt zo lief. Je bent super',zegt ze. Ze gaat naast me liggen en geeft me een kus op de wang. BAM een bol vol vlinders vliegt door me buik. Ik ben verliefd! ik ben verliefd! Shit ik ben verliefd! Nooit gehad dat dat na Perrie nog eens zou gebeuren. Me hele lichaam tintelt. Anouk kijkt erg ongemakkelijk. Ze kijkt naar de vogels in de boom. Ik kijk naar haar en ik zie een prachtige meid voor me, met de mooiste ogen en ze is gewoon perfect! Niall zegt dat een model saai is, omdat ze perfect is. Maar Anouk is perfect, maar echt niet saai. Hij had dus geen gelijk. (De link naar Anouk haar outfit staat my reacties)

Liam POV

Ik pak een papiertje en een pen. Ik ga wat opschrijven en dat ga ik Marlou zo sturen via whatsapp, want het bleek dat in de envelop nog een papiertje zat met haar nummer. Ik begin met schrijven:

Lieve Marlou,

ik wil je ook graag weer zien en ik accepteer het dat je met me wil praten. Je had me eerder je verhaal moeten vertellen. Ik kan het je nu nog wel vergeven, maar veel effect heeft dat niet. Het is lang geleden en het lijkt me leuk om je weer te zien. Ik denk dat we wel vrienden kunnen zijn, maar zeker weet ik het niet. Sorry xx Liam

Ik pak me mobiel en typ het bericht. Ik besluit om haar ook even te vertellen dat ik met Elvira ben en dat ik dat niet laat verpesten. Klaar en verstuurt. 'Liam kun je helpen?' roept Keylee. 'Kom eraan',zeg ik en ik loop meteen naar boven. Ik loop haar slaapkamer binnen, doe de deur achter me dicht en ga naast haar op bed liggen. 'Waarom riep je me?' vraag ik. 'Nou euhm ik moet je wat vertellen en euhm Louis en Nikki weten het al, maar de rest nog niet. Jou vertrouw ik dan het meest en euhm. Ik..Ik ben zwanger',zegt ze. Wow die zag ik voor 50% aankomen. Ik bedoel ik wist niet dat ze zwanger was, maar als er één van de meiden zwanger was, had ik als eerst op Keylee gegokt. 'Hoe lang al?' vraag ik. 'Vijf maanden', zegt ze. 'En hoe lang weet je dit al?' 'Eeuhm sinds vanochtend',zegt ze en ze kijkt naar de grond. 'Maar ik had wel al een vermoede',zegt ze. Ik denk over een kindje een klein schattig kindje erbij. Maar waar gaat ie slapen? We hebben 4 verdiepingen. Dus het zal vast wel passen. Ik hoop eigenlijk dat Noa en Nikki hier ook komen wonen, maar ja dat wil Nikki vast niet. Dan zit ze de hele dag met Harry opgescheept. 'Dus Liam wat vind je ervan?' vraagt Keylee. 'Ik vind het een grappig idee en ook wel leuk. Ik bedoel een kleine Louis, dat lijkt me echt super schattig'. 'Hoe denk je dat de rest zal reageren?' 'Ik denk dat Harry gaat zeggen: nee niet nog zo'n klein mormel en de rest en vooral Zayn gaat het leuk vinden. Hij vindt kleine kinderen leuk en hij kan er goed mee over weg, maar ja hij is nu ook nog single'.

Pov Elvira

Keylee moest met Liam praten, geen idee waarover maar dat boeit niet. Iedereen wil altijd met Liam praten, want hij geeft het beste advies en luistert altijd goed naar je. Gewoon iemand waar bij je over alles kan praten. Ik doe dat niet met Liam, nee ik praat met Niall. Hij is ook heel gevoelig, eigenlijk zijn ze dat allemaal, maar Niall wil altijd naar mij luisteren. Ik kan moeilijk met Liam over me relatie met hem praten dus dat doe ik met Niall. Maar goed. Ik ben net klaar met de was ophangen dus loop ik maar met de andere wasmand naar beneden. Ik zet de wasmand op de keukentafel. Ik loop naar het bureau en ik pak me mobiel. Hey er ligt een brief en dat is het handschrift van Liam. Ik pak de brief en begin met lezen. Ik schrik een beetje. De manier waarop Liam schrijft vertrouw ik niet helemaal. Ik wil Liam niet kwijt. Onbewust stromt er een traan over me wang. 'Niall!' roep ik en ren naar boven. Ik ren naar mijn slaapkamer nou ja eigenlijk ook die van Liam. 'Ben al onder weg', hoor ik hem roepen. De deur vliegt open. 'Is het weer zo laat?' vraagt hij bezorgd en hij komt bij mij op bed zitten. Ik geef hem de brief. 'Lees', zeg ik en ik pak een kussen vast en leg hem tegen me buik aan. 'Wat! Marlou komt weer!' zegt Niall. 'Wie is Marlou? De manier waarop Liam schrijft bevalt me niet',zeg ik. 'Euhm, Marlou is Liam zijn ex', zegt Niall. 'Wat! ' roep ik uit. 'Rustig, rustig hij houdt super veel van je en daar kan zelfs Marlou niet tegen op', zegt Niall en trekt me in een knuffel. 'Aahw, wacht wat bedoel je met zelfs niet?' vraag ik. Ik blijf tegen hem aan liggen. 'Niks Elvira', zegt hij. Ik vertrouw het niet helemaal, maar ik wil het denk ik ook niet weten.

My daddy is a popstarWhere stories live. Discover now