Our family

1.5K 60 4
                                    

*De volgende dag, 13 maart 2015*

Ik draai me om en open mijn ogen. Ik kijk in een paar hele mooie ogen, ik kijk naar het mooiste kindje ever. Mijn kindje, Noa. 'Goedemorgen schat', zeg ik en geef haar een kusje op der voorhoofd. 'Dag mama', zegt ze. Ik haal de deken van mij af en stap uit bed. Ik hoor mijn maag knooren en belsuit om eerst maar wat te gaan eten. 'Mama gaat wat eten. Ga je mee?' vraag ik aan Noa. Ze knikt. Samen lopen we Harry's slaapakmer uit. Ja ik slaap in Harry's slaapkamer. Dat heeft een reden. In deze kamer liggen namelijk Noa haar spullen en het voelt stiekem ook wel fijn om hier te slapen. Noa en ik lopen samen de trap af. Ik doe de tussendeur open. Noa loopt meteen naar de televisie toe en zet hem aan. Ik pak de afstandsbediening en zoek een leuke zender voor der op. Dan loop ik naar de keuken. Ik pak twee borden en pak twee glazen. Ik pak twee boterhamen en leg op elke bord één. Ik pak de chocopasta uit de kast en smeer het op de boterhamen. Die van Noa snij ik in kleine stukjes en die van mij vouw ik gewoon dubbel. Dan pak ik een pak melk uit de koelkast en schink in beide glazen wat melk. Dan loop ik met Noa haar bord en glas naar de televisie en zet het op het tafeltje neer. Ik kijk op de klok, het is half twaalf. Ik vraag me af waarom het zo stil is in huis om deze tijd. Ik loop weer naar de keuken en pak mijn eigen eten en drinken en loop weer naar de bank. Ik ga op de bank zitten en begin met eten. Plotseling zie ik het briefje dat op tafel ligt. Ik zet mijn beker op tafel en pak het briefje. Ik begin te lezen: Lieve Nikki, we hebben je lekker laten slapen, want slaap verdien je wel. Wij zijn allemaal in het ziekenhuis. Keylee kreeg rond half 8 last van weeën en zij&Louis zijn toen aar het ziekenhuis gegaan. Wij (nouja de rest) is rond half 10 daar ook naar toegegaan. Tot straks xxNialler,Elvira & Liam.'Omg Noa de rest is in het ziekenhuis', zeg ik en kijk naar der bord. Haar boterham is al op en ze is nu haar melk aan het opdrinken. Snel drink ik mijn melk ook op en breng de borden en glazen weer naar de keuken. Ik zet ze op het aanrecht. 'Noa naar boven aankleden nu', zeg ik. Noa staat op en loopt naar de tussendeur. Ik doe de deur voor der open en snel lopen we naar boven.

*Driekwart later*

Ik klik me los en trek de autodeur open. Ik rijd nu in Harry's auto. Ik hoop maar dat hij het erg vindt. Ik stap uit en gooi de deur weer achter me dicht. Dan haal ik Noa uit de auto. Nadat ik dat briefje gelezen had, zijn we zo snel als we konden naar het ziekenhuis gereden. Ik hoop maar dat we niet geflitst zijn, want ik weet bijna wel zeker dat ik harder ging dan mocht. Ik draai de auto op slot en pak Noa haar hand. Samen lopen we het grote ziekenhuis in. Ik loop naar Denise haar kamer, zij weet vast wel waar Keylee ligt. Ik til Noa op en begin te lopen. 'Mama is het een jongen of een meisje?' vraagt Noa. 'Ik heb geen idee', zeg ik. Ik open de deur en zie Niall bij Denise zitten. 'Is Keylee al bevallen?' vraag ik. Niall knikt. 'Ze wordt zo hier naar toe gereden, zodat ze bij Denise ligt', zegt Niall. 'Oké', zeg ik. Ik zet Noa op Denise haar bed neer en pak een stoel. Ik ga op de stoel zitten. Dan gaat de deur open en Keylee wordt binnen gereden. 'Nikki', zegt ze. 'Sorry dat ik er niet was Keylee sorry', zeg ik. 'Het geeft niet. Ik ben al blij dat je er bent', zegt ze. Ik wil naar Keylee toe lopen als plots mij telefoon gaat. Ik neem op. 'Met Nikki', zeg ik. 'Hey Nikki met Harry'. 'Hey'. 'Euhm in welke kamer ligt Keylee. Ik en de andere jongens willen namelijk dolgraag het kindje bewonderen', zegt hij. 'Omg das zo schattig. Ze ligt op dezelfde kamer als Denise is, app het je nu', zeg ik en app hem het kamer nummer. 'Okay tot zo', zegt hij en hangt op. 'De rest is onderweg', zeg ik. 'Is het een jongen of een meisje?' vraagt Noa en springt van bed af en gaat bij het bed van Keylee staan. 'Louis komt er zo aan met ons kindje', zegt Keylee. De deur gaat open en Harry, Zayn, Luke, Ashton, Bethany, Michael, Calum, Elvira en Liam komen binnen gelopen. 'Jullie zijn er. Omg das zo lief', zegt Keylee. Ik sta op en pak nog wat stoelen. Ze gaan zitten en ik ga bij Harry op schoot zitten. 'Harry ik hou van je', zeg ik. 'Denise je bent wakker', zegt Zayn. 'Yep', zegt Denise. 'Daarom was Niall dus weg', zegt Luke.

*8 uur s'avonds*

Keylee en Louis komen zo thuis met de kleine en wij moeten wachten. Niall is nog in het ziekenhuis bij Denise. Hij is zo blij dat ze wakker is en Keylee en Louis vonden het niet erg. Mijn telefoon gaat. Ik neem op. 'Met Nikki'. 'Hey Nikki met Jake. Ik moet je iets vertellen en het is erg belangrijk en ja wanneer kan ik naar je toe komen?' 'Ik ben nu bij de jongens thuis. Keylee is bevallen, maar je mag gerust langs komen', zeg ik. 'Tot zo', zegt hij en hangt op. Nog geen minuut later gaat de bel. Ik sta op en doe deur open. Het zijn Joëlla, Lis, Anouk en Marlou. 'Hey', zeggen ze. 'Hey', zeg ik en ze lopen naar binnen. Ik blijf nog even wachten en zie dan ook Jake komen aangereden. Hij stapt uit, maar er stapt nog iemand uit de auto. Shanna. 'Hey Jake en Shanna? Huh' 'Ja. Ik heb wat uit te leggen', zegt Jake en zucht. Ze lopen naar binnen en Jake en ik blijven in de gang staan. 'Het spijt me om dat te zeggen Nikki, maar ik ben niet meer verliefd op je. Ik ben verliefd geworden op Shanna. Ik weet niet of je het heb gehoord, maar ze heeft haar zus terug. Dankzij mijn moeder zo zijn we in contact gekomen en het was liefde op het eerste gezicht. Sorry', zegt hij. 'Wow Jake dit is heel veel informatie in één keer, maar het maakt nu wel makkelijker om dit zeggen. Ik wil weer een relatie beginnen met Harry', zeg ik. 'Oké, ik ben blij dat ik je geen pijn heb gedaan', zegt hij en we geven elkaar een knuffel. Dan lopen we de woonkamer binnen. Ik ga op Harry's schoot zitten. 'Ik wil je weer terug', fluister ik in z'n oor. 'Echt?' vraagt hij verbaasd. Ik knik. 'Als je mij nog wil dan', fluister ik. Ik kijk hem aan. Dan drukt hij z'n lippen op de mijne. De zachte lippen, waar ik gek op ben. 'Mama', roept Noa.Harry stopt en trekt z'n hoofd weer weg. 'Ja wat is er Noa?' vraag ik. 'Anouk en Zayn zijn samen', zegt ze. Ik sta op en loop achter haar aan naar buiten. Daar staan Anouk en Zayn te zoenen. Dan daarnaast staan Jake en Shanna te zoenen. 'Wat schattig', zeg ik. Ik hoor de voordeur open gaan en loop weer naar binnen. Keylee ehn Louis zijn eindelijk thuis. Keylee houdt het kindje vast. 'Is een jongen of een meisje?' vraagt Lis. Keylee en Louis kijken elkaar aan. 'Een meisje', zegt Louis en geeft Keylee daarna een kus op der wang. 'Hoe heet ze?' vraagt Joëlla die op Ashtons schoot zit. 'Jill', zegt Keylee. 'Is er nog wat gebeurd in de tussentijd?' vraagt Louis lachend. 'Nu je het zegt ja', zegt Harry. Hij pakt mijn hand. 'Nikki en ik zijn weer bij elkaar', zegt hij en trekt mij tegen hem aan. 'Ja en Shanna en Jake en Anouk en Zayn', zeg ik. 'Josh en ik zijn ook een koppel', ropet Bethany. 'Ik en Joëlla zijn nog steeds bij elkaar', zegt Ashton en geeft haar een kus op der hand. 'Liam en Elvira ook. Eet elkaar niet op', zegt Louis. 'Maar Narry is terug?' vraagt Michael. Ik knik. Harry gaat op de bank zitten en ga naast hem zitten. Ik leg me hoofd op z'n borst en Noa klimt bij mij op schoot. 'Het gelukkige gezinnetje', zegt Calum.

http://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/f8/05/b5/f805b542412febcba1219cb8fe4de60c.jpg

Er komen nog een paar hofdstukken bij als kerstcadeau dus dit is niet het laatste hoofdstuk! :) xx

My daddy is a popstarWhere stories live. Discover now