Love is in the air

4.8K 130 15
                                    

POV Nikki

'En Elvira hoe heb jij Liam ontmoet?' vraagt Louis. 'Dat is meer dan vier jaar geleden. Ik ging naar dansles, zoals normaal, maar ik botste onderweg tegen een jongen op. Een week later ging ik met Denise mee naar haar vriendje en zijn vrienden en toen zag ik Liam en toen zei hij dat hij mij al kon. Toen vroeg Denise of hij mijn stalker was en hij zei: Nee eerder haar vriendje en na twee weken pas hadden we wat'. 'Zo leuk', zegt Keylee. 'Ja, maar die van jou is nog steeds het mooist', zegt Elvira. 'Ja met mijn lieve Louis', zegt ze. 'Ja ik wil je niet meer kwijt', zegt Louis en legt zijn hand op haar buik. Het ziet er schattig uit. Straks is er nog klein schatje. Wacht even waar is Noa? 'Denise waar is Noa?' 'Ooh die is beneden met de jongens'. 'Oh, Ooh nee', zeg ik en ren snel naar beneden. Ik gooi de deur open. 'Nou jij hebt ook niet veel vertrouwen in ons', zegt Zayn. Noa zit op zijn rug. Niall en Harry komen de keuken uit gelopen. 'Kijk is Noa hier is je tosti', zegt Harry. 'Wow Noa je hebt het echt goed voor elkaar. Ik ben jaloers op je', zeg ik. Ze gebruikt hun gewoon als butlers! Ze is super slim.Dit wil ik ook wel! 'Ey Noa mag ik één van je butlers jatten?' vraag ik. 'Welke?' 'Liam'. 'Liam is niet mijn butler, maar mijn vriend' ,zegt ze. 'Ook goed, mag ik je vriend lenen?' Ik zie Noa nee knikken. Ik trek Liam van de bank af en sleur hem mee naar de gang. 'Wat is er Nikki'? vraagt hij. Ik geef hem een brief. 'Kijk Liam, ik kwam de postbode tegen en hij gaf me deze brief en ik dacht dat hij voor mij was, omdat hij hem aan mij gaf. Maar hij is voor jou en euhm euhm succes', zeg ik. Ik zie hem de envelop open maken.

POV Liam

Ik open de envelop. Er zit een brief in. Ik open de brief. Nikki loopt weg en ik ga op de trap zitten. Ik begint te lezen:

Lieve Liam,

Het is lang geleden dat ik je heb gesproken. Ik heb spijt oké. Ik wil je weer zien. Ik weet dat je met Elvira hebt, maar we kunnen toch vrienden zijn? Liam ik denk elke dag aan en aan hoe dom ik ben geweest. Jij maakte het uit en ik ben de dag daarna meteen vertrokken naar Amerika. Ik woon nu in Las Vegas, maar hier is het niet geweldig. Ik heb genoeg geld gespaart om terug te komen. Het is vijf jaar geleden, maar ik heb er nog steeds spijt van. Ik heb nooit afscheid van jullie kunnen nemen. Ik heb misschien je hart gebroken, ik had niet weg mogen gaan, maar ik ging echt niet vreemd! Echt niet, dat zou ik jou nooit aandoen! Maar ik kon niet zeggen waar ik wel was, nu kan ik dat wel zeggen: ik was bij mijn vriendin. Ik heb haar via internet leren kennen en ik weet dat jij dat altijd gevaarlijk vond, dat is de reden waarom ik je nooit wat gezegd heb. Ik wou niet dat jij je zorgen om mij ging maken. Het was een vriendin en ik ben nog steeds vriendinnen met haar, ze woont ook in Birmingham en ik wil je graag weer zien. Dan blijf ik bij haar slapen dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Liam alsjeblieft, ik wil met je praten en ik hoop dat je me die kans kunt geven. Liam alsjeblieft? Ik kan het niet verdragen, ik moet gewoon met je praten. Ik bedoel ik denk altijd aan jou en dat is soms zo moeilijk. Ik wil gewoon nog met je praten, geef me die kans please? 

Ik hou van je

xxx Marlou

Wow, Marlou. Het is vijf jaar geleden, nu heb ik al vrij lang met Elvira en ze is echt geweldig! Ik denk dat ik Marlou wel de kans ga geven. Ze verdient het wel, denk ik. Ik wil er met iemand over praten. Ik sta op en open de deur van de woonkamer. 'Nikki'? roep/vraag ik. 'Ja, ik kom al', zegt ze en ze komt aangelopen. 'Wat is er?' vraagt ze. 'Zou jij haar die kans geven?'vraag ik en ik zwaai met de brief. 'Ja ik denk het wel. Ze heeft echt spijt en ze wil alleen maar vrienden zijn niet meer dus het kan', zegt Nikki. 'Dankje'. 'Geen probleem broertje'. 'Broertje? Ik ben ouder dan jou', zeg ik verbaasd. 'Ja ik weet. Oké broer', zegt ze met de nadruk op broer. Ik loop achter haar de woonkamer in. 'Waar zijn de andere meiden?' vraagt Harry. 'En Louis?' vraagt Zayn. 'Dat is toch een meisje?' vraagt Harry. Ik zie Nikki naar hem toe lopen en ze geeft he een bitchklap. Auhw die zal wel pijn doen. 'Waar was die goed voor?' vraagt Harry verbaasd. 'Je noemt Louis gay. Hij is echt niet ay, jij eerder schat', zegt ze. Ze glimlacht erg gemeen. Ik denk dat ik nu even niks fouts of slechts moet gaan zeggen. 'Maar goed waar zijn ze?' vraag ik. 'Ze zijn boven, ze gingen vertellen hoe ze hun boy ontmoet hebben. Ik vind  erg leuk om te horen', vertelt ze.  'Oké en Zayn heb je al iemand gevonden?' vraagt Harry. Oh god gaan we weer. 'Nee, maar ik heb vanmiddag een afspraak met een vriendin van een vriendin van Denise en jij Harry?' 'Ik heb iemand op het oog, maar ik moet nog even wachten, want ze wil nog niet meteen met me'. 'Dat snap ik wel', zegt Niall opeens. 'Ook hoi Niall', zegt Harry nep boos. 'Hai Hazza jij ook hier?'vraagt Niall met een grote glimlach op zijn gezicht. 'Maar wacht Zayn zei je nou net dat je een date hebt?' 'Ja dat zei ik', zegt Zayn vol trots. 'Hoe heet ze'? vraagt Nikki meteen. 'Anouk en ze is super lief'. 'Wacht hoe ken je haar ook alweer?'vraag ik. 'Denise heeft een vriendin Fee en die heeft weer een vriendin Anouk en daar ga ik mee op date en ik heb er super veel zin in'. Zayn kijkt op de klok. 'En ik ga me alvast omkleden', zegt hij en vertrekt meteen naar boven. 'Zaynieeee', roept Noa en ze rent achter hem aan. 'Zaynie gaat zich omkleden', horen we Zayn roepen. 'Keylee', roept Nikki. 'Ik ga al', horen we Keylee roepen. Wauw Zayn heeft dus een date en Marlou ga ik binnenkort weer zien. Love is in the air!

Zayn POV

Ik ben zo zenuwachtig. Gelukkig had ik me kleren al klaar gelegt. Ik ben zoo benieuwd hoe Anouk eruit ziet. Vast perfect. Ik loop snel weer naar beneden. Ik kijk op de klok het is tijd. Ik trek me jas en schoenen aan en open de voordeur. 'Doei en succes', hoor ik nog achter me. 'Dankje', zeg ik en ik trek de voordeur achter me dicht. Ik pak me fiets die ik ookal had klaar gezet en sta op. Ik fiets naar het bos, daar hebben Anouk en ik afgesproken. Ik heb de hele date al uitgestippeld. Er staat een bankje onder de grote eikenboom. Op het bankje zitten twee meisjes. Eentje met blond haar en roze dipdye. En eentje met een soort goudachtig haar. Van achter zien ze er prachtig uit! En nu maar hopen dat één van hun Anouk is.

Ik roep haar naam....

Tamtam wie van de twee zou Anouk zijn?? En vind hij haar het leukst?? Ik heb me best op dit hoofdstuk gedaan. Veel herinneringen! xx

My daddy is a popstarUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum