I'm back!

1.4K 63 1
                                    

*Volgende dag* POV Niall

Het is zo raar om te beseffen dat Denise eindelijk weer wakker is. Ik ben zo blij, maar ergens voelt het ook raar. Want ik was er graag bij geweest als ze wakker werd, maar helaas door de tour heb ik het moeten missen. Soms is touren echt verschrikkelijk. Zo ver weg van huis, zonder familie en zonder je vriendin. Maar het podium is wel de plek waar ik en de andere jongens thuis horen en optreden voor al onze fans voelt ook geweldig. Eigenlijk mag ik ook niet zeuren, er zijn zoveel artiesten die dit willen en ons is het gelukt. Maar soms zou ik graag wel weer even de kleine onebekende Niall Horan willen zijn. Gisteren rond 6 uur s'avonds hier (in Londen was het toen 11 uur s'ochtends) belde Elvira mij op met het goeie nieuws. Een halfuur later zijn we vertrokken. Louis, ik en vier bodyguards. Dan zijn we om half één (Engelse tijd) weer thuis. Helaas moeten we eerst rusten, maar ik ga rond negen uur gewoon naar Denise toe. Het ziekenhuis maakt maar een uitzondering voor mij en Louis. Het zal mij een worst weten, ik moet naar mijn vriendin toe. Louis stoot mij aan. 'Gaat het?' vraagt hij. 'Jahoor met jou?' 'Gaat wel. Ik ben zo bang dat Keylee gaat bevallen als ik er niet ben en dat heb ik liever niet', zegt hij. 'Snap ik, ik was er zelf ook liever bij geweest als Denise wakker werd, maar ja. We kunnen er niks aan veranderen. Het is gebeurd en eigenlijk is het belangrijkste dat ze weer wakker is'. 'Je hebt gelijk. Het belangrijkste is dat ze bevalt van een gezond kind'. 'Weten jullie al eigenlijk al wat het word?' vraag ik. 'Keylee weet het, maar ze wil het mij niet vertellen', zegt hij en er verschijnt een glimlach op z'n gezicht. 'Oh oké'. 'Maar dat had ik wel verwacht dat ze niet wou vertellen. Zo is ze af en toe nou eenmaal. Ze vindt het leuk om mij te verassen enof gek te maken'. 'Ach gek ben je al Louis. Je kan alleen maar gekker worden', zeg ik en geef hem een schouderklop. 'En bedankt', zegt hij.

*Kwart voor één s'nachts*

Louis pakt z'n sleutel uit z'n jaszak. Ik was zo slim om hem te vergeten. Die van mij liggen dus binnen. Gelukkig was Louis een keer slim en verstandig. Voorzichtig opent hij de voordeur. We lopen naar binnen en doe heel zachtjes de voordeur achter mij dicht. We doen voorzichtig de tussendeur open en er brand nog licht in de woonkamer. Elvira en Keylee zitten op de bank. Als ze ons zien, sta ze snel op. Elvira valt mij om de hals en Keylee rent naar Louis. Wow haar buik is echt dikker geworden. 'Omg Niall ik ben zo blij dat je er bent en ik denk dat Denise morgen nog blijer zijn om je te zien', zegt ze. 'Morgen? Zolang kan ik niet wachten. Ik ga vandaag', zeg ik. 'Niall ik denk niet dat je nu nog op bezoek mag', zegt Elvira en kijkt naar de klok. 'Oh wow ik ben dom. Ja je mag vandaag, maar wel om een normale tijd'. 'Negen uur?' vraag ik. 'Ja is goed. Dan gaan we met z'n vijven'. 'Vijven?'vraagt Louis. 'Ja wij vier en Noa. Die nu ligt te slapen', zegt Keylee. 'Oh ja. Er is zeker nog geen nieuws over Nikki?'vraagt Louis. Keylee en ik schudden ons hoofd. 'Willen jullie meteen slapen of eerst nog wat drinken?' vraagt Keylee. 'Wat water', zegt Niall en gaat op de bank zitten. 'Voor mij ook', zegt Louis. 'Wil jij nog wat drinken Keylee?'vraagt Elvira. 'Ja nog een kop thee, maar ik pak het zelf wel', zegt ze en wil naar de keuken lopen, maar Elvira houdt haar tegen.'Ik ga het halen', zegt ze. Keylee zucht en gaat naast Louis op de bank zitten. Louis legt z'n hand op haar bank. 'Je buik is lekker dik geworden', zeg ik. 'Ja ik weet het. Het wordt ook steeds zwaarder en je voelt het al en toe schoppen', zegt Keylee glimlachenhd. 'Ik voelde het schoppen', zegt Louis trots. Zo schattig hoe trots Louis nu is. Elvira komt de keuken uit gelopen met een dienblad. Ze zet het dienblad op tafel. Ik pak een glas water en begin te drinken. Op het dienblad ligt ook een pak koekjes. Ik zet mijn glas neer en kijk eerst naar de koekjes en dan naar Elvira. 'Niall ik ken je langer dan vandaag', zegt ze lachend. Ik knik en pak een koekje. 'Sommige dingen veranderen gewoon nooit', zegt Keylee lachend. Ik pak nog wat koekjes en sta dan op. 'Ik ga slapen', zeg ik. 'Ja ik ook', zeggen Louis en Elvira. 'Ik drink nog even mijn thee op en ga dan ook slapen', zegt Keylee. Elvira, Louis en ik lopen naar boven. IK loop naar mijn slaapkamer en kleed om. Ik plof op bed neer en kruip onder de dekens. 'Denise ik hou van je', fluister ik en val na het zeggen van deze woorden in slaap.

*9 uur s'ochtends*

Ik word wakker en kijk om me heen. Ohja ik was thuis. Ik kijk om mijn wekker hoe laat het is. Al negen uur. Snel sta ik uit bed. Ik pak schone kleren uit mijn kast en gooi ze op bed. Ik pak een hanndoek en loop daarmee naar de badkamer. Ik gooi hem over het handdoekhaakje. Ik kleed me uit en zet de kraan aan. Ik stap onder de douche. De koude stralen maken mij wakker. Gelukkig word het water al snel warm. Ik ga zo meteen lekker ontbijten en daarna naar Denise. Het voelt raar om nu thuis te zijn. Aangezien we binnenkort weer moeten optreden en de andere jongens gewoon nog in Singapore zijn. Maar ik ga nu gewoon genieten van het moment. Genieten van het feit dat Denise weer wakker is.

Na een paar minuten draai ik de kraan dicht en stap onder de douche vandaan. Ik bind een handdoek om me heen en loop naar mijn slaapkamer. Ik droog me af en trek dan mijn kleren aan. Ik gooi mijn handdoek in de was en loop naar beneden. De rest zit er al. 'Goedemorgen',zeg ik. 'Oom Niall!!' roept Noa en komt op me afgerent. 'Dag Noa. Ik heb jou ook gemist',zeg ik. Ik tel haar op en geef haar een dikke knuffel.

Hoe schattig. Sorry moest ff Haha xx

My daddy is a popstarWhere stories live. Discover now