13.Bölüm

59.2K 2.1K 228
                                    

Bölüm şarkıları;
Tolgahan Tarıoğlu - Bu kalp
Düş Sokağı Sakinleri - Sevdan bir ateş
Zara - Tez gel yarim
Manuş Baba - Ben sana vurgunum
Duman - Seni kendime sakladım

"Ben onun kalbini hızlandırırken, o benim kalbimi avuçlarına alıyordu."

13.Bölüm

Biz birbirimizde kaybolmayı seçmiştik. Ben onda; o da bende kaybolmuştu. Ben ilk defa bir yol bulmak istemedim. Ben ilk defa kaybolduğum bu sokakta nefes almak istedim. Kalbim bu yolda rayından çıktı. Bu yol beni yaşatıyor.

Ellerim usulca yanağını okşarken, sıcak nefesi yüzüme çarpıp dağılıyordu. Benim onunla yan yana olmam bir mucize gibi. Baran Oğuz bu sokakta bana seni seviyorum diye haykırdı. Beni seviyor. Hep beni sevmiş. Sıcak nefesini hissettikçe ayaklarımı sevinçten yere vurmak istiyorum. Onun sevgisi beni iyileştirdi. Ben onunla büyümüştüm. Ben onun aşkıyla büyümüştüm. Elimi usulca saçlarına çıkarıp, ıslak saçlarını dağıttım. İkimiz de yağmurdan dolayı hala ıslanıyoruz ama umurumuzda değil.

"Seni çok seviyorum Baran." Sesim oldukça kısık çıktı. Bana uzun uzun baktı. Sanki bu cümleyi tekrar etmemi bekliyor gibi bir hali var.

"Bir daha söyler misin Uhra?" Gocunmadım. Kalbimde bir sır gibi sakladığım sevgimi bir kez daha dile getirdim. "Seni çok seviyorum Baran." Uzanıp hızla beni bir kez daha öptü. Öpmelere doyamıyoruz. İçin için onunla tükeniyor olmak beni yaşatıyor. Dünyanın en güzel mevsimini kuşanmış gibi hissediyorum.

Baran dudaklarını alnıma bastırıp geriye çekildi. Yeşil irisleri aheste aheste üzerimde gezinirken titredim. Bakışları beni göğe çıkarıyor. Ben onun yanında kendimi değerli hissediyorum. Bana beni değerli hissettiren bir adam. Saçlarımı geriye atıp bana baktı.

"Üşüyorsun. Kafamı sikeyim." Alt dudağıma dişlerimi geçirip sessiz kaldım. Geriye çekildikten sonra hızlıca ceketini çıkarıp bana giydirdi.

"İçeriye geçeceğiz." Baran, detaylı bir şekilde üzerime baktıktan sonra gözlerime baktı.

"Elbisen ıslanmış. Sen direkt lavaboya gidiyorsun." Gözlerim şaşkınlıkla büyürken, hızla üzerime baktım. Abarttığı kadar değil ama üzerim yer yer ıslanmış.

"Saçlarım bozuldu ve makyajım." Söylenirken yüzüm asıldı. Baran ise bu halime gülümsedi. Bakışları büzülen dudaklarımda asılı kalınca hafifçe öksürdüm. Birkaç adım atıp birbirimizi yine tüketebiliriz ama ben bu kez biterim. Kalbim bunu kaldırmaz.

"Hadi." Derken elimi tutup yürümeye başladı. Yüzümdeki gülümseme büyürken ardından ilerledim. İçeriye girer girmez lavaboların olduğu yöne döndü. Baran resmen benimle beraber lavaboya geldi.

"Delirdin herhalde." Bana daha çok yaklaşıp muzipçe sırıttı.

"Makyajın için yardım edeceğim." Gözlerim daha çok açılırken Baran'a bakakaldım. Yanaklarım düşündüklerimin akabinde kızarırken bakışlarımı kaçırdım.

"Ulan," dedi gülerek. Çenemden tutup başımı kaldırdı. Gözleri yüzümde gezinirken daha çok kızardığımın farkındayım. Elini yanağımda gezdirip tebessüm etti.

"Sen bende akıl bırakmıyorsun Uhra. Seni sevmek yetmiyor. Seni öpmek kesmiyor. Şu an burada, karşımda olman bile seni özlememe engel olamıyor." Ellerini yanaklarıma bastırıp uzunca alnımdan öptü. Gözlerim yavaşça kapandı. Huzuru iliklerime kadar hissediyorum. Sevgisi tüm vücuduma yayılırken titrekçe kirpiklerim kıpırdadı.

UHRA  Where stories live. Discover now