8.Bölüm

61.1K 2.3K 523
                                    

Düzenlenmiş hali bayağı içime siniyor. Arkadaşlar bu yazdığım ilk kurgu olduğu için aşırı acemi elimden geldikçe düzenleyip toparlamaya çalışıyorum. Okurken bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim. Herkesi ınstagram hesabım bekliyorum.

Bölüm şarkıları;
Mahzar Alanson - Yandım
Tolga Tarıoğlu - Bu kalp
Müslüm Gürses - Seni yazdım

Bölüm şarkıları;Mahzar Alanson - YandımTolga Tarıoğlu - Bu kalpMüslüm Gürses - Seni yazdım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

8.Bölüm

Bir söz elbiseme bir de aynadaki halime baktım. Yürüdüğüm bu yol beni tüketiyor. Parmak uçlarıma kadar tükenmiş bir haldeyim. Kendi kararım ve bu karar beni nereye sürükleyecek hiç bilmiyorum. Bizi bu yolda neler bekliyor bilemiyorum.

Baran seninle mutlu olmak istiyorum.

Bu yolda Baran hep yanımda olsun istiyorum. Bizi bir araya getiren kaderimiz. Gözlerimi usulca kapatıp derin nefesler aldım. Bugünün nasıl geçeceğini ve Baran'ın nasıl davranacağını bilmiyorum. Dün konuştuklarımız aklıma geldikçe saf saf gülüyorum ama bugün nasıl geçer bilmiyorum. Odamın kapısı aralanınca bakışlarımı kapıya çevirdim. Aleyna başını kapıdan uzatmış gülümsüyordu. Bende onun gibi kocaman gülümsedim.

"Sana yardım etmeye geldim. Kuaföre gitmek istemediğine emin misin?" Gözlerimi kapatıp açarak onayladım.

"Evet. Sadece saçlarımı su dalgası yapmak istiyorum. Makyaj konusunda zaten iyisin, artık yardımcı olursun." Aleyna kıkırdayarak içeriye geçti. Gözlerim şaşkınlıkla açıldı. Elindeki gül demetini bana uzatıp sırıttı.

"Abim gönderdi. Ooo, siz bizden hızlısınız." Gül demetini kucağıma alıp, Aleyna'ya ters bakışlar attım. Baran bana gül almış. Yüzümde şapşal bir gülücükle arkamı döndüm. Güllerimi yatağın üstüne bırakıp tebessüm ettim. Baran'ın düşünceli olduğunu biliyorum. Ama bu kadarını beklemiyordum açıkçası. Masamda titreyen telefonumu işitince, bakışlarım çalışma masama kaydı. Kalbim küt küt atarken Aleyna benden önce telefonumu aldı.

"Mesaja bakarsan seni döverim." Aleyna sırıtarak telefonumun ekranını açınca telefonumu elinden çekip aldım.

"Gıcık." dedi bana ters bir bakış atarak. Omuz silkip telefonumu açtım. Baran'dan mesaj gelmiş. Baran'ın adını her ekranda gördüğümde kıpır kıpır hissediyorum. Bu heyecan çok başka. Kalbimi ağzımda attırması yetmiyor bir de nabzımı zorluyor. Beni her geçen günde güçlü akımına çekmeye devam ediyor.

Baran
Senin kadar olmasada güller de güzel...

Mesajı defalarca okudum. Kalbim daha çok hızlandı. Göğsümün ardında durmadan uçan bir kelebek varmış gibi hissediyorum. Elimi göğsüme bastırıp derin nefesler alıp verdim. Sakinleştim... hayır, hiç sanmıyorum. Yağmur damlalarının aheste aheste süzülüp çoğalması gibiydi heyecanım. Her geçen dakika artıyor.

UHRA  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin