2.0 | Season Final

7.1K 528 477
                                    

Bu kitap için son kez oy ve yorumlar gelsin bakalım :"))

İyi okumalar💜

Update: 2. kitap profilimdedir!

~

"Lan sizin ne işiniz var be burda?!" dedi Jimin resmen çığırarak. Seokjin ve Namjoon ise, diğerleri gibi bu duruma alışık olmadığından dolayı yüzlerini buruşturarak ellerini kulaklarına götürmüştü.

"Az sakin ol..." dedi Taehyung. "Sonuçta bu parti, bütün okulun katılabileceği bir etkinlik Jimin, abartma ve nazik ol."

Jimin arkadaşının ona bu şekilde öğüt vermesine karşın gözlerini devirse bile, onun haklı olduğunu biliyordu. "Her neyse...gözüme çok gözükmeyin yeter. Cidden de size gıcık oluyorum çünkü."

"Aman," dedi Seokjin alayla. "İnan bana şu an o kadar çok üzüldüm ki her an ağlayabilirim, biliyor musun?"

"Ah, ah..." diye bıkkınlıkla mırıldanan Taehyung kıvırcık saçlarını karıştırdı ve devam etti. "Jungkook'u gören oldu mu? En son içecek bir şeyler alacağını söylüyordu fakat hala ortalarda yok."

Jimin başını iki yana salladı. "Hayır görmedim- Yuh, şuraya bak!" diyerek esmer Omeganın kolunu çekiştirdi heyecanla. "Sahnede!"

Yoongi tarafından bizzat düzenlenen parti okulun devasa büyüklükteki konferans salonundaydı ve bütün okulu çok rahatlıkla alabiliyordu.

"Yok artık..." Taehyung şaşkınlık ve heyecan karışımı bir duyguyla sahnede duran sevgilisine bakıyordu.

Önündeki mikrofonu ayarlıyordu.

"Deneme 1,2..." diyerek mikrofona konuştu ve güldü Jungkook. "Pekâlâ...aslında bunu yapıp yapmama konusunda oldukça kararsızdım fakat bu özel günde," Bakışlarını kendisini beklenti içinde dinleyen öğrencilerden çekti ve Taehyung'a yönlendirdi. "Böyle bir şey yapmak istedim. Taehyung güzelim...Bugün ilişkimizin 1. yılı ve bu şarkıyı senin için yazdım. Umarım beğenirsin." Arkadan çalmaya başlayan müzik ile gözlerini kapattı ve kendini hazırladı genç Alfa.

Taehyung çoktan dolmaya başlayan gözleri ile burnunu çekti.

Jungkook'un sesi...

Onun sesi öyle huzur vericiydi ki Taehyung yanaklarından süzülen yaşlara ve içindeki mutluluğa engel olamıyordu.

Engel olmak istemiyordu.

O güzel sesiyle şarkısını söyleyen beyaz tenli, nihayet gözlerini açarak mikrofonu çıkardı ve eline alarak sahneden indi.

Başından beri en önden onu izleyen sevgilisinin yanına adımladığında ellerini tuttu.

Mutluluk
Mutluluk
Şimdi elimi tut
Benim mutluluğumun sebebi sensin
Çöl çatlamış olsa bile
Bu dünyayı kim sallarsa sallasın
Tuttuğun bu eli bırakma
Sakın bu rüyadan uyanma

Sen hayatımda tekrar yükselen güneşşin
Genç hayallerimin ikinci gelişi
Bu duygunun ne olduğunu bilmiyorum,
Bu bir rüya mı?
Rüya çölde yeşil bir vahadır*
İçimde derin bir'olasılık'
O kadar mutluyum ki!
Nefes alamıyorum,çevrem şeffaflaşıyor

Gözlerini sevgilisinin içine bakarak şarkısını söyleyen Jungkook, sonlara yaklaşırken öyle bir yüksek notaya çıkmıştı ki Taehyung baştan aşağı titremesine engel olamamıştı.

Aynı şekilde hıçkırıklarına da.

"Bebeğim...neden ağlıyorsun ama şimdi?" Jungkook mikrofonu arkasında bulunan sahnenin zeminine bırakarak esmer olanın yanaklarını avuçları arasına aldı ve gözyaşlarını sildi baş parmaklarıyla. "Bugün bizim en özel günümüz. Senin ağlaman değil mutlu olman gerekiyor."

Real Boss | Yoonmin ✔Where stories live. Discover now