1.6

5.4K 516 326
                                    

"Çok beklettim biliyorum..." Yoongi oturduğu banktan ayağa kalkıp arkasını döndüğünde sarı saçlı Omega mahçupça mırıldandı ve elini ensesine götürdü. "Hepsi Taehyung'un suçu ama, bak ciddiyim!"

Yoongi afallayarak Jimin'in dediklerini umursamadı ve bir süre onu süzdü. "Siktir ya..."

Küçük olanın üzerinde Taehyung'un tüm o transparan gömlek ve mini şort ısrarlarına rağmen ilk gösterdiği bordo saten gömlek ve altında da siyah bir kumaş pantolon vardı.

Yuh, dedi içinden Jimin. Cidden de Taehyung'un dediği gibi şort mu giyseydim la-

Aklındaki düşünceleri def etmek için başını hızla iki yana salladı.

Düşünme Jimin, düşünme! Bakışları Alfanın üzerindekilere kaydığında yutkunarak bakışlarını kaçırdı. E bu adil değil ki babasını satayım! Ben o kadar Taehyung'un gazabına uğrayıp makyaj bile yapmak zorunda kaldım, bu herif sadece bunlarla bile afet gibi görünüyor!

Düşünme Jimin, düşünme!

Büyük olanın ince bacaklarını siyah yırtık bir kot sarıyor, üzerindeki siyah tişört ve deri ceket ile muhteşem bir uyum sağlıyordu.

Düşünme Jimin, düşünme!

"Jimin?" dedi büyük olan şaşkınlıkla. "Çok güzel olmuşsun...Neden bu kadar güzel oldun ki?"

"Ha?" dedi afallayarak karşısındaki bedene bakarken Jimin. "Yani şey..."

Yoongi birkaç adım atarak aralarındaki mesafeyi iyice en aza indirdi ve kemikli elini Jimin'in hafif kıvırcık saçlarına atarak okşadı. "Saçların kıvırcık..."

"A-aslında Taehyung-"

"Taehyung'a var olan güzelliğini daha da ortaya çıkardığı için teşekkür mü etmeliyim yoksa herkesin seni bu şekilde görmesine izin verdiği için kızmalı mıyım?"

"Ne?" Büyük olanın dedikleri ile çevresine bakmayı akıl edebilmişti en sonunda. "Aslında sadece 4-5 kişi var bahçede-" (YN/ Yeter amk kesme şu çocuğun sözünü artık laan)

"Olsun!" dedi Yoongi. "Güzelliğinin sadece bana özel kalmasını istiyorum ben!" dedikten sonra derin bir nefes aldı ve devam etti. "Neden herkes sana bakıyor ki?!"

"Hani biz bir araya geldiğimizde sürekli kavga ediyoruz ya Yoongi...Şimdi ise normal normal konuşuyoruz falan? Yani bence de haklılar-" Omega daha ne olduğunu anlayamadan kendisini Alfanın kolları arasında bulmuştu. Yoongi, Jimin'i göğsüne yasladıktan sonra derin bir nefes aldı gözlerini kapatarak. "Yoongi..." dedi Jimin.

"Hm?"

"İkimiz de farkındaysan aynı boydayız."

Yoongi omuz silkerek konuştu. "Ama senden daha cüsseliyim."

Jimin alayla sırıttı. "Yaa...baya öylesin cidden de."

"Hey..." dedi Yoongi, küçük olanı kendinden uzaklaştırırken. "Sen az önce benimle dalga mı geçtin?"

"Asıl fark etmeseydin dalga geçecektim seninle!" İyice uzaklaştığında devam etti. "Neyse, nereye gideceğiz?"

"Hazır ol Park Jimin. Çünkü şu andan itibaren bütün gün benimsin ve sana harika bir gün yaşatacağım!"

~

"Lunapark mı yani, cidden mi?" Jimin hayal kırıklığı ile büyük olana döndüğünde, bakışlarındaki heyecanı görmüş, afallayarak kendisini ona bakarken bulmuştu.

Real Boss | Yoonmin ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin