1.1

5.8K 608 351
                                    

Çok fena regl oldum ve bu bölümü de ağrılar içinde kıvrana kıvrana yazdım...umarım çok kötü olamamıştır xksvdjandkanmx

İyi okumalar💜

~

Jimin ağlıyordu.

Park Jimin resmen yıkılmıştı!

"Hey...sana demiştim fazla bir şey bulamayacağını Jimin." Yan tarafındaki Hoseok'un konuşması ona bir uğultu gibi geliyordu ve o zaten duymak için ekstra bir çaba da sarf etmiyordu.

Şu anda bütün odağı uzaktan izlediği Alfadaydı.

"Jimin-"

"İnanamıyorum...Min Yoongi gerçekten de böyle biri mi?" diyerek esmer olanın sözünü kesmişti.

"Okulda böyle görünmeyebilir ancak Yoongi normalde görüp görebileceğin en harika kişidir."

Omega bunun, zaten şu an farkındaydı!

Okulda kendisiyle alay eden ve dengesiz davranan bu Alfa, sadece birkaç metre ilerisinde kedi yavrularına mama veriyordu!

"Bu kadarı çok fazla..." diye mırıldandı. "Bu Min Aptal Yoongi olamaz, hayır..." Başını iki yana salladı. "Eğer gerçekten de oysa neden okulda bir şerefsizmiş gibi davranıyor Hoseok?!"

"Sence Jimin?"

"Bence...bencesi yok ki! Anlam veremediğim için sana soruyorum zaten!"

"Yoongi'nin babası bizim okulunu müdürü, annesi ise hastanede başhekim. Safkan bir Alfa ve kendisinin de ona göre davranması gerekiyor. Çünkü buna mecbur." Derin bir nefes alarak saçlarını karıştırdı gergince. "Liseye kadar onunla aramız o kadar iyiydi ki, resmen günümüzün çoğu birlikte geçerdi. Ancak liseye, babasının okulunda başladığımızda Yoongi çok fazla baskı görmeye başladı ailesi tarafından. Büyükbabasının ölümü ve büyükannesinin hastalığı da iyice üstüne gelmişti. Jimin, Yoongi çok deli doluydu. Hiçbir şekilde kimsenin türünün ne olduğuna bakmaz, sadece eğlendiği için onlarla oyun oynardı. Çünkü küçüktü, anlıyor musun? Ne zaman büyüdü ve kendi özelliklerini keşfetmeye başladı, işte o zaman derslerinden ve Alfa eğitiminden başka bir şey düşünemez oldu. Sadece Safkan Alfalarla konuşmasına izin verildi. Çocukluk arkadaşı olan ben bile onun yanına yaklaşamıyorum." Omega derin bir iç çekerken Hoseok devam etti. "Sadece siz Omegalar zorlanmıyorsunuz Jimin. Aynı şekilde biz Betalar da çok zorlanıyoruz mesela. Düşünsene, pek bir vasfın yok. Feromonların Alfa ve Omegalara göre çok zayıf. Seninle aynı yaşta olmalarına rağmen...hatta senden aptal olmalarına rağmen Alfa sesini duyduğunda onların dediklerini yapmak zorundasın. Bak, kesinlikle siz zorlanmıyorsunuz demiyorum. Siz de çok zorlanıyorsunuz ve yeri geliyor sadece seks aracı olarak da görülebiliyorsunuz. Ancak sadece kendinizi düşünmeyin Jimin. Bizler fiziksel baskı görmesek bile psikolojik baskı görüyoruz hergün. Biz böyle isek Yoongi'yi düşünemiyorum bile. Bana kalırsa onun işi daha zor."

"Lanet olsun..." Küçük ellerini yumruk haline getirmişti ve biraz daha sıkmaya devam ederse avuç içlerini kanatacaktı. "Devam etme...daha fazla devam etme-"

"Oradan izleyeceğinize gelip yardım etsenize." Jimin kulağının dibindeki ses yüzünden baştan aşağı titrediğini hissetmişti. "Çok fazla yavru var ve onları zaptetmekte zorlanıyorum." Arkasını döndüğünde Yoongi'nin görüntüsü kıkırdamasına neden olmuştu.

Alfanın kucağındaki iki kedi uyuyordu. Ancak her iki omzunun üstündeki ve aynı şekilde başının üstündeki iki kedi çok hareketliydi.

Koca bir kedi, 5 minik kedi tarafından rahatsız ediliyordu.

Real Boss | Yoonmin ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin