72. Díl - *_*

8.4K 517 20
                                    

„Domluvil jsem se s otcem, že budu tvůj učitel šermu.“ Oznámil mi Harry, když si sundal své bílé tričko. Já seděla na posteli a byla zachumlaná v dece. Pozorovala jsem ho a nemohla se vynadívat. Už se nemůžu dočkat, až se tenhle muž stane mým manželem. Už příští týden.  Skousla jsem si spodní ret a dívala se na něj.

Bylo by to tolik věcí, co by se dali dělat. A tahle velká postel tomu jen přidává.  Zavřela jsem oči a v mysli se mi vybavila naše poslední noc.

Otevřela jsem oči a cítila zvláštní chvění na mém nejcitlivějším místě.

„Na co myslíš?“ zeptal se mě Harry, který už ležel vedle mě. Na sobě měl pouze černé boxerky.  A dost. To chvění se nedá vydržet. Tohle zřejmě bude nadrženost. Mé tváře zrudli a já sklopila pohled.

„Proč se červenáš?“

„No..já jen myslela..na náš poslední sex…“ Nemělo cenu něco zapírat. Mám na sex chuť…a to nehoráznou. Sedla jsem si na Harryho obkročmo. Chudák nevěděl, co se začíná dít. Vzala jsem jeho tváře do dlaní a přisála se na jeho rty.

Neváhal ani vteřinu a jazykem začal zkoumat každý kousek mých úst. Líbali jsme se agresivně, vášnivě jako by to bylo naposledy, co bychom cítili rty toho druhého.  Jenže Harry mi zatlačil mírně do ramen a tím náš polibek přerušil.

„Ne Bell. Před svatbou ne.“ Řekl s vážným výrazem. Zaraženě jsem se na něj podívala. Čekala jsem nějaký jeho výbuch smíchu, ale nic se nestalo.

„Myslíš to vážně?“ Používá proti mně moje vlastní slova.

„Myslím. Protože je už svatba za týden, tak to oba vydržíme.“

„Fajn, jak myslíš. Nechceš ty, bude chtít někdo jiný.“ Rychle jsem se vymrštila z postele a šla ke dveřím. Chtěla jsem otevřít, ale Harry se pomocí své vlčí rychlosti dostal ke mně a jeho silou mě hodil do postele.

Hned se objevil nade mnou. Ležel mezi mými roztaženýma nohama. Mé ruce byly roztažené v úrovni mých ramen a vlasy rozprostřené po celé posteli.

„Neprovokuj vlčku. Nemuselo by to pro tebe dobře dopadnout.“

„Co mi uděláš hm?“ Podívala jsem se do jeho krásných očí a nepatrně pohnula boky. Cítila jsem bouli v jeho boxerkách.

„Ošukám tě tak tvrdě, že nevylezeš z postele až do svatby.“ Svůdně mi zabručel do ucha a skousl ušní lalůček.

„Výzva přijata!“ Přetočila jsem nás, tak že jsem byla nahoře. Vyhrnul mi tričko a přetáhl mi ho přes hlavu.

„Předehra?“ zeptala jsem se. Harry mě zase povalil pod sebe.

„Za to, jak si mě ráno odmítla? Ne!“ 

Tvrdě mě políbil a já vjela prsty do jeho vlasů a lehce zatahala. Jemně zapředl a jel podél linie mého těla až ke kalhotkám, které jedním pohybem roztrhl. Já mu sjela po zádech a sundala mu boxerky. Odlepil se od mých rtů a já nestihla ani popadnout dech, když do mě tvrdě přirazil. Cítila jsem mírnou bolest, ale zároveň i příjemné šimrání v podbřišku. Začal tvrdě přirážet a já se snažila tlumit mé stény.

Dark WolfKde žijí příběhy. Začni objevovat