61.Díl - Smrt...

8K 511 20
                                    

Všichni tři šli do lesa a všechny jejích smysly byli nastraženy. Nevěděli, co je čeká za nové zprávy. Věděli to jen ostatní. Tudíž dalších šest lidí. Makr, Eleanor, Derek  (Chris Hemsworth), Oliver (Liam Hemsworth), Jackob (Paul Wesley), Ian ( Matt Bomer).

Harry šel za nimi, ale ztratil je. Nemohl zachytit ani jejich stopu.

„Veličenstvo!“ Někdo na něj promluvil.

„Ashtone, co tady děláš?“ zeptal se.

„Vaši rodiče přijeli. Měl jsem vás najít,“ usmál se.

„Dobře, ale kolikrát ti mám říkat, aby si mi říkal Harry. Chodíš s mou sestrou!“

„Fajn!“ Oba se zasmáli a vydali se směrem k jejich sídlu.

Asthon nenápadně kývl na svého kamaráda, který se schoval za strom.

Popravdě tu nebyli kvůli princi. Také sledovali vyvinuté vlky, kterým se přezdívá Arririové. Sledují je několik týdnu, aby je mohli zlikvidovat. Hlavně teď, když se dozvěděli o novém členovi, který je silnější než oni sami. Našel je a poslouchal jejich debatu. Viděl jich osm. Stejně, jak v Anglii. Ale Annabell neviděl. Byla schovaná za stromy.

Annabell s Johnem a Sopii došli na místo, kde už všichni byli. Eleanor stála uprostřed.

„Skvěle, jsme tu všichni.  Mám pro vás špatnou zprávu. Hodně špatnou zprávu. Všichni cítíme, že zima je čím dál tím horší. Není to normální. Je to díky Malarskům.“

„Počkej. Malaraskové. To jsou ty bytosti, která vraždí mrazem. Mají takovou šedou kůži a jejich dotek zabíjí?“ zeptala se Annabell.

„Ano, přesně tihle.“

„Ale to není možné. Král James, otec krále Christophera, je všechny zabil.“ Ozval se Ian.

Toho Annabell neměla ráda. S ostatními si skvěle rozuměla, ale s tímhle měla velký problém. Měla tokový problém, že něco tají. Něco hodně velkého. Nespouštěla z něj oči.

„Mysleli jsme si to, ale vrátili se. Jsou mnohem silnější. Jediný způsob, jak se jich zbavit je oheň. Tudíž, budou chtít náš zdroj zničit. Zatím o něm nevědí a tak to musí i zůstat!“

Všichni se na Annabell otočili. Cítila se nepříjemně. O těchto tvorech slyšela pouze z vyprávění. Začínala pociťovat strach a úzkost.

„Teď, jsme vojáci. Nejsilnější vlci na světě. Jsme Arririové. Budeme bojovat, i když král odmítá mezi námi mír. Jsou tam naše rodiny. Zprávy říkají, že chtějí zaútočit na Campbell. Tudíž ještě dnes odjedeme zpět do Anglie. Tady zůstane jen Annabell, Sophie, Eleanor a John!“ zavelel Mark.

„Cože?! Proč já? Jsem jeden z nejlepších!“ protestoval John.

„Ano to jsi. A proto ti dáme ten nejtěžší úkol. Budeš hlavní ochránce naší tejné zbraně.“

„Fajn to beru!“ zasmál se.

„Takže můžete jít. My se jdeme sbalit!“ Řekl Mark.  Všichni souhlasně kývli a rozešli se do lesa.

Vlk, který je sledoval a potom se rozešel stejným směrem jako Ian.

 „Annabell? Jdeš s námi?“ zavolal na ni John.

„Ne, chci jít za rodiči,“ usmála se na ně.

John, Sophia a Elaenor se vydali s ostatními domů. Annabell si chtěla v klidu popovídat s Ianem a konečně z něj dostat, co skrývá.

Pomalu se rozešla směrem, tak kde Ian.

Ian šel na smluvené místo, aby oznámil, co se dozvěděl. Musel předstírat, že patří k Arririum, ale ve skutečnosti byl obyčejný vlk královské armády.

Annabell byla těsně za ním. Když zastavil, tak se rychle schovala.

„Iane!“ promluvil Cody, vlk, který je sledoval.

„Cody, slyšel si všechno!“

„Slyšel. Dobrá práce chlape!“

Annabell otevřela pusu z udivení. Věděla, že něco skrývá.

„Teď pojď. Všechno to řekneš králi. Přijeli za princem.“ Poplácal Cody Iana přátelsky po zádech.

„Dobře, ale musíme si dávat dobrý pozor. Začínají něco tušit hlavně An-“

Annabell nemohla dovolit, aby ji prozradil. Nahlas zavrčela, aby upoutala jejich pozornost. Prudce se otočili, aby pohlédli do jejich rudých očí.

„Kurva! Utíkej!“ zařval Ian. Oba se rozběhli, co nejvíc to šlo, ale nebylo jim to nic platné. Annabell se rychle proměnila ve vlka. To bylo po druhé, co se proměnila od svého vývinu. Byla naštvaná. Ne, zuřivá.

Oba běželi k sídlu, kde bydlel Harry.

Ten teď seděl v obýváku a bavil se se svou rodinou. Ian a Cody byli skoro u cíle, ale nedoběhli. Annabell na ně skočila. Chtěla jen Iana, ale bude muset zabít i toho druhého.  Ian se otočil na záda, aby na ní viděl. Viděl její zuřivé rudé oči.

„Prosím ne!“ zašeptal, ale věděl, že mu to nepomůže. 

Annabell ho zmátla, když se od něj trochu odtáhla. Ale následně se k němu rychle přiblížila a zakousla se mu do krku. Ian, naposledy vykřikl, že upoutal pozornost všech lidí v domě. Všichni se z domu zvedli a vyběhli ven.

Viděli jen bílého vlka, který měl přední stranu srsti celou od krve. Jeho rudé oči se upírali na Codyho, který prosil o milost. Rychle mu prokousla hrdlo, aby moc netrpěl. V tlamě měla železnou chuť krve a bylo jí z toho špatně. To bylo poprvé, co někoho zabila.

Věděla však, že to nebylo naposled.

„Veličenstvo! Schovejte se!“ zakřičel Ashton, až se Annabell  otočila. Všichni viděli jen vlka, který se k nim začal nebezpečně přibližovat. Na poslední chvíli se otočila a utekla do lesa. Doběhla k potoku, do kterého hned skočila, aby ze sebe smyla všechnu tu nechutnou krev. Voda v tomhle potoce pro ní byla jako elixír. Proměnila se do lidské podoby a viděla, jak se z ní smývá krev do vody.

„Annabell?“ poznala Johnův hlas. Věděla, že je tu i s Soph a El.

„Viděli jste to?“ Zeptala se klidně a dál smývala krev.

„Ano.“

„Budete mě soudit?“

„Ne, kdyby si to neudělala ty, tak někdo jiný. Také jsme tušili, že něco skrývá.“ Řekla Sophia.

„Pojď, musíme domů. Budou to tady prohledávat!“ řekl rychle John a pomohl jí z vody.  Cítili, že se královští vojáci blíží, proto se museli rozběhnout.

Doběhli domů a schovali se.

„Prohledejte to tady! Nemohl utéct daleko!“ slyšeli hlasy z lesa.

Annabell si oddychla a vyšla po chodech do svého pokoje. Sundala ze sebe rudé šaty a vyhodila je. Oblékla si normální oblečení.

Byla připravená jít za rodiči. Věděla o to, že se její matka zhroutila. Bolelo jí to, ale ještě víc ji bolelo, že jim nemohla říct, co se jí stalo. Měla strach z toho, že by ji odmítli. Stejně tak, jak to udělali rodiny všech Arririů. Povzdychla si a vydala se ven.

Ahojte, tak tady je další díl :3 Dnes se nebudu rozepisovat, ale snad se bude líbit. Obrázek Iana napravo :)

VOTE a KOMENTÁŘE! :3 <3

*Anne*

Dark WolfWhere stories live. Discover now